OUR BELOVED CUSTOMER

Nak Receive Update Dr Kami, Isi Email Uols Kat Bawah Ye..

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

NAK ORDER?? ISI FORM NI YE

Name(Receiver):
Email Address: (Please check your inbox within 24hour)
Phone No :
Delivery Address :
List Of Order :
Payment :
Please reply my order via : Email (Will Check My Email Frequently)
SMS/Whats App
Payment will be made :
Additional Message :

This online form was provided by Freedback.
Kindly Check Your Spam Box or BoxBe, If You Not Received Any Feedback From Us Within 24hours.

FIND ME ON FB :

FB : PERMATA SOFEA FULL

http://on.fb.me/1geG5VI


Cash On Delivery :

MAYANG SAKEENAH, TMN TTDI JAYA,

SHAH ALAM

Thursday, November 14, 2013

Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Set

Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty
100% ORIGINAL 
# MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT
#UNTUK AWET MUDA
#MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM
#MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM
#MENGANJALKAN KULIT WAJAH
#MENGECILKAN PORI-PORI


PROMOSI HARGA MURAH!!!!!!!!!!
1 SET : RM29 ONLY
12SET : RM190
(FREE POS UTK SEMENANJUNG)


Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari.

ITEM TERDIRI DARIPADA:
COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP - 35 GRAM
COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM - 25 GRAM
COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY NIGHT CREAM - 25 GRAM




Collagen Plus Day Cream (Kuning)
Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. Dipakai siang hari dengan cara menyapau rata secara nipis di serata wajah.

Collagen Plus Night Cream (Putih)

Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. Untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah. Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari. Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa secepat 1 minggu.




Kebaikan 3 IN 1 Krim muka siang & malam: 

- Mencerahkan Kulit & Mengurangkan Masalah Kulit Kusam
- Menjadikan Kulit Lebih Lembut
- Mengurangkan Masalah Jerawat & Bintik Hitam
- Memudarkan Kesan Parut Jerawat
- Melembabkan Kulit
- Menghalang Tanda-tanda Penuaan Seperti Kedutan
- Membuatkan Kulit Terasa Gebu & Segar Sepanjang Hari


Collagen Plus Whitening Beauty Soap
Sabun yang berfungsi untuk membersih, melembap dan melicinkan kulit tanpa menyebabkan kekeringan. Ia mampu memberikan hasil kulit sihat, bersih dan lebih cantik.

Kelebihan/ Fungsi
*Mencerah dan memutihkan muka
*Melicinkan kulit muka
*Kulit nampak tegang
*Melembabkan kulit yang kering
*Mengurangkan dan menghilangkan tompok HITAM di muka
*Mengurangkan dan menghilangkan PARUT akibat jerawat
*Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
*Mengatasi masalah kulit kusam dan tompok gelap bawah mata.
*Mengatasi masalah kulit berminyak
*Menstabilkan tona kulit
*Memutihkan wajah
*Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah
*Mengecilkan pori-pori
*Menganjalkan kulit wajah
*Membuat wajah putih dan berseri

Cara Pemakaian : 

Krim Siang (Kuning) Collagen Plus Vit E 

: Untuk dipakai siang hari selepas membasuh kulit dengan sabun Collagen Plus Vit E dan sapu rata secara nipis di seluruh wajah dan leher.
: Boleh digunakan sebagai alas bedak / pelindung UV dari sinar matahari.


Krim malam (putih) Collagen Plus Vit E 

: Untuk dipakai waktu malam selepas mencuci muka dengan sabun Collagen Plus Vit E dan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah dan leher. 

Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa 2 minggu tanpa pengelupasan.




