OUR BELOVED CUSTOMER

Nak Receive Update Dr Kami, Isi Email Uols Kat Bawah Ye..

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

NAK ORDER?? ISI FORM NI YE

Name(Receiver):
Email Address: (Please check your inbox within 24hour)
Phone No :
Delivery Address :
List Of Order :
Payment :
Please reply my order via : Email (Will Check My Email Frequently)
SMS/Whats App
Payment will be made :
Additional Message :

This online form was provided by Freedback.

Kindly Check Your Spam Box or BoxBe,If You Not Received Any Feedback From Us Within 24hours.

ANDA SERIOUS UNTUK BERNIAGA TAPI TIADA MODAL ?

JOM JADI RAKANNIAGA DROPSHIP KAMI

~ TIADA MODAL DIPERLUKAN

~ TIDAK PERLU SIMPAN STOK

~ TIDAK PERLU PACKING DAN POS BARANG

~ MAMPU MENDAPAT UNTUNG BERSIH SEHINGGA 10-30% UNTUK SETIAP PRODUK

~ SEMUA PRODUK ADALAH DIJAMIN ORIGINAL

~ ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN RM200 - RM5000 SEBULAN

JOM SERTAI " PERMATA BEAUTYMALL DROPSHIP"

~ LAYANAN TIP TOP

~ SERVIS PENGHANTARAN TERBAIK

~ HARGA DROPSHIP TERMURAH

YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI : http://on.fb.me/1geG5VI

TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP

~ NAMA ANDA :

~ ALAMAT ANDA :

~ NO TELEPHONE :

Thursday, January 22, 2015

Qu Puteh Murah Dan Berkesan

Qu Puteh Murah Dan Berkesan

Qu Puteh Murah Dan Berkesan
Ramai telah mencuba Qu Puteh dan belum mengecewakan sesiapa lagi.

Kulit sihat & cantik dalam masa kurang dari 1 minggu sahaja!!

Adakah anda mempunyai masalah ini:
[] Susu badan kurang
[] Kulit kusam dangelap
[] Berjerawat danberjeragat
[] Kitaran haid x teratur
[
] Masalah jerawat, jeragat, parut, bintik hitam, eyebag, penuaan
[
] Hormon tak stabil, senggugut, keputihan
[
] Badan berjerawat / berparut
[
] Sakit pinggang, lenguh badan, cepat penat, sakit sendi
[
] Rambut gugur / berkelemumur / rosak
[
] Kuku rapuh, tumit kaki pecah
[
] Resdung & migrain yang teruk
[
] Allergic & gastrik
[
] Sembelit
[
]. Masalah berat badan (tidak ideal)

Hot Selling !!!

Inilah rahsia kulit Anzalna Nasir cantik, putih & gebu. Dari tahun lepas lagi dia minum Qu Puteh ni tau. Minum secara konsisten memang lagi vasss! 
✔ Berat serbuk Qu Puteh: 600gm 
1 botol Qu Puteh tahan untuk 2 bulan
✔ Hanya gunakan 1 sudu teh setiap kali.

Qu Puteh Berkesan Dalam Masa 7 Hari Mengatasi Sehingga 10 Kali Keberkesanan Suntikan Botox

Qu Puteh menjadikan setiap inci tubuh anda luar dan dalam untuk sentiasa kelihatan awet muda, berseri dan bersinar bak mutiara.

Mampu mencerahkan kulit 45% cerah dalam hanya 7 hari sahaja!


6 Manafaat Utama Qu Puteh ialah:
✔ Anti penuaan & anti kedutan
✔ Membantu menghalang jangkitan selsema dan jangkitan saluran pernafasan.
✔ Menganjal, melembabkan, mencerahkan kulit
✔ Mengurangkan selulit
✔ Mengurangkan masalah keguguran rambut
✔ Meningkatkan kadar metabolisma badan

Dapatkan Qu Puteh Sekarang!

Harga Promosi Qu Puteh:
RM215 (Harga biasa: RM268) 



Qu Puteh Pek Lama Qu Puteh Pek Baru

10 MANFAAT DAN KELEBIHAN QU PUTEH IALAH:
✔ Orang yang mengalami alahan seafood boleh ambil Qu Puteh kerana kolagen dalam Qu Puteh adalah kolagen dari sumber tumbuh-tumbuhan sahaja tiada kolagen dari seafood.

