OUR BELOVED CUSTOMER

Nak Receive Update Dr Kami, Isi Email Uols Kat Bawah Ye..

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

NAK ORDER?? ISI FORM NI YE

Name(Receiver):
Email Address: (Please check your inbox within 24hour)
Phone No :
Delivery Address :
List Of Order :
Payment :
Please reply my order via : Email (Will Check My Email Frequently)
SMS/Whats App
Payment will be made :
Additional Message :

This online form was provided by Freedback.

Kindly Check Your Spam Box or BoxBe,If You Not Received Any Feedback From Us Within 24hours.

ANDA SERIOUS UNTUK BERNIAGA TAPI TIADA MODAL ?

JOM JADI RAKANNIAGA DROPSHIP KAMI

~ TIADA MODAL DIPERLUKAN

~ TIDAK PERLU SIMPAN STOK

~ TIDAK PERLU PACKING DAN POS BARANG

~ MAMPU MENDAPAT UNTUNG BERSIH SEHINGGA 10-30% UNTUK SETIAP PRODUK

~ SEMUA PRODUK ADALAH DIJAMIN ORIGINAL

~ ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN RM200 - RM5000 SEBULAN

JOM SERTAI " PERMATA BEAUTYMALL DROPSHIP"

~ LAYANAN TIP TOP

~ SERVIS PENGHANTARAN TERBAIK

~ HARGA DROPSHIP TERMURAH

YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI : http://on.fb.me/1geG5VI

TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP

~ NAMA ANDA :

~ ALAMAT ANDA :

~ NO TELEPHONE :

Thursday, November 14, 2013

Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Set

Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty
100% ORIGINAL 
# MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT
#UNTUK AWET MUDA
#MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM
#MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM
#MENGANJALKAN KULIT WAJAH
#MENGECILKAN PORI-PORI


PROMOSI HARGA MURAH!!!!!!!!!!
1 SET : RM29 ONLY
12SET : RM190
(FREE POS UTK SEMENANJUNG)


Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari.

ITEM TERDIRI DARIPADA:
COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP - 35 GRAM
COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM - 25 GRAM
COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY NIGHT CREAM - 25 GRAM




Collagen Plus Day Cream (Kuning)
Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. Dipakai siang hari dengan cara menyapau rata secara nipis di serata wajah.

Collagen Plus Night Cream (Putih)

Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. Untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah. Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari. Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa secepat 1 minggu.




Kebaikan 3 IN 1 Krim muka siang & malam: 

- Mencerahkan Kulit & Mengurangkan Masalah Kulit Kusam
- Menjadikan Kulit Lebih Lembut
- Mengurangkan Masalah Jerawat & Bintik Hitam
- Memudarkan Kesan Parut Jerawat
- Melembabkan Kulit
- Menghalang Tanda-tanda Penuaan Seperti Kedutan
- Membuatkan Kulit Terasa Gebu & Segar Sepanjang Hari


Collagen Plus Whitening Beauty Soap
Sabun yang berfungsi untuk membersih, melembap dan melicinkan kulit tanpa menyebabkan kekeringan. Ia mampu memberikan hasil kulit sihat, bersih dan lebih cantik.

Kelebihan/ Fungsi
*Mencerah dan memutihkan muka
*Melicinkan kulit muka
*Kulit nampak tegang
*Melembabkan kulit yang kering
*Mengurangkan dan menghilangkan tompok HITAM di muka
*Mengurangkan dan menghilangkan PARUT akibat jerawat
*Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
*Mengatasi masalah kulit kusam dan tompok gelap bawah mata.
*Mengatasi masalah kulit berminyak
*Menstabilkan tona kulit
*Memutihkan wajah
*Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah
*Mengecilkan pori-pori
*Menganjalkan kulit wajah
*Membuat wajah putih dan berseri

Cara Pemakaian : 

Krim Siang (Kuning) Collagen Plus Vit E 

: Untuk dipakai siang hari selepas membasuh kulit dengan sabun Collagen Plus Vit E dan sapu rata secara nipis di seluruh wajah dan leher.
: Boleh digunakan sebagai alas bedak / pelindung UV dari sinar matahari.