Perbezaan yg nyata krim yg original dan fake...-krim malam ori teksturnya halus...tidak likat/pekat dan senang di pakai...kurang melekit...
-krim siang ori teksturnya lembut...halus...licin dan juga mudah disapukan ke wajah...

kalau krim yg x ori...teksturnya adalah sebaliknya...

siapa yg biasa pakai yg ori dan pernah try yg x ori...mmg boleh cam bezanya...

kalau pakai x ori...kulit akan start mcm burn sket gtu....dalam seminggu...jerawat akan naik...dan sentiasa akan naik...
jangan kata nak dapat kulit cantik...malah xde langsung..harus ingat yer..

kesan pon mmg xde...

tapi kalau pakai yang ori...mula2 pakai mmg tiada langsung kesan burn gtu...cuma kulit sedikit menegang..dan mengelupas halus sangat(bergantung pada kulit), ada yang langsung tak mengelupas...tapi parut cepat saje memudar...pastu jerawat yg ada sebelum pakai krim tu...cepat saje mengecut...dn x de tinggalkan parut...

dah lama pakai...korunk tgn nti wajah korunk macam kene collagen injection...hehehe
kulit macam licin...penuh....pori2 tertutup...kelihatan cerah..halus...dan tona kulit akan sekata...

boleh je kalau nak mencari yang paling murah...tapi jangan pula bila ada timbul masalah kulit...korunk salahkan krim ni plak...lebih teruk lagi salahkan seller...hehe..
mmg sukar nak bezakan yg ori dgn x...
bila pakai baru tau..


ORIGINAL COLLAGEN PLUS

#Cara simple nak kenal sabun collagen yg dibeli ori atau tak.....kat sabun ade tulisan collagen dan mesti tenggelam ye....bukan timbul...tue original...even xde kotak sabun....kotak tue bukan penyebab ori nye sabun tue

#
Keluaran kotak pertama dan kedua....kedua dua ori kotak nie...yg perlu dilihat adalah isi kandungan nya bukan kotak ye....cek sabun bukan kotak. sabun pink ori...sabun oren fake..simple saje


Packaging :
Kalau dilihat secara kasar, luaran nye mmg nampak sama. Kalau xdiperhatikanbetul2, mmg tidak akan perasan.

Penutup tiruan lebih pudar berbanding yg original.
Perkataan 'collagen' tiruan berwarna merah, manakala yg ori berwarna pink.
Ada sesetengah set tiruan, tidak ada cetakan 'day cream' & 'night cream'. Tp ade sesetengah nye ade sama seperti yg original.


Warna krim :

Perbezaan yg agak ketara pd warna krim antara yg ori dan tiruan.

Krim siang - warna yg tiruan jauh lbh pudar dan pucat berbanding yg original
Krim mlm - warna krim tiruan lbh putih drpd yg original.
Sabun - warna sabun collagen tiruan lbh terang berbanding original.

Tekstur :
Krim siang ori teksturnya lembut, halus, licin dan juga mudah disapukan ke wajah.
Kalau krim yg x ori, teksturnya adalah sebaliknya...Krim malam ori teksturnya halus, tidak likat/pekat dan senang di pakai. kurang melekit.siapa yg biasa pakai yg ori dan pernah try yg x ori...mmg boleh cam bezanya...

Kesan :
Set original - Minggu pertama, akan mengalami penggelupasan, gatal2, sedikit mereh bg yg kulit sensitif. Semua itu proses membuang kulit mati utk diganti dgn kulit baru. Kulit akan semakin cerah selepas itu.
Set tiruan - kulit akan start mcm burn sket sket. Dalam seminggu, mcm2 msalah kulit timbul. Kulit menjadi semakin gelap, bahkan memburukkan lg tona kulit. Jerawat akan naik tanpa henti.

so apa2 pun terpulang pada korunk semua..


 SELAMAT,TIADA BAHAN TERLARANG,JIMAT..TERLARIS MASA KINI !!











HOT SELLING PRODUCT!!!
1 set mengandungi :
1 x DAY CREAM 25GM
1 x NIGHT CREAM 25GM
1 x SABUN COLLAGEN 35GM

Harga :
RM45 semennjung
RM50 sabah sarawak

NAK ORDER ?
boleh isi form diatas
@
sms / whatsupp " set vit e " to : 
012-9616228/017-4906737

Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

101 comments:

norliana rosli said...