✔ Khasiat stem Cell buah-buahan yang tinggi dengan kandungan Vitamin A, B3, C, D dan E sangat baik untuk kulit dan dalaman

✔ Kandungan stem cell yang tinggi dalam Qu Puteh mampu melindungi organ-organ dalaman badan dan menjaga kebersihan darah di dalam badan anda.
Anda mampu memegang juara putih gebu dengan Qu Puteh. 

✔ Qu Puteh boleh diambil oleh pengidap resdung, diabetes dan darah tinggi dengan selamat.
✔ Insyaallah Qu Puteh boleh mengurangkan sakit lutut, sakit tumit dan sakit kaki. Cubalah..
Serbuk Ajaib Qu Puteh Merupakan Formulasi Terkini Yang Menjadikan Anda Kelihatan Anggun, Menawan, Licin, Putih Dan Sudah Pastinya Anda Berkeyakinan. 

✔ Qu Puteh hanya perlu diambil 1 Sudu kecil (sudu teh) Pagi Dan Malam Setiap Hari.
Qu Puteh menjaga kecantikan luar dan dalaman anda.

✔ Lelaki dan perempuan bermula dari umur 13 tahun dan ke atas boleh mengambil Qu Puteh.


Hanya bancuh serbuk Qu Puteh dengan air masak dan minum

Cara Pengambilan Qu Puteh:
✔ Ambil 1 sudu teh Qu Puteh dan campurkan dengan segelas air putih biasa.
Kacau dan minum 2 kali sehari ketika perut kosong ( sebelum sarapan pagi dan makan malam)

✔ Sebaik-baiknya elakkan minum kopi dan minuman berkafein lain seperti teh, coke dan sebagainya.

✔ Amalkan banyak minum air masak untuk kesan yang lebih berkesan dan cepat.
Bagi umat Islam bolehlah amalkan bismillah & berselawat ke atas nabi sebelum minum.

✔ Apakah bentuk Qu Puteh?
Qu Puteh berbentuk serbuk yang mudah larut dalam air.

✔ Ia berperisa epal yang sedap diminum.
✔ Untuk menyediakannya anda boleh kacau dalam gelas atau boleh juga di shake.


3 Kandungan Utama Qu Puteh ialah:

✔ Vitamin C
✔ Collagen
✔ Gluthathione

Qu Puteh Dengan 6X Stem Cell (epal, anggur, tomato, rosell dan argan) dan collagen 400000mg Telah Terbukti Berkesan!


6 Fakta Penting Produk Qu Puteh

✔ Qu Puteh adalah keluaran bumiputra Islam
✔ Di buat oleh pengilang berstatus GMP
✔ Halal Dan Selamat
✔ Qu Puteh Tidak mengandungi Gelatin
✔ Selamat untuk di minum oleh ibu hamil dan menyusu
✔ Qu Puteh selamat dan berkesan!
Qu Puteh Menyihatkan Anda:
✔ Qu Puteh sesuai diambil oleh lelaki & perempuan sekurang-kurangya berumur 13 tahun.
✔ Qu Puteh juga sesuai untuk orang yang mempunyai alahan kepada makanan laut (seafood).
✔ Qu Puteh boleh meringankan penyakit resdung
✔ Pengidap sakit kencing manis & darah tinggi boleh mimum Qu Puteh.
✔ Sakit kaki, sakit lutut dan tumit kaki boleh dilegakan dengan pengambilan Qu Puteh ini.
✔ Formula yang berbeza dengan produk lain yang terdapat di pasaran.

Qu Puteh Sesuai Untuk Ibu Mengandung & Menyusu badan
 memberikan tenaga kpd ibu
 menambah susu badan
 menghaluskan kulit bayi dan ibu
 mengelakkan penyakit kulit bg bayi (ruam, kuning etc)
 penggunaan Qu Puteh adalah 3 bulan ke atas semasa hamil