Krim malam (putih) Collagen Plus Vit E 

: Untuk dipakai waktu malam selepas mencuci muka dengan sabun Collagen Plus Vit E dan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah dan leher. 

Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa 2 minggu tanpa pengelupasan.




Perbezaan yg nyata krim yg original dan fake...-krim malam ori teksturnya halus...tidak likat/pekat dan senang di pakai...kurang melekit...
-krim siang ori teksturnya lembut...halus...licin dan juga mudah disapukan ke wajah...

kalau krim yg x ori...teksturnya adalah sebaliknya...

siapa yg biasa pakai yg ori dan pernah try yg x ori...mmg boleh cam bezanya...

kalau pakai x ori...kulit akan start mcm burn sket gtu....dalam seminggu...jerawat akan naik...dan sentiasa akan naik...
jangan kata nak dapat kulit cantik...malah xde langsung..harus ingat yer..

kesan pon mmg xde...

tapi kalau pakai yang ori...mula2 pakai mmg tiada langsung kesan burn gtu...cuma kulit sedikit menegang..dan mengelupas halus sangat(bergantung pada kulit), ada yang langsung tak mengelupas...tapi parut cepat saje memudar...pastu jerawat yg ada sebelum pakai krim tu...cepat saje mengecut...dn x de tinggalkan parut...

dah lama pakai...korunk tgn nti wajah korunk macam kene collagen injection...hehehe
kulit macam licin...penuh....pori2 tertutup...kelihatan cerah..halus...dan tona kulit akan sekata...

boleh je kalau nak mencari yang paling murah...tapi jangan pula bila ada timbul masalah kulit...korunk salahkan krim ni plak...lebih teruk lagi salahkan seller...hehe..
mmg sukar nak bezakan yg ori dgn x...
bila pakai baru tau..


ORIGINAL COLLAGEN PLUS

#Cara simple nak kenal sabun collagen yg dibeli ori atau tak.....kat sabun ade tulisan collagen dan mesti tenggelam ye....bukan timbul...tue original...even xde kotak sabun....kotak tue bukan penyebab ori nye sabun tue

#
Keluaran kotak pertama dan kedua....kedua dua ori kotak nie...yg perlu dilihat adalah isi kandungan nya bukan kotak ye....cek sabun bukan kotak. sabun pink ori...sabun oren fake..simple saje


Packaging :
Kalau dilihat secara kasar, luaran nye mmg nampak sama. Kalau xdiperhatikanbetul2, mmg tidak akan perasan.

Penutup tiruan lebih pudar berbanding yg original.
Perkataan 'collagen' tiruan berwarna merah, manakala yg ori berwarna pink.
Ada sesetengah set tiruan, tidak ada cetakan 'day cream' & 'night cream'. Tp ade sesetengah nye ade sama seperti yg original.


Warna krim :

Perbezaan yg agak ketara pd warna krim antara yg ori dan tiruan.

Krim siang - warna yg tiruan jauh lbh pudar dan pucat berbanding yg original
Krim mlm - warna krim tiruan lbh putih drpd yg original.
Sabun - warna sabun collagen tiruan lbh terang berbanding original.

Tekstur :
Krim siang ori teksturnya lembut, halus, licin dan juga mudah disapukan ke wajah.
Kalau krim yg x ori, teksturnya adalah sebaliknya...Krim malam ori teksturnya halus, tidak likat/pekat dan senang di pakai. kurang melekit.siapa yg biasa pakai yg ori dan pernah try yg x ori...mmg boleh cam bezanya...

Kesan :
Set original - Minggu pertama, akan mengalami penggelupasan, gatal2, sedikit mereh bg yg kulit sensitif. Semua itu proses membuang kulit mati utk diganti dgn kulit baru. Kulit akan semakin cerah selepas itu.
Set tiruan - kulit akan start mcm burn sket sket. Dalam seminggu, mcm2 msalah kulit timbul. Kulit menjadi semakin gelap, bahkan memburukkan lg tona kulit. Jerawat akan naik tanpa henti.

so apa2 pun terpulang pada korunk semua..


 SELAMAT,TIADA BAHAN TERLARANG,JIMAT..TERLARIS MASA KINI !!