Salam..set collagen plus vit c ada tak?

norliana rosli said...

Salam..set collagen plus vit c ada tak?

PuTra said...

salam... tumpang lalu.
www.bintangcosmetic.blogspot.com

Anonymous said...

ramai orang cakap collagen nie berkesan. saye pon pakai jugak memang nampak ade perubahan.

Gadis Kampung :D said...

Act saya beli takda lah sampai 45, saya beli 25 ringgit w/o postage.

gAdiS said...

Yunk u bli mns 25ringt ;)

Anne Paul said...

Hi sis, sa dah pkai 4 hari tpi muka sa dah mula tumbuh jerawat yg kecil2 dan bila ltk krim mlm terasa cam gatal skit muka.....adakah ini normal dan kulit sa mengelupas skit.....mcm mana tu sis?

tyka Amizi said...

Sama la kita anne. I pakai tak smpai seminggu rasa gatal2 kat pipi..then keluar biji biji merah..mengelupas halus sekali..normal or not eh benda nihh?

tyka Amizi said...

Sama la kita anne. I pakai tak smpai seminggu rasa gatal2 kat pipi..then keluar biji biji merah..mengelupas halus sekali..normal or not eh benda nihh?

Anonymous said...

sama kes mcm saya..dh pakai hampir 2 weeks...pipi still gatal merenyam.....nk teruskan or tidak.....please suggest...sedap garu pipi ni....pastu rase kulit mcm kusam pun ye...

ayu aiman said...
This comment has been removed by the author.
ayu aiman said...

Salam..tuan rumah, tumpang iklan ye..
Jom singgah ke blog saya:)

http://sayasukavitamin.blogspot.com/?m=1

ayu aiman said...

Salam..tuan rumah, tumpang iklan ye..jemput ke blog saya..:)

http://sayasukavitamin.blogspot.com/?m=1

rizana said...

Sy baru pakai produk ni dekat 3 mggu. Hasilnya parut jerawat makin berkurangan. Kulit semakin lembut,tegang,gebu dan cerah sekata. Sabun collagen ni pn best juga sbb dapat mengatasi masalah akne yg sy alami.Mmg berkesan walaupun murah.

HubbuLillah said...
This comment has been removed by the author.
HubbuLillah said...

Lau muka jd kering lpas cuci muka dgn sabun tu, it is normal?.. atau pun ia proses nk mengelupas

KidsShop said...

HUbbulillah : pengelupasan bergantung pada kulit.Kalau byk kulit mati,ia akan ada pengelupasan sikit.
ada yg tak mengelupas langsung, cam saya guna xde mengelupas langsung, kulit jadi bersih n kesan parut cepat pudar..

Rizana : Congrate dear, Colagen nni sesuai dgn kulit awak..

Anonymous said...

Sy dh guna produk ni.set krim siang malam rm15.90 n sabun rm7.tp sy dpt rm20 je.so far sesuai dgn kulit dn semakin cerah.

Zarina Azuka said...

assalam..i da pakai krim ni dah dekat 4 bulan. i beli 1 set RM 25. i beli kat bahau.kulit i dulu banyak parut. kering,kusam n bintik2 merah mcm jerawat malu2 nak tumbuh. pakcik kedai tu offer i krim ni. mule2 i taknak cube sbb i nk cari temulawak.then pakcik tu ckp,try dulu.kalau puas hati,bole beli lg.dy ckp pakai nipis2.dy ckp kalau xnk pakai krim siang tu xpe,yg penting jangan tinggal krim malam. hari ke 6 i pakai,baru kulit ni mengelupas sikit kat bahagian parut. dy mngelupas sekali je. 3 minggu i pakai,kulit i da cerah.ramai yg tegur.skarang alhamdulillah masalah jerawat dah kurang, x mcm dulu n parut cepat je pudar n hilang !. thnx sgt kat pakcik tu sbb knalkan i kat produk ni. by the way, i pakai 4 bulan tak habis2 lagi krim nye :)

Anonymous said...