Antaranya khasiat Qu Puteh ialah:
[Mengurangkan masalah penuaan dan memberikan kesan awet muda.
[] Mempunyai kandungan anti oksidan yang amat tinggi.
[] Boleh mencegah berlakunya barah.
[] Memusnahkan radikal bebas
[Menghalang dan mengelakkan regangan kulit dan kedutan
[Menggalakkan gigi, tulang, tisu, kulit & tulang rawan tumbuh dengan sihat.[Melindungai kulit anda dari pancaran sinar UV yang merbahaya
[Mencerah dan memutihkan kulit
[Memberi keseimbangan PH pada kulit anda.
[Membantu mencegah jerawat dan memudarkan jeragat
[Memberikan warna kulit yang serata dan memudarkan tompok-tompok hitam pada kulit
[Masalah rambut gugur akan dikurangkan
[Menguatkan sistem imunisasi (kekebalan terhadap penyakit)
[Membuang segala toksin yang terkumpul dalam badan anda
[Menyihatkan organ dalaman kerana ia mempunyai kandungan protin dan vitamin yang tinggi.
[Berkhasiat untuk lelaki & wanita, wanita hamil dan remaja berumur 13 tahun ke atas.

Ramai orang, lelaki dan wanita telah mencuba Qu Puteh dan belum mengecewakan sesiapa lagi. Kulit sihat & cantik dalam masa kurang dari 1 minggu sahaja!!

==============================
TESTIMONI QU PUTEH ORIGINAL
==============================
"GENAP SEMINGGU DENGAN QU PUTEH, ANAK DAH TEGUR"





"Ya Allah, jujur dia ni minum tak sampai 1 botol, dah dapat results macamni tau. Kulit flawless okayy. Takde edit or camera360! Dia ni student Uni, biasalah kalau hadapi masalah kulit & dia buat keputusan bijak untuk mencuba Qu Puteh "



Soalan Lazim
Soalan 1. Bagaimana cara penyimpanan Qu Puteh? Perlu masuk dalam peti sejuk tak?
Jawapan: Cara penyimpanan biasa sahaja, pada suhu bilik, tak perlu peti sejuk (peti ais).

Soalan 2. Bila tarikh luput?
Jawapan: Qu Puteh luput selepas 2 tahun.

Soalan 3. Bagaimana cara penggunaan Qu Puteh?
Jawapan: Kaedah Penggunaan Qu Puteh dan Cara Amalannya

1 sudu teh (sudu kecil) serbuk Qu Puteh dikacau atau dishake dalam segelas air masak (150 - 250ml air).

  1. Ambil Qu Puteh 2 kali sehari, sekali di waktu pagi 1 atau 2 jam sebelum sarapan pagi dan sekali lagi di waktu petang 1 atau 2 jam sebelum makan malam atau minumlah sebelum tidor.
  2. Untuk anda beragama Islam, baca bismillah dan selawat 7 kali sebelum minum Qu Puteh.
  3. Jika boleh elakkan minum minuman berkafein seperti kopi, teh, cola dan energy drinks. Cola ialah minuman yang dibuat menggunakan pewarna karamel, kafein dan pemanis yang terdiri dari gula atau sirap jagung fruktos tinggi.
  4. Minum lebih air masak (kalau boleh 3 liter sehari) untuk mendapat kesan yang lebih baik lagi. Air masak boleh membantu mengeluarkan bahan-bahan toksin dari sistem badan anda.

Soalan 4. Berapa lama untuk lihat kesan Qu Puteh?

Jawapan: Testimoni yang biasa kami dapat dari pelanggan-pelanggan kami ialah 5 hari.



Soalan 5. Bagaimana dengan masalah jerawat? Bolehkah Qu Puteh menghilangkannya?
Jawapan: Ya, Qu Puteh berkesan untuk menghilangkan jerawat dan boleh mengurangkan parut-parutnya samada parut lama dan baru.

Soalan 6: Qu Puteh buatan Malaysia ke?
Jawapan: Ya, Qu Puteh adalah buatan Malaysia.

Soalan 7: Ada hadiah percuma tak kalau beli Qu Puteh?
Jawapan: Buat masa sekarang tiada sebab Qu Puteh masih dalam tempoh promosi. Harga biasa RM268, harga promosi sekarang RM226.

Soalan 8: Saya sedang hamil 8 bulan dan akan bersalin pada bulan depan. Saya mempunyai ketumbuhan (cyst) di luar rahim. Bersaiz 2.5cm. Bolehkah Qu Puteh membantu menghilangkan cyst tersebut?
Jawapan: Biasanya Pamoga boleh menghilangkan cyst.

