OUR BELOVED CUSTOMER

Nak Receive Update Dr Kami, Isi Email Uols Kat Bawah Ye..

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

NAK ORDER?? ISI FORM NI YE

Name(Receiver):
Email Address: (Please check your inbox within 24hour)
Phone No :
Delivery Address :
List Of Order :
Payment :
Please reply my order via : Email (Will Check My Email Frequently)
SMS/Whats App
Payment will be made :
Additional Message :

This online form was provided by Freedback.

Kindly Check Your Spam Box or BoxBe,If You Not Received Any Feedback From Us Within 24hours.

ANDA SERIOUS UNTUK BERNIAGA TAPI TIADA MODAL ?

JOM JADI RAKANNIAGA DROPSHIP KAMI

~ TIADA MODAL DIPERLUKAN

~ TIDAK PERLU SIMPAN STOK

~ TIDAK PERLU PACKING DAN POS BARANG

~ MAMPU MENDAPAT UNTUNG BERSIH SEHINGGA 10-30% UNTUK SETIAP PRODUK

~ SEMUA PRODUK ADALAH DIJAMIN ORIGINAL

~ ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN RM200 - RM5000 SEBULAN

JOM SERTAI " PERMATA BEAUTYMALL DROPSHIP"

~ LAYANAN TIP TOP

~ SERVIS PENGHANTARAN TERBAIK

~ HARGA DROPSHIP TERMURAH

YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI : http://on.fb.me/1geG5VI

TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP

~ NAMA ANDA :

~ ALAMAT ANDA :

~ NO TELEPHONE :

Wednesday, November 12, 2014

SECRET SKIN WH ITE KAWAII COLLAGEN PROMOSI MURAH

SECRET SKIN WHITE 

KAWAII COLLAGEN


Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! kerana 
# 14x stemcell 
1,600,000mg collagen nano!!
# 36x anti-oxidant
# 20x Super Fruits
# Pitera Rich Extract

Secret Skin White Kawaii Collagen juga sesuai untuk yang 

sakit sendi, sakit lutut, artrithis dan juga 

sakit kronik yang lain.

Paling penting ialah ... 
HALAL
LULUS KKM
100% kilang muslim halalan toyyiban
gunakan tanpa ragu-ragu


LIMITED EDITION ONLY, while stock last !!!
Dapatkan stok terbaru Secret Skin White Kawaii Collagen dalam 1 set lengkap 
(set 100% Original):

2 jar x 35 sachet (70 sachet utk 70 hari)
 Free Gift sebotol tablet SSWKC (berharga RM49 - 30 biji utk 30 hari).
 Free Gift Krim Ibu Jerawat (berharga RM35)
 Free Paper Bag
 Flyers SSWKC

Hanya :
RM170 (SM) / RM180 (SS)
RM150 (SM) / RM160 (SS)

Krim Ibu Jerawat Secret Skin White adalah penawar kepada semua masalah :-
JERAWAT BATU
JERAWAT PASIR
JERAWAT GATAL
PARUT JERAWAT DEGIL


Nak putihkan kulit dgn cara yg selamat? Disyorkan oleh Doktor.

Datin Dr.Halina (isteri kpd angkasawan negara, Dato' Dr. Sheikh Muszaphar Shukor) juga menjadikan Secret Skin White Kawaii Collagen minuman utk melicinkan kulit wajah & badan. Kesannya yg cepat hanya dlm 3 hari telah menambat hati beliau utk terus stick dgn produk ni shj. Beliau tidak ragu-ragu utk mencuba Secret Skin White Kawaii Collagen kerana ramuan bahan-bahannya drp sumber buah-buahan terpilih tanpa bahan kimia.

Sesuai utk diambil oleh mereka yg ada kencing manis dan darah tinggi kerana ramuan bahan-bahannya tidak ada langsung gula tambahan.

Dapatkan kulit halus gebu dengan minuman bernutrisi terbaik hari ini! Kesan seawal 3 HARI !! Keberkesanan unggul dengan formula 14 stemcell, 36 agen antioksidan serta 1.6 juta mg kolagen nano! Kesan dijamin terbaik untuk kesihatan dan kulit dengan pengambilan berterusan..

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN produk bumiputera Muslim berteknologi Jepun dan France adalah pilihan yg TEPAT untuk anda nikmati tanpa was-was! Dengan kuasa teknologi nano, ia memastikan pengeluaran produk berkualiti tinggi dengan kuasa penyerapan lebih pantas ke dalam sel2 darah dan badan lalu memberikan hasil optimum dalam masa yang singkat.


Cara Makan Secret Skin White Kawaii Collagen
Minggu pertama :
kemam 2 SACHET secret kawaii dalam mulut sebelum tido (biarkan cair di dalam mulut) +
makan 1 biji secret kawaii pil

Minggu kedua:
kemam 1 SACHET secret kawaii dalam mulut sebelum tido (biarkan cair di dalam mulut) +
makan 1 biji secret kawaii pil


Fungsi SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN:
- Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
- badan juga turut putih, bukan muka shj
- Kulit lembap & glowing dlm masa 1 hari..
- kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari..
- jerawat kecut dlm ma. hari..
- sgt berkesan menutup pori-pori terbuka
- masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari..
- parut pudar dlm masa 7 hari..
- kulit celah-celah badan yg gelap menjadi cerah (ketiak & celah peha)
- dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang
- melawan kanser
- membuang toksin
- berfungsi utk cuci darah kotor
- memudarkan stretchmark
- mengembalikan kemerahan bibir
- menambah susu ibu
- memberi kecergasan badan
- menaikkan HB bg wanita hamil
- penawar pelbagai peyakit
- bagus utk dalaman wanita
- Menghilangkan eczema dgn efektif


KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kulit:
• Merangsang kolagen asal kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah
• Menghilangkan eczema, psoriasis, rosacea dll


KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kesihatan:
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Mengatasi sakit senggugut
• Mengatasi masalah mata
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Memberi tenaga kpd badan yg letih
• Membuang toksin
• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu
• Melangsingkan badan

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para ibu:
• Menambahkan susu badan
• Menaikkan HB wanita hamil
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu
• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu

Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.