Krim ni xbahaya ke kalu untuk org hamil pakai??kalu xbahaya nak cuba la :)

Anonymous said...

Nk tya krim ni ada kelulusan kkm x.nk pkai tp takut.

akmar hasshim said...

Skrg ni tiruan ade dipasaran..sya mushkil sebab dipasaran skrg jual sabun cop tulisan collagen timbul dan tenggelam..so yg mana ory dan yg mana x ory.....setiap produk pasti punyai kod yg tetapkan.so nak pastikan yg ory ape kod bar produk ni....sy bru bli 5 produk ni...

Anonymous said...

Yess..saye pn pakai produk ni...dulu bli on9 mahal gler..pastu tgk kt stokis jual 1/2 hrga je...
Produk ni mmg ok..nmpk perubahan..jrwt pn dh mula kurang..kulit pn nmpk sekata..dlm sebulan jgk la..sbb kulit saye sblm tu truk kene sunburn..tp skrg alhamdulillah...kulit pn cerah balik... :)

Anonymous said...

tpi i pernah bli on9 dpat day cream kuning cair ejaan CALLAGEN day cream kering n night cream cair....soap print timbul.....ada member i pakai fake ok tpi member i tkut dapat effects masa akan dtang.....fake lebih murah

nadhirah zanor said...

alhamdulillah..sy dah pakai dua mnggu.so far parut d muka dah hilang n jrwrt pun tak nek..after lima hr pkai,ada la mngelupas..tp sikit2 ja.tk da la merah2 suma..n best la pakai..harap bekesan..

nadhirah zanor said...

alhamdulillah..sy dah pakai dua mnggu.so far parut d muka dah hilang n jrwrt pun tak nek..after lima hr pkai,ada la mngelupas..tp sikit2 ja.tk da la merah2 suma..n best la pakai..harap bekesan..

nadhirah zanor said...

alhamdulillah..sy dah pakai dua mnggu.so far parut d muka dah hilang n jrwrt pun tak nek..after lima hr pkai,ada la mngelupas..tp sikit2 ja.tk da la merah2 suma..n best la pakai..harap bekesan..

nadhirah zanor said...

alhamdulillah..sy dah pakai dua mnggu.so far parut d muka dah hilang n jrwrt pun tak nek..after lima hr pkai,ada la mngelupas..tp sikit2 ja.tk da la merah2 suma..n best la pakai..harap bekesan..

Anonymous said...

Mahal la bli on9..kt kdai da bnyk jual serata mlysia .rm25 je 2 set..kdg2 dpt promosi lg rm23 je :)

nadiyasiti said...

Sy bli rm 20 je..ori tauuuu

Fatin Fitriyana said...

nadiyasiti . Awak beli rm 20 yg ori kat mana ?

Fatin Fitriyana said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Sis, set collagen plus vitamin e ni sesuai untuk yg berumur brapa?

Ruhana Japri said...

sye pakai 2 baru 2 hari,,kulit gatal2 n jerawat naik sikit..izit normal or not??tulisan tenggelam kat sabun tu cane eh??

Anonymous said...

Pgnent blh pki ke?

ejaa said...

Produk ni keluaran syarikat mana? Ada pengesahan KKM x? Please respond. Tq :)

ejaa said...

Produk ni keluaran syarikat mana? Ada pengesahan KKM x? Please respond. Tq :)

Anonymous said...

salam.. confirm tak product ni ade kelulusan kkm? and ada bad side effect tak kalau stop gune? please respond.. tQ :)

Syahirah said...

Of course beli on9 mahal..coz trmasuk postage.. Teringin nak cuba tp x brani..huhu..