Soalan 9: Boleh tak gunakan kedua-dua sekali Pamoga dan Qu Puteh ketika hamil? Pamoga untuk cyst dan Qu Puteh untuk kulit?
Jawapan: Tak digalakkan ambil Pamoga ketika hamil. Qu Puteh boleh ambil tapi ambil 1 sudu teh (sudu kecil) dikacau dalam segelas air masak dan minum sekali sehari sahaja ketika perut kosong di waktu pagi atau waktu malam sebelum tidur.

Soalan 10: Selepas bersalin bolehkah saya mengambil kedua-dua Pamoga untuk hilangkan cyst tersebut dan Qu Puteh untuk kecantikan?
Jawapan: Seminggu atau 2 minggu selepas bersalin ambil Qu Puteh sekali sehari (1 sudu teh/sudu kecil dikacau dalam segelas air masak) pada waktu malam ketika perut kosong dan ambil Pamoga pada waktu pagi ketika perut kosong.

Soalan 11: Bagaiman saya nak pastikan Qu Puteh memang boleh diamalkan untuk ibu menyusu sebab saya menyusu badan, saya risau susu berkurang?
Jawapan: Qu Puteh boleh diamalkan oleh ibu menyusu badan sebab Qu Puteh hanya mengandungi stem sel dan kolagen. Qu Puteh tidak ada bahan kimia hanya vitamin.

Soalan 12: Pasal kolagen ni, saya keliru sikit. Saya baca kat blog, Qu Puteh boleh diambil oleh orang yang alergik makanan laut (seafood) sebab Qu Puteh tiada kolagen. Jadi sebenarnya Qu Puteh ada kolagen atau tidak?
Jawapan: Itu bermaksud Qu Puteh tidak mengan kolagen marin, tapi mempunyai kolagen pemutih gluthathione dan kolagen buah. Kolagen ada banyak jenis.

Soalan 13: Betul tak botol kecil Qu Puteh beratnya 400g dan harga RM198?
Jawapan: Ya, betul.

Soalan 14: Macamana dengan masalah acne (jerawat) dan muka mudah berpeluh?
Jawapan: Ya, Qu Puteh boleh mengatasi masalah acne dan muka mudah berpeluh kerana ia mengawal pengeluaran peluh dari liang roma.

Soalan 15: Qu Pueh saiz 600g tahan digunakan selama 2 bulan, Saiz mini 400g tahan berapa lama?
Jawapan: Qu Puteh botol 400g tahan sebulan.

Soalan 16: Cara minum 1 sudu setiap kali, sudu teh (kecil) atau sudu besar?
Jawapan: Sudu teh (sudu kecil).

Soalan 17: Jika terlebih minum (lebih pengambilan) apa akan terjadi?
Jawapan: Tiada apa-apa, cuma ia akan lebih cepat habis, tak sampai 2 bulan lah jika botol 600g.

Soalan 18: Berapa jam sebelum atau selepas makan baru boleh minum Qu Puteh?
Jawapan: Minum 1 - 2 jam sebelum makan semasa perut kosong.

Soalan 19: Jika saya mengambil Qu Puteh dan kulit dah jadi putih, tiba-tiba dia stop, apa akan berlaku?
Jawapan: Tak ada apa, hanya kulit kita kan kalau tak ada pelingung macam kulit muka la, kalau kita keluar rumah tak pakai apa-apa mesti ada effect kan? Betul tak? Macam tu jugak Qu Puteh, tak makan tak jadi apa-apa, tapi sinar uv semua tu akan buat kulit kita jadi kusam la, tak ada penjagaan.

Soalan 20: Saya berumur 16 tahun, nak tanya, tak ada side effect bahaya untuk dalaman kan? Sebab macam be yang saya makan tu, side effect dia kecutkan rahim, takut jugak.
Jawapan: Tak ada side effect.

Soalan 21: Adakah produk Qu Puteh ni boleh diminum oleh wanita mengandung? Adakah memberikan kesan kepada kandungan atau lain-lain kesan?
Jawapan: Wanita mengandung boleh minum untuk tenaga dan banyakkan susu badan. Anak akan jadi lebih putih. 3 bulan ke atas boleh minum.

