OUR BELOVED CUSTOMER

Nak Receive Update Dr Kami, Isi Email Uols Kat Bawah Ye..

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

NAK ORDER?? ISI FORM NI YE

Name(Receiver):
Email Address: (Please check your inbox within 24hour)
Phone No :
Delivery Address :
List Of Order :
Payment :
Please reply my order via : Email (Will Check My Email Frequently)
SMS/Whats App
Payment will be made :
Additional Message :

This online form was provided by Freedback.

Kindly Check Your Spam Box or BoxBe,If You Not Received Any Feedback From Us Within 24hours.

ANDA SERIOUS UNTUK BERNIAGA TAPI TIADA MODAL ?

JOM JADI RAKANNIAGA DROPSHIP KAMI

~ TIADA MODAL DIPERLUKAN

~ TIDAK PERLU SIMPAN STOK

~ TIDAK PERLU PACKING DAN POS BARANG

~ MAMPU MENDAPAT UNTUNG BERSIH SEHINGGA 10-30% UNTUK SETIAP PRODUK

~ SEMUA PRODUK ADALAH DIJAMIN ORIGINAL

~ ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN RM200 - RM5000 SEBULAN

JOM SERTAI " PERMATA BEAUTYMALL DROPSHIP"

~ LAYANAN TIP TOP

~ SERVIS PENGHANTARAN TERBAIK

~ HARGA DROPSHIP TERMURAH

YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI : http://on.fb.me/1geG5VI

TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP

~ NAMA ANDA :

~ ALAMAT ANDA :

~ NO TELEPHONE :

Monday, October 13, 2014

PERLA COFFEE, CERAH , GEBU DAN BERSERI

PERLA COFFEE, CERAH , GEBU DAN BERSERI

Khas untuk anda yang tidak menggemari coffee! Anda boleh beralih kepada PERLA CHOCOLATE MILK! Keluaran terbaru daripada IRICH RESOURCES. Diupgrade dengan new flavour, dan ditambah dengan L-Cysteine! Apakah bahan yang dimaksudkan? Bahan ini dapat membantu untuk pembentukan gluthathione dan berfungsi sebagai agen pencegah pigmentasi dan menggalakkan pembentukan melanin kulit yang cerah serta membuat kulit anda mulus, segar dan berseri-seri! Wow! Terbaik bukan! Sedap, murah dan mampu milik!

FUNGSI L-CYSTEINE DALAM PERLA CHOCOLATE


- Untuk pencerahan kulit berganda
- Kulit semakin gebu
- Melambatkan proses penuaan
- Mampu melawan radikal bebas
- Meningkatkan sistem imum badan
- Mengekalkan kesihatan di tahap maksimum

FUNGSI LAIN :
* Melembut dan menghaluskan tekstur kulit
* Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
* Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam 1-2 minggu
* Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
* Mengurangkan kedutan dan garis halus
* Mengecilkan liang pori
* Meningkatkan sistem imunisasi badan
* Mengatasi masalah jerawat dan jeragat
* Melawaskan sistem penghadaman

NEW FLAVOUR PERLA CHOCOLATE MILK
1 BOX : 20 SACHET
RM65.90
1 BOX : RM55
3 BOX : RM135
FREE POS SEMENANJUNG
***********************************************
ADA YG SUKA MINUM COFFEE ???

TAPI TERPAKSA LARIKAN DIRI SBB TAKOT KAFEIN DLM COFFEE TU ???

NAK CANTIK DGN AMALKAN COFFEE ??
CERAH , GEBU , GLOWING ,BEBAS JERAWAT , BEBAS JERAGAT !!!
BOLEH TUKAR COFFEE ANDA DGN PERLA COFFEE... !!!!
100% NO KAFEIN & SELAMAT DI AMALKAN !
JENAMA YG SEMAKIN MENJADI SEBUTAN & REBUTAN SKRG.. 
RASA YG SEDAPPPP UOOLLSSS !!! 
SEMESTINYA HARGA BERATUTAN !!!



Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung di kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh anda.

Perla coffee juga membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut -parut lama dan juga masalh kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkanPerla Coffee.

Antara kebaikan Perla Coffee 

✿ Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✿ Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
✿ Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.
✿ Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✿ Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
Mengurangkan kedutan dan garis halus
✿ Mengecilkan liang pori
✿ Meningkatkan sistem imunisasi badan.
✿ Mengatasi masalh jerawat dan jeragat.

Bahan- bahan utama dalam Perla Coffee.

✿ Serbuk Mutiara,
✿ Glutathione  
✿ Asid Hyaluronik

Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak?
- Mudah diserap oleh kulit & badan
- Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup)
- Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut

Kegunaan perubatan Cina tradisional:
- Mencegah penuaan kulit
- Membersihkan kulit
- Menanggalkan kesan bintik akibat usia tua pada kulit
- Memudakan kulit wajah
- Menyahtoksikkan sistem badan
- Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan-Menenangkan minda & meringankan tekanan
- Memberi tenaga / merangsang Qi badan
- Mengatur semula metabolisme badan
- Mengurangkan kegelisahan
- Menenangkan hati
- Merawat sakit kerongkong
- Mengurangkan demam-Energize the body / stimulate the body’s energy ( Qi )
- Membetulkan sistem saraf
- Memperbaiki penglihatan
- Merawat insomnia
- Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki
- Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman
- Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia
- Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi


Sejarah serbuk mutiara:
- Rahsia formula serbuk mutiara tersebut seterusnya diwarisi daripada generasi ke generasi oleh doktor istana
- Digunakan secara luas dalam penyediaan perubatan Cina, kesihatan & pemakanan serta alatan kecantikan
- Diaplikasikan secara luaran & diambil secara dalaman bagi mengekalkan kesihatan & kemudaan
- Chinese Pharmacopoeia : disokong oleh para doktor & pakar herba sebagai rumusan kesihatan yang bernilai
- Rahsia kecantikan kulit para Maharani China sejak 4,000 tahun yang lepas ialah menggunakan serbuk mutiara untuk kecantikan kulit dan wajahnya


Serbuk Mutiara
MUTIARA dipercayai berkhasiat untuk kecantikan sejak ribuan tahun lalu. Para Maharani China menggunakan dan meminum serbuk mutiara sementara Ratu Cleopatra memanjakan diri dengan mandi susu yang dicampur serbuk mutiara. Kelebihan serbuk mutiara ialah melembap, mencerah serta menghaluskan kulit.

Glutathione
GLUTATHIONE sudah terbukti secara saintifik oleh ahli perubatan dapat mencerahkan kulit sekiranya diambil secara berterusan. Pengambilan glutathione secara berterusan akan membuatkan kulit semakin cerah dan putih. Ianya juga dapat membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar. Glutathione juga merupakan agen pembuang toksin yang paling berkesan.


Asid Hyaluronik
ASID HYALURONIK adalah salah satu rahsia penjagaan muka selebriti di dunia hiburan, ianya diperlukan untuk menentang kedutan atas kulit muka. Asid Hyaluronik memainkan peranan penting ke atas kulit kerana ianya akan mula hilang bermula umur 25 tahun yang menyebabkan kelembapan kulit juga berkurangan. Asid Hyaluronik membantu menganjalkan kulit serta menghalang penuaan. Kandungan Asid Hyaluronik dalam badan harus dikekalkan dengan mengamalkan Perla Coffee. 


Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung daripada kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh badan anda.

Perla Coffee juga boleh membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut-parut lama dan juga masalah kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkan perla coffee.
PERLA COFFEE :
1 BOX : 20sachet : RM50sm / RM55ss
3 BOX : 60Sachet : RM135 sm / RM145ss

TAWARAN COMBO
1JAR MIRACLE SLIMMING + 1BOX PERLA COFFEE : RM150 SAHAJA
PROMOSI : RM120only
sms NOW utk tempahan ke 
012-9616228
























PERLA COFFEE :
1 BOX : 20sachet : RM50sm / RM55ss
3 BOX : 60Sachet : RM135 sm / RM145ss

TAWARAN COMBO
1JAR MIRACLE SLIMMING + 1BOX PERLA COFFEE : RM150 SAHAJA
PROMOSI : RM120 only
sms NOW utk tempahan ke 
012-9616228

sekarang untuk dapatkan harga promosi..
sms sekarang.



Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

20 comments:

Cik Pirom said...

Hi sis!

Apa rasa coffe nih? Ia berkafien ke tidak =) TQ.

Anonymous said...

sye da bank in

norliana said...

Perla coffe ni blh hilangkan black n white head x? Lelaki blh minum ker?

PERMATA SOFEA RESOURCES said...

lelaki pun boleh consume juga..
black head / white pun boleh hilang.. cuma ambik masa sikit..
yang penting konsisten amalkannya, minum air lebih.

In Sha Allah kita berusaha

jann abrahman said...

Salam... kalau beli borong dapat harga brape ekk... beli 10 kaa... pastu yg pil tu kira lagu mana...dan untuk apa. tq.

jann abrahman said...

Salam... kalau beli borong dapat harga brape ekk... beli 10 kaa... pastu yg pil tu kira lagu mana...dan untuk apa. tq.

Anonymous said...

Sy baru 1st minum coffee ni...x de kafien langsung.sedap sgt...rase lemak2 gitu..x cukup secawan...

taufiq mirza said...

Saya dah bank in untuk emiley tu..tqvm

hakiTa said...

budak sKolah bLh miNum x?? kalau minum satu kotAk je x bLh kew?

Anonymous said...

Nk tanya klu nmum perla tu..gelap bwah mta boleh hilang x...

eyemie Hannis said...

Ibu menyusukan bayi boleh consume tak..?

Hinata Naruto said...

Assalamualaikum sis,,, nk tanya ckit, boleh consume perla ni time period ke?

sykin said...

Halal tak?

Anonymous said...

puas ht after minum perla coffe bru sekotak nampk glow!

fiyana said...

Bru nk try ni.. Hihihi... Bru beli pgi td

nita said...

sis pakcing perla yg xpired 2017 mmg dah lain ker?plastik kat dlm ada gmbr mcm packing kotak

Anonymous said...

Slimming coffee tu yg mana plk?

Joe said...

I FOUND A CoC GAME GEMS GIVEAWAY FOR ALL CLANS! http://clanshelper.com/ - you receive free C-o-C gems instantly! It really works! (fSGFK90V7i)

liana ahmad said...

Kalau mnom Perla coffee ni ada kene pantang mknn lain tak??

Salyana Salleh said...

Wasup 0196225344 untk dptkan perla coffee & coklat dgn harga rm43sm / rm48ss termasuk postage.,blh jg nk borong.,blh jg dptkan rangkaian produk irich y len.,tq

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLICK "OLDEST POST ------------>>>>>>>" FOR MORE READY STOCK ITEM

JOM EXCHANGE BANNER

*Copy And Paste it into your blog ok