Syahirah said...
This comment has been removed by the author.
shamsul said...

boleh bg bukti ke produck ni lulus KKM? dalam kotak x tulis pun no KKM serta nama pembuat produk ni?

Aishah said...

Produk ni memang x de kkm ... Tapi ada kelulusan kkm indonesia iaitu BPOAM.. Badan ni lagi bagus dari kkm bukannya sy nak menghina biro farmaseutikal kebangsaan malaysia.. Cuma mereka ni kurang buat penyelidikan lebih terperinci tentang kosmetik yang bebrbahaya seperti tabita skin care tu.. http://m.youtube.com/watch? v=uF6nubouu88 ini video hasil penyelidikan BPOAM

Aishaa said...

Sebab tu sy x ragu2 nak pakai produk ni klo tak saya boleh cek kat laman web BPOAM.. Produk ni berdaftar dan selamat digunakan.. .. Tapi saya nak tanya krim yang kuning memang berminyak ke klo yang original? Sy agak confuse ade yg cipta yg kaler pudar tu original.. Yg mne satu betul ni.. Saya takut kot2 saya pakai produk tiruan.. Sebab semua yg di atas tu serupa mcm sy punya

Aishah said...

Saya x de jerawat cuma nak cerah kan kulit je penat pakai bedak untuk buat kulit nampak cerah rase2 krim ni boleh membantu tak?

Anonymous said...

Sy baru nak try....baru masuk mgu 2 hari....harap2 berkesan pd sy....

Anonymous said...

Salam..cm ne nk order ya??

Asma Lianah said...

Same goes like me....skrg muka i da makin teruk pkai collegen ni..after that i stop pkai..muka jd merah..mcm udang terbkar..dunno wat do...huhuhuhu.

Asma Lianah said...

Same goes like me....skrg muka i da makin teruk pkai collegen ni..after that i stop pkai..muka jd merah..mcm udang terbkar..dunno wat do...huhuhuhu.

Anonymous said...

tyka Amizi so skg awk pakai lg x set collagen vit.e ni? Adakah nomal gatal2x kt muke tu? Sampai bintat2x kt muke...

Anonymous said...

sabun tu ada enzim uri kan..placental enzyme kat bahagian engriedient...patutla gebu tegang..ada hormon

Anonymous said...

Maaf ganggu.. Untuk kebaikan bsama sila rujuk info ini.. http://pinkylaptop.blogspot.com/2013/11/awasciri2-kosmetik-yang-ada-mercury.html?m=1

Anonymous said...

http://pinkylaptop.blogspot.com/2013/11/awasciri2-kosmetik-yang-ada-mercury.html?m=1

Anonymous said...

sy nk tanye.. btl ke produk ni ade bhn terlarang..?

Anonymous said...

Btl tu..sy pun takut gak.sbb ada terbaca entri yg produk ni ada bahan terlarang

Anonymous said...

Saya ada baca yg night cream dia ada bhn terlarang dan x lulus kkm.....apa2 pun semenjak dah guna produk ni muka sy semakin ok dan berseri....sy tetap akan teruskan guna produk ni....lagipun saya rasa saya yg dpt bli paling murah cuma rm15 aje.....peace no war ;-)

Anonymous said...

saya guna jugak produk nie...skrg nie mka glupas ..

Anonymous said...

Salam saya ade terdengar yang produk night cream ni ade mengandungi bahan yang terlarang.tolong jelaskan..

lallyn said...

Salam , 1st sy beli , sy dapat color oren too , jrawat pun mkin pudar , ok la tde side effect, tp bile sy beli sabun yg color pink too , muke sy mcm ad kesan burn skit di bwah mlut , lpas too muke sy de mngelupas dan jrawat naik balik , sy ad tgok gak cntoh ori dan ta ori , ad 1 blog yg sy jmpe dy ckp yg color oren pun ori jgak cme kt mlysia lbih pkai color pink tp due2 nye ori , please explain sbb rmai yg pkai pink tp kulit sy rse burn, tp bile pkai color oren plk ok je tde mslh , tlong explain

Anonymous said...

sye beli baru rm18 dekat salak tinggi

Anonymous said...