Soalan 22: Apakah nama syarikat yang mengilang Qu Puteh?
Jawapan: Nama syarikat ialah Vida Beauty. Qu Puteh adalah anak syarikat Vida Beauty, Pamoga.

Soalan 23: Qu Puteh dah berdaftar dengan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia)?
Jawapan: Qu Puteh bukan ubat, jadi tidak perlu KKM.

Soalan 24: Qu Puteh dah dapat tanda halal?
Jawapan: Qu Puteh dah lulus JAKIM, ada tanda halal. Qu Puteh adalah produk buatan Malaysia dan dari bumiputera Islam.

Dapatkan Qu Puteh Sekarang!

Harga Promosi Qu Puteh: 
RM215 (Harga biasa: RM268) untuk saiz 600g


Soalan 25: Qu Puteh ada kesan sampingan (side effects) tak? 
Jawapan:  Tidak ada.

Soalan 26: Saya seorang ibu yang menyusukan bayi. Adakah apa-apa kesan pada ibu? Kesan kepada bayi?
Jawapan: Qu Puteh boleh membanyakkan susu ibu dan bayi akan lebih putih, insyaallah.

Soalan 27: Ada pantang larang ke bila kita minum Qu Puteh ni? Misalnya kita tak boleh minum kopi ke?
Jawapan: Ya, tak boleh minum minuman berkafein seperti kopi, teh, air cola, energy drinks dan lain-lain, (tengok label sebelum minum). Jika sudah jadi habit, kurangkan seberapa yang boleh.

Soalan 28: Adakah Qu Puteh selamat untuk pesakit kanser rahim, ada kesan sampingan tak? 
Jawapan: Untuk mengubati kanser rahim minumlah Pamoga. Jika ingin minum Qu Puteh untuk kecantikan, ambil 1 sudu teh (sudu kecil) sahaja di waktu pagi dan Pamoga bolehlah minum waktu malam jika nak. Juga banyakkan juga minum air masak.

Soalan 29: Kalau baru hamil tak ada kesan sampingan ke minum Qu Puteh ni?
Jawapan: Hamil 3 bulan baru mula minum Qu Puteh.

Soalan 30: Qu Puteh boleh diambil dengan produk lain tak? Berapa jangkamasa yg perlu diambil antara Qu Puteh dengan produk lain?
Jawapan: Boleh, jangkamasa dengan produk lain ialah sejam.

Soalan 31: Kuku saya kelihatan lebam (bila kesejukan), pucat dan warna kecoklatan sebab dulu saya mempunyai tabiat menggigit kuku. Bolehkah Qu Puteh atasi masalah ini?
Jawapan: Boleh.

Soalan 32: Kulit muka saya tak sekata, ada bahagian berminyak dan ada yang kering hingga kadang-kadang menggelupas. Bolehkah Qu Puteh mengatasinya?
Jawapan: Boleh.

Soalan 33: Saya cepat penat, selalu keletihan, Ada kalanya tidur dah cukup tapi masih penat bila bangun tidur. Saya bekerja di team park. Bolehkah Qu Puteh mengatasinya?
Jawapan: Boleh.

Soalan 35: Saya berminat nak cuba Qu Puteh tapi sekarang saya amalkan ferwhite & maixara. Macam mana tu?
Jawapan: Boleh ambil Qu Puteh, tapi habiskan ferwhite dulu.

Soalan 36: Boleh guna sudu biasa atau mesti guna sudu plastik untuk Qu Puteh?
Jawapan: Boleh guna sudu besi pun.

Soalan 37: Saya ni ada banyak parut jerawat. Saya akan berkahwin sebulan lagi. Berapa lama Qu Puteh akan menampakkan kesan bagi menghilangkan parut?
Jawapan: Jangkamasa menghilangkan parut bergantung pada hormon anda. Boleh mula ambil dari sekarang untuk kesan pengurangan atau menghilangkan parut.

