OUR BELOVED CUSTOMER

Nak Receive Update Dr Kami, Isi Email Uols Kat Bawah Ye..

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

NAK ORDER?? ISI FORM NI YE

Name(Receiver):
Email Address: (Please check your inbox within 24hour)
Phone No :
Delivery Address :
List Of Order :
Payment :
Please reply my order via : Email (Will Check My Email Frequently)
SMS/Whats App
Payment will be made :
Additional Message :

This online form was provided by Freedback.
Kindly Check Your Spam Box or BoxBe, If You Not Received Any Feedback From Us Within 24hours.

FIND ME ON FB :

FB : PERMATA SOFEA FULL

http://on.fb.me/1geG5VI


Cash On Delivery :

MAYANG SAKEENAH, TMN TTDI JAYA,

SHAH ALAM

Wednesday, February 19, 2014

ROYAL DETOX PLATINUM (RDP)

ROYAL DETOX PLATINUM (RDP)

Kembar tak seiras RSLM, kerja RDP ialah cuci or omputeh ckp detox.., RDP sesuai untuk mereka yg lebih berat badan 75kg.., cz nie kasi cuci usus yg tersangkut n berkarat seperti yg sudah lama tidak di flush keluar dari badan, RDP telahpun beada di pasaran, anda akan mendapat white collagen serum dan shaker secara percuma..tueee diaaa...
HARGA : RM130 (SM) RM135 (SS)
Dah cuba bermacam2 produk diet tapi berat tak turun2? Ha… ini merupakan salah satu solution utk korang.. 

Fungsi RDP:
• MELAWASKAN SISTEM PEMBUANGAN
• MENYINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN
• MENCUCI USUS

Selepas DETOX segala vitamin dan nutrien akan mudah serap masuk dalam tubuh dan apabila kita minum PRODUK SLIMMING terutamanya ROYAL SLIM penurunan berat badan dan pembakaran lemak akan berlaku dengan lebih PANTAS dan EFEKTIF.

Pernah dengar tak pasal DETOX?
Ramai menyebut-nyebut pasal DETOX atau dalam bahasa kita dipanggil NYAHTOKSIN. Apa sebenarnya detox ni ye?
Secara normal, hari-hari badan kita akan menyingkirkan toksin melalui peluh, najis dan air kencing. Pembuangan toksin dari badan adalah perlu bagi bagi memastikan tubuh badan kita berfungsi secara normal

Dari mana datang toksin?
Toksin pada badan kita datang samada dari persekitaran atau dari dalam badan kita sendiri. Ia masuk ke dalam badan melalui macam-macam cara seperti :
UDARA : udara yang mengandungi asap, bahan kimia, racun dan bahan cemar lain disedut masuk ke dalam badan
• MAKANAN/ MINUMAN : makanan atau minuman yang tidak bersih atau dimasak mungkin mengandungi sisa racun, bahan kimia dan sebagainya.
• UBATAN : Ubatan sintetik dan vaksin juga boleh menyebabkan toksin bertambah dalam badan.
• RADIASI : pendedahan terhadap sinar x-ray, bahan radioaktif dan gelombang mikro
• MAKANAN TIDAK HADAM : makanan yang tidak hadam dan tinggal akan usus akan mengalami tindakbalas biokimia dan meracuni tubuh anda dari dalam
• DEHIDRASI dan MALNUTRISI : kekurangan air dalam badan boleh menyebabkan tindakbalas enzim, sistem imun dan saraf yang meracuni sistem manusia

Tanda-tanda anda perlu DETOX
• Masalah penghadaman
• Sembelit
• Sakit kepala
• Jerawat
• Penuaan pra-matang
• Letih
• Berat badan berlebihan
• Insomnia

Mengapa detox / mencuci usus penting??
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebeum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.

Cara Pengambilan : 
Ambil satu sachet RDP bancuh dengan 200ml plain water 
Minum sekali sehari sebelum tidur , sebelah malam

Utk kesan kurus lagi cepat, 
Sebaiknya di ambil bersama ROYAL SLIM LISHOU MAGIC
1 sachet ROYAL SLIM LISHOU MAGIC sebelah pagi
1 sachet ROYAL DETOX PLATINUM sebelam malam

Gambar terbaru siti sarah ya darling semua, bermula dgn ROYAL SLIM Lishuo MAGIC (RSLM) 74kg dan sekarang beliau hanya 47kg.., siti sarah dan shuib adalah duta RSLM dan raja ema adalah duta ROYAL DETOX PLATINUM (RDP), PERINGATAN KERAS buat anda diluar sana, untuk mereka2 yang mempunyai berat badan kurang dari 70kg, anda tidak disarankan mengambil RDP ya, dengan mengambil RSLM sudah cukup..kerana RDP diambil pada waktu malam untuk membersihkan saluran besar anda, lemak2 yang terlalu lama bertahta di dalam badan..
HARGA ROYAL DETOX PLATINUM : 
20 sachet / box
1 box RM130 (SM) RM135 (SS)
2 box RM250 (SM) RM260 (SS)
* free pos

HARGA COMBO RDP + RSLM : 
20 sachet / box
1 SET RM220 (SM) RM230 (SS)
2 SET RM400 (SM) RM415 (SS)
* free pos

AMARAN !!!!
ROYAL DETOX PLATINUM HANYA SESUAI BAGI MEREKA YG MEMPUNYAI BERAT BADAN MELEBIHI 70kg

Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

1 comments:

Anonymous said...

berat 67kg xbole mnum ni ke?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLICK "OLDEST POST ------------>>>>>>>" FOR MORE READY STOCK ITEM

JOM EXCHANGE BANNER

*Copy And Paste it into your blog ok