Krim malam dia sama macam krim malam tabita. Wrna,tesktur,bau sme mcm krim malam tabita. Sy rse krim malam ni dr pngeluar yg sama sbb sy ad trbaca satu komen kt sini yg ckp xbleh tggal krim mlm,xmau pakai krim siang takde masalah. N krim mlm boleh putih kulit muka. Tabita pn mcm tu jugak.Utk langkah brjaga2,better korang check leklok.

darel cullen said...

mahalnya?saya jual RM20 je.sapa nak leh call 0134008147 :)

Anonymous said...

Saya dah dekat dua bulan pakai produk ni but still no respond? Asal ehh? Anyone please help me :'( TOLONGLAH SAYAAA! Saya pakai produk tiruan keee? HELP ME PLEASE?

Anonymous said...

Cube try gune krim mlm tu dgn ibu putih..

Adektoss Joshua said...

Btl ke harga rm20? Kat swk rm55 1 set. Huhuhu. Mahal nyer....bkikis bulu betis sy tgk harga. Hahagaha.

badrul said...

salam wife sye tanye made in mana ye...tq

ayu kulim said...

product nie dari mane ye...

Anonymous said...

Dr indonesia

Anonymous said...

Dr indonesia

Si Ghadis said...

nak tnye.. kan da yang guna collagen ada muka yang mengelupas kan.. ambil masa berapa hari untuk sesi pengelupasan tu hilang?? sebab saya baru pakai 3 hari.. dan kulit saya mengelupas..

My Everything said...

, sy baru pakai product ni 2 ari , smlm kulit ada burn skit , so sy takut product tu x ori .. tp bila bangun pagi td kulit dah tak burn lagi , so sy nak terus kan ke tak ye pakai product ni ??? kalau tak pakai nanti macam membazir pulak heee .. please suggestion ..

My Everything said...

, sy baru pakai product ni 2 ari , smlm kulit ada burn skit , so sy takut product tu x ori .. tp bila bangun pagi td kulit dah tak burn lagi , so sy nak terus kan ke tak ye pakai product ni ??? kalau tak pakai nanti macam membazir pulak heee .. please suggestion ..

Miisshh Blupearl Sha said...

salam, nak tye.. macam mane ek nak compare kan cream tu ori ke x...ade baca kat google day cream yg ori tak berminyak.. tp bila tgok balik cream saya tu rupa berminyak tapi cikit je lah tompok2.. tu ORI ke ye? saya nak tahu... supaya dapat repeat purchasing... answer me A.S.A.P

ayun retro said...

Salam sis nk tanya klau org preggy boley guna x produk ni? ad efect ape2 x?

ayun retro said...

Salam sis nk tanya klau org preggy boley guna x produk ni? ad efect ape2 x?

haliza liza said...

Salam sis. .sy was2 la ble sy tngk dkat pasar malm ad jual produk ni.n hrga nyd rm10.n then sy chck dkat dlm same y ori.sy ad bli 1 ,lpas 2hr rasa gatal .adakah produk ni ori or not

Anonymous said...

Salam sis...lepas guna kream ni bawa mata bengkak n gatal...adakah produk ni ori atau tidak..

Anonymous said...

Bole whatsaps sy untuk mndptkn harga yg bptutn.. Satu set Rm 25
Sms/whtsaps : 0134405054

Anonymous said...

saye beli dgn harga 18 ringit sahaja. adakah ie tiruan???