"Alhamdulillah, kulit soft je, lingkaran gelap bawah mata dah kurang " - seret skin kawaii collagen


" kulit makin cerah sekata"


" ambil seminggu lebih kawai , dah berkesan, sblm ni mkn macam2, tak menjadi"


" sy praggy dan alami masalah hb low, sejak makan kawaii collagen, hb dah ok"


" jeragat dah hilang, kulit sentiasa lembab"


" alhamdulillah, susu badan bertambah, strechmark makin pudar"


" pengambilan sebulan , tangan, muka, kaki dah cerah"












SOALAN LAZIM
T: Adakah Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?
P: SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah produk yang selamat untuk digunakan kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam jangka panjang.

2. T:Berapakah harga sebotol SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
P: 1 Set ada 70 sachet utk penggunaan 70 HARI berharga RM170 semenanjung, RM180 sabah sarawak.

3. T: Bagaimanakah cara pengambilan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
P: Mulakan pengambilan pada minggu pertama dua sachet sekaligus setiap hari, Dua sachet dicurahkan dlm mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong. Biarkan cair bersama air liur. Pada minggu kedua ambil 1 sachet sehari sahaja. Boleh dibancuh dan diminum seperti jus. Juga boleh dicurahkan terus serbuk dalam mulut tanpa dibancuh. ↑

4. T:Bolehkah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN diambil sebelum sarapan pagi?
P: Disarankan untuk ambil sebelum tidur malam kerana badan kita bertindak balas semasa tidur malam. ↑

5. T: Berapa lamakah kesan boleh dilihat selepas consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
P: Kesan boleh dilihat dalam 7 hari ke 14 hari bergantung kepada tubuh masing-masing. Ada yang cepat dan ada yang lambat. ↑

6. T: Adakah Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN Halal?
P: Kami sudah mendapatkan kelulusan daripada JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu. ↑

7. T: Apakah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita hamil?
P: Produk ini dibolehkan kepada wanita hamil 4 bulan ke atas. ↑

8. T: Apakah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita yang sedang menyusukan bayi?
P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi kerana ia dapat menambah pengeluaran susu ibu supaya masalah kekeringan susu badan tidak lagi berlaku. ↑

9. T: ApakahSECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?
P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid. ↑

10. T: Apakah rasa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
P: Perisa buah-buahan yg lazat iaitu campuran raspberry+strawberry+cranberry. ↑

11. T: Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
P: Ya, anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana sesuatu produk akan menjadi tidak berkesan jika kafein tinggi dalam badan. Anda juga perlu pantang mandi air panas. ↑

12. T: Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
P: Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan pada minggu pertama dua sachet sekaligus setiap hari, Dua sachet dicurahkan dlm mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong. Biarkan cair bersama air liur. Pada minggu kedua ambil 1 sachet sehari sahaja. ↑

13. T: Siapakah yang sesuai mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
P: Wanita yang sesuai mengambilnya ialah anak dara yg belum berkahwin, wanita yg sudah berkahwin, wanita yg sedang menyusukan anak, wanita yg masih dalam pantang bersalin dan wanita yg sudah menopause. Ia juga sesuai kepada golongan berusia 12 tahun hingga 80 tahun. ↑

14. T: Bolehkah saya minum SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN bersama produk supplement yang lain?
P: Boleh. Anda disyorkan untuk jarakkan 15 minit dengan supplement lain. Dan jarakkan 12 jam dengan supplement untuk kurus. ↑


LIMITED EDITION ONLY, while stock last !!!
Dapatkan stok terbaru Secret Skin White Kawaii Collagen dalam 1 set lengkap
(set 100% Original):

 2 jar x 35 sachet (70 sachet utk 70 hari)
 Free Gift sebotol tablet SSWKC (berharga RM49 - 30 biji utk 30 hari).
 Free Gift Krim Ibu Jerawat (berharga RM35)
 Free Paper Bag
 Flyers SSWKC

Hanya :
RM170 (SM) / RM180 (SS)
RM150 (SM) / RM160 (SS)
* free pos


READY STOCK....!!!

PENCARIAN AGEN/ DROPSHIP 








PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 

012-9616228 / 012-3528090 014-8438299
@
 ✉ PM / Inbox kami di facebook : http://on.fb.me/1geG5VI

CASH ON DELIVERY :
TTDI JAYA , SHAH ALAM 012-9616228 / 012-3528090 / 014-8438299
WAKAF CHE YEH, KOTA BHARU  017-9198346

(Dropship diperlukan)
borong di alu-alukan

Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLICK "OLDEST POST ------------>>>>>>>" FOR MORE READY STOCK ITEM

JOM EXCHANGE BANNER

*Copy And Paste it into your blog ok