HOT SELLING PRODUCT!!!
1 set mengandungi :
1 x DAY CREAM 25GM
1 x NIGHT CREAM 25GM
1 x SABUN COLLAGEN 35GM

Harga :
RM45 semennjung
RM50 sabah sarawak

NAK ORDER ?
boleh isi form diatas
@
sms / whatsupp " set vit e " to : 
012-9616228/017-4906737

Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

48 comments:

norliana rosli said...

Salam..set collagen plus vit c ada tak?

norliana rosli said...

Salam..set collagen plus vit c ada tak?

PuTra said...

salam... tumpang lalu.
www.bintangcosmetic.blogspot.com

Anonymous said...

ramai orang cakap collagen nie berkesan. saye pon pakai jugak memang nampak ade perubahan.

Anonymous said...

sama kes mcm saya..dh pakai hampir 2 weeks...pipi still gatal merenyam.....nk teruskan or tidak.....please suggest...sedap garu pipi ni....pastu rase kulit mcm kusam pun ye...

ayu aiman said...
This comment has been removed by the author.
ayu aiman said...

Salam..tuan rumah, tumpang iklan ye..
Jom singgah ke blog saya:)

http://sayasukavitamin.blogspot.com/?m=1

ayu aiman said...

Salam..tuan rumah, tumpang iklan ye..jemput ke blog saya..:)

http://sayasukavitamin.blogspot.com/?m=1

rizana said...

Sy baru pakai produk ni dekat 3 mggu. Hasilnya parut jerawat makin berkurangan. Kulit semakin lembut,tegang,gebu dan cerah sekata. Sabun collagen ni pn best juga sbb dapat mengatasi masalah akne yg sy alami.Mmg berkesan walaupun murah.

HubbuLillah said...
This comment has been removed by the author.
HubbuLillah said...

Lau muka jd kering lpas cuci muka dgn sabun tu, it is normal?.. atau pun ia proses nk mengelupas

KidsShop said...

HUbbulillah : pengelupasan bergantung pada kulit.Kalau byk kulit mati,ia akan ada pengelupasan sikit.
ada yg tak mengelupas langsung, cam saya guna xde mengelupas langsung, kulit jadi bersih n kesan parut cepat pudar..

Rizana : Congrate dear, Colagen nni sesuai dgn kulit awak..

Zarina Azuka said...

assalam..i da pakai krim ni dah dekat 4 bulan. i beli 1 set RM 25. i beli kat bahau.kulit i dulu banyak parut. kering,kusam n bintik2 merah mcm jerawat malu2 nak tumbuh. pakcik kedai tu offer i krim ni. mule2 i taknak cube sbb i nk cari temulawak.then pakcik tu ckp,try dulu.kalau puas hati,bole beli lg.dy ckp pakai nipis2.dy ckp kalau xnk pakai krim siang tu xpe,yg penting jangan tinggal krim malam. hari ke 6 i pakai,baru kulit ni mengelupas sikit kat bahagian parut. dy mngelupas sekali je. 3 minggu i pakai,kulit i da cerah.ramai yg tegur.skarang alhamdulillah masalah jerawat dah kurang, x mcm dulu n parut cepat je pudar n hilang !. thnx sgt kat pakcik tu sbb knalkan i kat produk ni. by the way, i pakai 4 bulan tak habis2 lagi krim nye :)

Anonymous said...

Krim ni xbahaya ke kalu untuk org hamil pakai??kalu xbahaya nak cuba la :)

Anonymous said...

Nk tya krim ni ada kelulusan kkm x.nk pkai tp takut.

akmar hasshim said...

Skrg ni tiruan ade dipasaran..sya mushkil sebab dipasaran skrg jual sabun cop tulisan collagen timbul dan tenggelam..so yg mana ory dan yg mana x ory.....setiap produk pasti punyai kod yg tetapkan.so nak pastikan yg ory ape kod bar produk ni....sy bru bli 5 produk ni...

Anonymous said...