Ieyla Hussin said...

sy pun nak kongsi pengalaman jugak. huhu
actually dah seminggu pakai. seriusly parut hilang.
sbnarnya pakai nak hilangkan parut yg ada kat muka. tapi bukan setakat parut makin hilang. kulit makin cerah, warna sekata. jeragat berkurang. yang terkejut hari ketiga guna. lepas basuh muka bintik2 putih kat hidung keluar sendiri. xyah susah2 pakai masker. just picitlah bagi keluar habis.
sekarang kulit rasa glow2 gitu. xyah dah guna bedak dah nak kluar. pakai krim je dah cukup sbb dah putih. kang bertambah putih plak. hehehe

masa mula2 nak pakai tu saya tgok jugak banyak blog. baca macam2 komen negatif dan positif. memang menghadapi semua tu. kulit mengelupas teruk! gatal2 merenyam muka! pedihnya nauzubillah. bibir kat bawah tu merah2 macam terbakar. tapi tetap maintani guna. teruskan jugak. sebab kawan saya yang jual bagitau proses buang sel2 mati. peeling memang sakit..
anyway sape yang pernah pakai produk yang wat peeling kat muka. actually produk ni tak sesuai utk korang. tapi kalau ada yg ngam tu alhamdulillah. yg bawah mulut macam terbakar tu sy pakai minyak gamat sapu dgn krim malam tu sekali.

mengelupas tu plak. lepas basuh muka saya gosok sikit2 dgn bedak sejuk kasi proses mengelups tu cepat. alhamdulillah. sminggu lebih kulit mengelupas, even skrg pun mengelupas jugak tapi dah tingal sikit. yg tempat bermasalah tu lagilah banyak mengelupasnye...

memang malulah orang tgok kulit mengelupas.. tapi nasib baik kerja dalam ofice so,,, redha jelahkan. alhamdulillah... ikutkan tak tahan pedih. mmg nak stop campak longkang je. tapi ada satu artis tu pernah cakap "beauty is pain" sbb pernah smbang dgn dia kulit dia mgelupas. ok, teruskan dgn tabahnya...

hasilnya sangat2 memberangsangkan... suka sangat tgok muka skrg. even bangun tido. kulit rasa glowing sangat. jangan takut2 k kawan. :)

baru sminggu pakai dah tulis panjang lebar ni. kalau sbulan xtau lah,...huhu. cari yang ori okeh. :))

cikgu azma said...

Sy jual borong..10set rm150 tmsuk pos. Hubungi 0135000175

cikgu azma said...

Sy jual borong..10set rm150 tmsuk pos. Hubungi 0135000175

Anonymous said...

macam2 komen ada..... sy pun try, still mengelupas...... warrrrgggghhhhh.......

misha said...

Saya ada jual set kolagen vit e rm25 sekali pos..berminat sms/whtsapp 01
92913425..sila like facebook wanita anggun shop

misha said...

Saya ada jual set kolagen vit e rm25 sekali pos..berminat sms/whtsapp 01
92913425..sila like facebook wanita anggun shop

Anonymous said...

I hv been using this product for almost 1 year..the result is fantastic..my skin bcome fairer and glowing..but I was shock today when read this article share by mohd asyraf in fb..1 teenage in terengganu died bcz of skin cancer.. and dr said the cz is she been using this product.. pls share is it true..??anyone heard about the news? ?

Anonymous said...

Sis..nk tgok vdeo tu xdpt buka....help!!

Anonymous said...

Tu tipu je..sy mntk bukti..xde

Anonymous said...

Oo...risau juga...cz sepanjang I guna product ni memang xda masalah malah kulit lebih cantik dr dulu. U mnta bukti frm who?? Anyway thank for the info.

Anonymous said...

Mula2 pkai mcm awk gak muka gtal2 pstu naik bintik2 jerawat tp bila da 3 mggu.. alhamdulillah muka licin xda jerawat..

Anonymous said...

saya dah,guna.ok,mula2 saya jd gatai muka..saya stop .pastu saya guna balik..alhamduillah muka saya skrg,cerah lembut tu memang lah..gebu lg..

Anonymous said...

Boleh ke pkai krim dia saje dan sabun lain...??? Atau patut pakai one set?