Soalan 38: Qu Puteh ada berapa jenis sebenarnya? Sebab saya ada ternampak botol purple dan botol pink? Apa bezanya Qu Puteh tulisan warna purple dan warna pink?
Jawapan: Qu Puteh ada sejenis saja. Bezanya ialah warna purple packing lama dan pink packing baru.
Dapatkan Qu Puteh Sekarang!
Harga Promosi Qu Puteh:
RM215 (Harga biasa: RM268) untuk saiz 600g
100%ORIGINAL
**************************************************

QU PUTEH KOSMETIK

QU PUTEH KOSMETIK MURAH
QU PUTEH KOSMETIK VIDA BEAUTY
Qu Puteh Kosmetik merupakan set rawatan kecantikan kulit yang sarat dengan kebaikan minyak Argan bersama adunan minyak kelapa dan ekstrak bunga melati yang ternyata mampu menjadikan kulit wajah anda lebih cerah dan berseri.

Qu Puteh Kosmetik sesuai untuk semua jenis kulit yang menginginkan kulit yang bebas daripada cela seterusnya tampil lebih awet muda secara semulajadi.


Qu Puteh Kosmetik dilengkapi dengan: 
Qu Puteh Whitening Soap x 2 
Qu Puteh Whitening Pro 9 
Qu Puteh Whitening UV Block (SPF 25) 

KEBAIKAN QU PUTEH KOSMETIK VIDA BEAUTY 
  • Memelihara kejelitaan kulit 
  • Menjadikan tona kulit anda lebih sekata 
  • Membantu mencerahkan kulit wajah secara semulajadi 
  • Mengekalkan kelembapan kulit 
  • Membantu mengatasi masalah pigmentasi yang berpunca dari radang dan pancaran cahaya matahari 
  • Membantu mengatasi masalah jerawat, jeragat, parut, bintik-bintik hitam dan kulit kusam 
  • Menyingkirkan kotoran dan kesan minyak pada kulit wajah 
  • Membantu mengekalkan keremajaan kulit wajah 
  • Melindungi kulit wajah daripada kerosakan akibat sinaran radiasi UV 
  • Membantu mencegah proses penuaan pra-matang 
  • Menghaluskan kulit wajah tanpa pengelupasan 
  • Menyegarkan kulit wajah 
KANDUNGAN QU PUTEH KOSMETIK VIDA BEAUTY 
Minyak Kelapa: 
Minyak kelapa berupaya memelihara kehalusan dan kelembapan kulit yang kasar dan kering serta mampu mengekalkan kelembapan kulit. Selain itu, masalah yang berkaitan dengan kulit seperti kulit sensitif, jerawat mahupun luka dan calar pada kulit juga dapat diatasi seterusnya membantu menaikkan seri kulit anda. 

Bio-Sulfur (Methylsulfonylmethane): 
Sebatian organik yang boleh diperoleh daripada tumbuhan semulajadi ini bersifat antibakteria dan antiseptik mampu membasmi mikroorganisme seperti kulat dan bakteria bagi melindungi kulit daripada kerosakan. Di samping membantu mencegah dan merawat masalah kegatalan dan rosacea (tompokan merah pada kulit), bio-sulfur juga diyakini mampu mengurangkan masalah jerawat, radang, kulit berminyak, liang pori yang tersumbat serta tona kulit yang tidak sekata. 

Cocamidopropyl Betaine: 
Sebatian organik yang terhasil daripada minyak kelapa bersama bahan pengemulsi, dimethylaminopropylamine ini berfungsi sebagai agen pembuih di samping membantu memelihara kelembapan kulit wajah anda. 

Ethoxydiglycol: 
Sebatian ini bertindak sebagai bahan penstabil yang berperanan menambahkan kelikatan kandungan produk ini. 

Sodium Silikat: 
Sodium silikat digunakan di dalam produk kosmetik dan penjagaan diri bagi membantu menstabilkan pH atau tahap keasidan kandungan produk tersebut. 

EDTA:
 EDTA atau asid Ethylenediaminetetraacetic berfungsi sebagai bahan penstabil yang membantu menggalakkan fungsi ramuan di dalam produk ini. 

Gliserin: 
Gliserin merupakan sebatian polyol yang bersifat antikulat serta berupaya mengekalkan kelembapan kulit selain membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka pada kulit, mengurangkan kesan lebam dan memperbaiki sel kulit. 

Minyak Pati: 
Minyak pati yang diekstrak dari sumber tumbuhan semulajadi ini bertindak memelihara kelembapan kulit di samping membantu menyejuk dan menyegarkan kulit anda. 