Yess..saye pn pakai produk ni...dulu bli on9 mahal gler..pastu tgk kt stokis jual 1/2 hrga je...
Produk ni mmg ok..nmpk perubahan..jrwt pn dh mula kurang..kulit pn nmpk sekata..dlm sebulan jgk la..sbb kulit saye sblm tu truk kene sunburn..tp skrg alhamdulillah...kulit pn cerah balik... :)

Anonymous said...

tpi i pernah bli on9 dpat day cream kuning cair ejaan CALLAGEN day cream kering n night cream cair....soap print timbul.....ada member i pakai fake ok tpi member i tkut dapat effects masa akan dtang.....fake lebih murah

nadhirah zanor said...

alhamdulillah..sy dah pakai dua mnggu.so far parut d muka dah hilang n jrwrt pun tak nek..after lima hr pkai,ada la mngelupas..tp sikit2 ja.tk da la merah2 suma..n best la pakai..harap bekesan..

nadhirah zanor said...

alhamdulillah..sy dah pakai dua mnggu.so far parut d muka dah hilang n jrwrt pun tak nek..after lima hr pkai,ada la mngelupas..tp sikit2 ja.tk da la merah2 suma..n best la pakai..harap bekesan..

nadhirah zanor said...

alhamdulillah..sy dah pakai dua mnggu.so far parut d muka dah hilang n jrwrt pun tak nek..after lima hr pkai,ada la mngelupas..tp sikit2 ja.tk da la merah2 suma..n best la pakai..harap bekesan..

nadhirah zanor said...

alhamdulillah..sy dah pakai dua mnggu.so far parut d muka dah hilang n jrwrt pun tak nek..after lima hr pkai,ada la mngelupas..tp sikit2 ja.tk da la merah2 suma..n best la pakai..harap bekesan..

Anonymous said...

Mahal la bli on9..kt kdai da bnyk jual serata mlysia .rm25 je 2 set..kdg2 dpt promosi lg rm23 je :)

ejaa said...

Produk ni keluaran syarikat mana? Ada pengesahan KKM x? Please respond. Tq :)

Anonymous said...

salam.. confirm tak product ni ade kelulusan kkm? and ada bad side effect tak kalau stop gune? please respond.. tQ :)

Syahirah said...

Of course beli on9 mahal..coz trmasuk postage.. Teringin nak cuba tp x brani..huhu..

Aishah said...

Saya x de jerawat cuma nak cerah kan kulit je penat pakai bedak untuk buat kulit nampak cerah rase2 krim ni boleh membantu tak?

Anonymous said...

Sy baru nak try....baru masuk mgu 2 hari....harap2 berkesan pd sy....

Anonymous said...

Salam..cm ne nk order ya??

Anonymous said...

tyka Amizi so skg awk pakai lg x set collagen vit.e ni? Adakah nomal gatal2x kt muke tu? Sampai bintat2x kt muke...

Anonymous said...

sabun tu ada enzim uri kan..placental enzyme kat bahagian engriedient...patutla gebu tegang..ada hormon

Adektoss Joshua said...

Btl ke harga rm20? Kat swk rm55 1 set. Huhuhu. Mahal nyer....bkikis bulu betis sy tgk harga. Hahagaha.

badrul said...

salam wife sye tanye made in mana ye...tq

ayu kulim said...

product nie dari mane ye...

Anonymous said...

Dr indonesia

Anonymous said...

Dr indonesia

Si Ghadis said...

nak tnye.. kan da yang guna collagen ada muka yang mengelupas kan.. ambil masa berapa hari untuk sesi pengelupasan tu hilang?? sebab saya baru pakai 3 hari.. dan kulit saya mengelupas..

Miisshh Blupearl Sha said...

salam, nak tye.. macam mane ek nak compare kan cream tu ori ke x...ade baca kat google day cream yg ori tak berminyak.. tp bila tgok balik cream saya tu rupa berminyak tapi cikit je lah tompok2.. tu ORI ke ye? saya nak tahu... supaya dapat repeat purchasing... answer me A.S.A.P

ayun retro said...

Salam sis nk tanya klau org preggy boley guna x produk ni? ad efect ape2 x?

ayun retro said...

Salam sis nk tanya klau org preggy boley guna x produk ni? ad efect ape2 x?

haliza liza said...