Stylistgal said...

sila baca review I. ada mercury. ada tips nak buang mercury dalam badan.
http://beautifulskin-stylistgal.blogspot.com/2014/02/collagen-plus-vit-e-mercury-yes-it-has.html

Anonymous said...

Product ni memg ada mercury,xcaye?g bwa ke kkm..memg xde kelulusn kkm pn..effctnye lau xpkai shari dua,tmbuh bntik2 merah n jrawat,lau kne chye matahari,kulit jd merah n glap.

Anonymous said...

Tak pernah pulak jadi macam tu selama gunakan produk ni

Anonymous said...

http://knnessa.blogspot.com/2014/02/awas-aku-dah-buang-set-collagen-plus.html?m=1
Bkn nk jatuh kn sesiape..Just nk share pd semua supaya berhati2 dlm memilih produk muke..

tyra said...

pening la tgk komen di atas..
Tapi saya dah pakai dari bulan oktober 2013...ok jer setakat ni.
kadang2 pakai krim mlm....kadang2 lpa gak....tp tak der pon tumbuh jerawat....
tp jerawat kuar jugak sikit kalau nk period...normal la kan...
nk kata putih...tak la putih "smacam"...cam putih biasa jer..
saya pon jual gak....ramai cust pon cam saya gak...kdg2 lupa pakai..tp tk de apa2 efek pon...fb saya tyra herbs..

Anonymous said...

Apsal admin x jwp segala kekeliruan dr pengguna???
Produk ni dr syarikat mn ek??Sbb kalu D'HERH or others product kita tau kompeni dia dr mn..n plss answer semua pertanyaan dr pengguna kalu produk ni mmg xde masalah..thnks..

Anonymous said...

Xya nk duduk bngga la kulit da cantik. .tunggu kesannye ble stop gne !i gune since 2013,dpt thu produk ni bhye(2014)stop. .memg btul kata2 org. .muke sy dari kulit cun,jerawat teruk !membe2 guna pn stop n muka dorg jd teruk. .ada siap g hospital !pliss la. .Cntik pnye pasl,x pkir kesan akn dtg. .da klau sah2 xde kkm n rmai da ngadu kesan produk nie,still nk petahankn jgk ??jgn nanti muka sopak baru nk stop. .ada otak pkir. .ada yg siap backup kate KALO BHYE KNPA PRODUK NIE ORG JUAL. .x ke pndek akal ?org nk untung,x pkir kesan kat muke korg. .effectnye kat pggune,bkn penjual. .typical malay sgt. .sori. .i komen bkn nk jtuhkn spe2. .xde sebb nk jtuhkan org yg I x kenl. .just sgt2 X PUAS ATY. .dgn pemikiran "AK PKAI OK JE". .pkir mse akn dtg. .jgn pkir kau nk cntik je. .nanti muka kau jd mcm aku. .bru nyesal. .smpai skang muke aku x elok !!!pkai ori gak !!sekian

Anonymous said...

hahaha..jiwo maros dye nh.. snyap smua org.. haha.. tp memang btl dye oyak.. produk nh ade effet.. ambo thu la.. ambo ore thailand.. ore2 thailand thu blako doh pasal produk nh.. bleh dapt knser kulit dlam jgka mase pnje.. bukn nk suh tktkn sek mung.. bre nyato boh.. sambadikona

Nimrod Robert said...

Hye, sya nak tanya sabun 2 yg ada merkuri atau krim 2? bole beli sabunnye je?

Anonymous said...

baru buka dan baca komen semua dlm blog ne. bermacam2 komen ada. untuk info skg ne sy pun pakai CPVE ini dan siap jual sekali sbb produk ni laku..tapi apa yg sya nak tahu knapa setiap soalan x pernah ada respons dari admin...?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLICK "OLDEST POST ------------>>>>>>>" FOR MORE READY STOCK ITEM

JOM EXCHANGE BANNER

*Copy And Paste it into your blog ok