Melati (Jasmine): 
Selain sering digunakan di dalam rawatan aromaterapi kerana aromanya yang harum, bunga melati juga sarat dengan kebaikan untuk kecantikan kulit. Ia bersifat antiseptik serta berupaya memudarkan kesan parut, mengekalkan kelembapan kulit di samping turut berupaya melindungi kulit daripada kerosakan seterusnya membantu mencegah proses penuaan. 

Argan:
 Minyak yang diesktrak dari biji buah Argan ini kaya dengan vitamin E dan asid lemak yang berupaya memperbaiki tekstur kulit, di samping menyerlahkan seri dan keremajaan kulit. Minyak Argan turut membantu mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit kusam dan berminyak, di samping memperbaiki tona kulit agar lebih sekata. Ia juga berperanan sebagai agen antioksida dan membantu meneutralkan radikal bebas sekaligus mencegah kerosakan sel dan menentang proses penuaan. 


CARA PENGGUNAAN QU PUTEH KOSMETIK VIDA BEAUTY
Siang: 
Cuci wajah dengan Qu Puteh Whitening Soap. 
Urut wajah secara perlahan-lahan selama 3 minit. 
Bilas sehingga bersih. 
Sapu dan ratakan krim Qu Puteh Whitening UV Block pada kulit wajah. 
Disarankan untuk menggunakan Qu Puteh Whitening Soap 2 hingga 3 kali sehari. 

Malam: 
Cuci wajah dengan Qu Puteh Whitening Soap. 
Urut wajah secara perlahan-lahan selama 3 minit. 
Bilas sehingga bersih. 
Sapu dan ratakan krim Qu Puteh Whitening Pro 9 Block pada kulit wajah.

BERMINAT??
JOM ORDER.
HARGA PASARAN!!
RM 100.00 SM/RM 105.00 SS
FREE POSTAGE

HARGA KAMI!!
RM 85.00 SM/RM 90.00 SS
FREE POSTAGE

Harga PrOmosi Set Combo Qu Puteh: 



Combo 1 :
Qu Puteh Drink + Qu Puteh Kosmetik
RM368
RM285 (SM) / RM295 (ss)
Combo 2 :
Qu Puteh Drink + Qu Puteh Stemsell Coffee
RM317.90
RM235 (SM) / RM245 (ss)


READY STOCK !!!

PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 

012-9616228 / 012-3528090 014-8438299
@
 ✉ PM / Inbox kami di facebook : http://on.fb.me/1geG5VI

CASH ON DELIVERY :
TTDI JAYA , SHAH ALAM 012-9616228 / 012-3528090 / 014-8438299
WAKAF CHE YEH, KOTA BHARU  017-9198346

(Dropship diperlukan)
borong di alu-alukan

Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

1 comments:

PAK SUGI said...

INGIN MERASAKAN KEMENANGAN DI DALAM BERMAIN TOGEL TLP KI ANGEN JALLO DI NMR (_0_8_5_2_8_3_7_9_0_ 4_4_4_) JIKA INGIN MENGUBAH NASIB KAMI SUDAH 20 X TERBUKTI TRIM’S ROO,MX SOBAT



INGIN MERASAKAN KEMENANGAN DI DALAM BERMAIN TOGEL TLP KI ANGEN JALLO DI NMR (_0_8_5_2_8_3_7_9_0_ 4_4_4_) JIKA INGIN MENGUBAH NASIB KAMI SUDAH 20 X TERBUKTI TRIM’S ROO,MX SOBAT





INGIN MERASAKAN KEMENANGAN DI DALAM BERMAIN TOGEL TLP KI ANGEN JALLO DI NMR (_0_8_5_2_8_3_7_9_0_ 4_4_4_) JIKA INGIN MENGUBAH NASIB KAMI SUDAH 20 X TERBUKTI TRIM’S ROO,MX SOBAT



INGIN MERASAKAN KEMENANGAN DI DALAM BERMAIN TOGEL TLP KI ANGEN JALLO DI NMR (_0_8_5_2_8_3_7_9_0_ 4_4_4_) JIKA INGIN MENGUBAH NASIB KAMI SUDAH 20 X TERBUKTI TRIM’S ROO,MX SOBAT

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLICK "OLDEST POST ------------>>>>>>>" FOR MORE READY STOCK ITEM

JOM EXCHANGE BANNER

*Copy And Paste it into your blog ok