Salam sis. .sy was2 la ble sy tngk dkat pasar malm ad jual produk ni.n hrga nyd rm10.n then sy chck dkat dlm same y ori.sy ad bli 1 ,lpas 2hr rasa gatal .adakah produk ni ori or not

Anonymous said...

Salam sis...lepas guna kream ni bawa mata bengkak n gatal...adakah produk ni ori atau tidak..

Anonymous said...

saye beli dgn harga 18 ringit sahaja. adakah ie tiruan???

Ieyla Hussin said...

sy pun nak kongsi pengalaman jugak. huhu
actually dah seminggu pakai. seriusly parut hilang.
sbnarnya pakai nak hilangkan parut yg ada kat muka. tapi bukan setakat parut makin hilang. kulit makin cerah, warna sekata. jeragat berkurang. yang terkejut hari ketiga guna. lepas basuh muka bintik2 putih kat hidung keluar sendiri. xyah susah2 pakai masker. just picitlah bagi keluar habis.
sekarang kulit rasa glow2 gitu. xyah dah guna bedak dah nak kluar. pakai krim je dah cukup sbb dah putih. kang bertambah putih plak. hehehe

masa mula2 nak pakai tu saya tgok jugak banyak blog. baca macam2 komen negatif dan positif. memang menghadapi semua tu. kulit mengelupas teruk! gatal2 merenyam muka! pedihnya nauzubillah. bibir kat bawah tu merah2 macam terbakar. tapi tetap maintani guna. teruskan jugak. sebab kawan saya yang jual bagitau proses buang sel2 mati. peeling memang sakit..
anyway sape yang pernah pakai produk yang wat peeling kat muka. actually produk ni tak sesuai utk korang. tapi kalau ada yg ngam tu alhamdulillah. yg bawah mulut macam terbakar tu sy pakai minyak gamat sapu dgn krim malam tu sekali.

mengelupas tu plak. lepas basuh muka saya gosok sikit2 dgn bedak sejuk kasi proses mengelups tu cepat. alhamdulillah. sminggu lebih kulit mengelupas, even skrg pun mengelupas jugak tapi dah tingal sikit. yg tempat bermasalah tu lagilah banyak mengelupasnye...

memang malulah orang tgok kulit mengelupas.. tapi nasib baik kerja dalam ofice so,,, redha jelahkan. alhamdulillah... ikutkan tak tahan pedih. mmg nak stop campak longkang je. tapi ada satu artis tu pernah cakap "beauty is pain" sbb pernah smbang dgn dia kulit dia mgelupas. ok, teruskan dgn tabahnya...

hasilnya sangat2 memberangsangkan... suka sangat tgok muka skrg. even bangun tido. kulit rasa glowing sangat. jangan takut2 k kawan. :)

baru sminggu pakai dah tulis panjang lebar ni. kalau sbulan xtau lah,...huhu. cari yang ori okeh. :))

Anonymous said...

saya dah,guna.ok,mula2 saya jd gatai muka..saya stop .pastu saya guna balik..alhamduillah muka saya skrg,cerah lembut tu memang lah..gebu lg..

tyra said...

pening la tgk komen di atas..
Tapi saya dah pakai dari bulan oktober 2013...ok jer setakat ni.
kadang2 pakai krim mlm....kadang2 lpa gak....tp tak der pon tumbuh jerawat....
tp jerawat kuar jugak sikit kalau nk period...normal la kan...
nk kata putih...tak la putih "smacam"...cam putih biasa jer..
saya pon jual gak....ramai cust pon cam saya gak...kdg2 lupa pakai..tp tk de apa2 efek pon...fb saya tyra herbs..

Anonymous said...

sy pakai produk nie gatal2 muka . pakai night cream merah2 leher sy . daripada takde jerawat dekat leher , nie terus ada . mybe tak sesuai kot .

Anonymous said...

Sya bru pkai produk ni 2mngu tp sya guna krim mlm ja n krim siang tp jarang..ok xde mslah..bkas2 jrawt pun mkin pudar..adil sy smpai tgur muka glowing wlupun x pkai bdak..sy nk tau jga btoi ka produk ni x ori??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLICK "OLDEST POST ------------>>>>>>>" FOR MORE READY STOCK ITEM

JOM EXCHANGE BANNER

*Copy And Paste it into your blog ok