OUR BELOVED CUSTOMER

Nak Receive Update Dr Kami, Isi Email Uols Kat Bawah Ye..

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

NAK ORDER?? ISI FORM NI YE

Name(Receiver):
Email Address: (Please check your inbox within 24hour)
Phone No :
Delivery Address :
List Of Order :
Payment :
Please reply my order via : Email (Will Check My Email Frequently)
SMS/Whats App
Payment will be made :
Additional Message :

This online form was provided by Freedback.

Kindly Check Your Spam Box or BoxBe,If You Not Received Any Feedback From Us Within 24hours.

ANDA SERIOUS UNTUK BERNIAGA TAPI TIADA MODAL ?

JOM JADI RAKANNIAGA DROPSHIP KAMI

~ TIADA MODAL DIPERLUKAN

~ TIDAK PERLU SIMPAN STOK

~ TIDAK PERLU PACKING DAN POS BARANG

~ MAMPU MENDAPAT UNTUNG BERSIH SEHINGGA 10-30% UNTUK SETIAP PRODUK

~ SEMUA PRODUK ADALAH DIJAMIN ORIGINAL

~ ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN RM200 - RM5000 SEBULAN

JOM SERTAI " PERMATA BEAUTYMALL DROPSHIP"

~ LAYANAN TIP TOP

~ SERVIS PENGHANTARAN TERBAIK

~ HARGA DROPSHIP TERMURAH

YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI : http://on.fb.me/1geG5VI

TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP

~ NAMA ANDA :

~ ALAMAT ANDA :

~ NO TELEPHONE :

Wednesday, June 26, 2013

DIAN'Z VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 6000mg


STOKIS SAH DIAN'S VITAMIN C : DD12407
DIAN'Z VITAMIN C & E + 
WHITENING COLLAGEN 6000mg
Bagi yg x berapa nak rajin merebus rumpai laut, ni ada option lain yg lebih ringkas...Vit C&E + Whitening Collagen, chewable/hisap, boleh jg ditelan... rasanya masam2 manis..




VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 6000mg
(Dian'z Beauty & Health)



Buah Maqui Berry

Kolagen Dari Ikan Talapia Halal Dari Malaysia
Artikel dari Sinar Harian ada menyatakan bahawa kejayaan Malaysia menghasilkan kolagen dari sumber ikan talapia berbanding dengan kolagen lain yang kebiasaannya diambil dari sumber laut. Berbanding kolagen dari ikan talapia, kolagen dari rumpai laut ni tidak sesuai untuk orang yang alergik kepada makanan laut.
“Pelbagai rangkaian produk berasaskan kolagen dijual di pasaran, namun difahamkan tiada sumber kolagen dihasilkan di dalam negara dan menyebabkan ia banyak diimport dari China dan Korea Selatan yang diragui status halalnya. “Kami adalah pertama di rantau ini menghasilkan kolagen akuatik yang benar-benar diyakini status halalnya,” katanya ketika ditemui selepas majlis menandatangani memorandum persefahaman (MoU) antara UPM dan Bionic Lifesciences bagi memasarkan kolagen itu secara komersial. MoU itu ditandatangani oleh Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi) UPM, Prof Ir Dr Mohd Saleh Jaafar manakala bagi pihak Bionic Lifesciences diwakili oleh Pengarahnya Ir Mohd Salleh Yahya. Beliau berkata, bagi menghasilkan kolagen daripada kulit ikan tilapia, ia memerlukan beberapa peringkat iaitu pembersihan kulit-kulit ikan, pengekstrakan menghasilkan kolagen, pembersihan kolagen dan penghasilan serbuk kolagen. Menurutnya, berkata produk kolagen yang dihasilkan daripada kulit ikan tilapia itu boleh digunakan untuk pelbagai tujuan sama ada dalam bentuk minuman, makanan serta produk peribadi kesihatan seperti produk minuman burung walit. Sehubungan itu, beliau berharap hasil penemuan itu memberi satu perspektif baru kepada pengguna kolagen halal dalam semua produk kosmetik atau makanan tambahan selain menyokong industri halal negara.

VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 6000mg

Produk Dian'z Vitamin C & E +Whitening Collagen ni adalah produk Malaysia yang terawal menggunakan kolagen dari sumber ikan talapia sebagai alternatif kepada kolagen rumpai laut. Di dalam setiap tablet mengandungi 6000mg :

1000mg Vitamin C daripada oren :
menyinkirkan toksik dalam badan
Melancarkan sistem perkumuhan
Merawat jerawat, jeragat dan parut 


1000mg Vitamin E daripada maqui berry :
Sangat tinggi khasiatnya
Melembapkan kulit
Mengecilkan liang roma yang terbuka
Mencegah kanser

2000mg Pure Collagen dari ikan talapia :
Tidak menggunakan rumpai laut kerana kebanyakkan orang alah pada makanan laut (seafood)
Sesuai untuk orang yang alergik makanan laut
Menghasilkan kulit yang lembut dan gebu
Tidak sesuai untuk orang yang alergik dengan ikan talapia

2000mg Glutathione :
Memutihkan kulit seluruh badan (kesan dapat dilihat dalam tempoh 2 minggu pertama dan perlu minum banyak air)
Memudarkan parut jerawat, jeragat dan kulit menjadi halus serta lembut

Cara Penggunaan :
Ambil 1 biji selepas sarapan dan 1 biji lagi selepas makan malam. 1 botol mempunyai 60 biji untuk 1 bulan penggunaan.
Mendapat pengesahan HALAL, bumiputra produk/dari kilang bertaraf GMP dan tiada gelatine. Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16 tahun ke atas, ibu mengandung dan menyusu juga boleh ambil ♥ 

Kesan dpt dilihat seawal 2 minggu pertama. 
BANYAKKAN MINUM AIR MASAK. Kesan yang dapat dilihat:
* Memutihkan seluruh badan
* Parut jerawat pudar
* Jeragat pudar 
* Kulit halus dan lembut 
Boleh diambil oleh:
* Kaum lelaki & perempuan umur 16 tahun ke atas
* Ibu menyusu 
* Ibu mengandung


VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 6000mg
(Dian'z Beauty & Health)

Gabungan daripada extra berry..mengahasilkan vitamin C & E dan Menggunakan collagen dari sumber ikan tilapia.. tidak meberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti collagen marine..
ALERGIK IKAN TALAPIA TIDAK DI GALAKKAN AMBIL

Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16TAHUN KE ATAS,ibu mengandung dan menyusu boleh ambil ♥


Selamat untuk ibu mengandung dan menyusukan bayi.
Di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia..

manfaat untuk ibu dan anak : bukan kulit ibu sahaja malah kulit anak akan lebih cerah dan putih. mengurangkan rasa lesu,lancarkan proses penyusuan,susu lebih banyak untuk bayi anda.. insyaAllah..


Surat Kelulusan dari pihak KKM

 

TESTIMONI DIANZ VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 6000mg
♥ sharing dari owner dian ♥ vitamin C & E + whitening collagen: bahannya ada 4 sahaja,, collagen form ikan talapia, glutathione,dan maquiberry dan vitamin c berasaskan oren. . semua sumber alam n halal.. & produk ni ada kkm.Ibu menyusu dan mengandung pun boleh ambil..saya servey ramai yg alahan pada marine collagen termasuk saya sendiri. kebanyakkan yg alah pada udang, sotong dan ketam memang x leh ambil supplement berasakan marine collagen.. collagen ikan talapia. tak de gatal2 or alahan.. so siapa yg alah dgn marine collagen nanti leh cuba my own produk.. gunakan collagen kulit ikan talapia, tak menggunakan rumpai laut.. ♥ mcm yg selalu org jual tu...tp bg yg alah pada ikan talapia..tak di galakkan ambil la. tp kalau alah udang sotong.ketam..tkde msalah.tk sama mcm marine :) dan peratusan org alahan pada ikan talapia sgt la kecil..collagen utk tegangkan, kurang parut.. gebukan kulit.

Maquiberry lak lebih kpd vitamin E ..jarang digunakan dan susah nak cari produk berasaskan maquiberry.. dia mudah hadam dalam air.. & 90% badan kita adalah air.. dan khasiatnya sgt la tinggi. lebih tinggi dari acai berry dan blueberry .. ♥ boleh tgk pic di atas..fungsi buah ni utk buang toksik.. so jerawat akan berkurang..kulit akan bersih.

Glutathione utk memutihkan.lebih tinggi mg di ambil, lebih cpt la putih, tp jgn smpai overdose ye.

Manakala Vitamin adalah vitamin C berasaskan oren. utk baiki sel kulit mati.. beri rangsangan utk proseskan kulit baru..kulit yg fresh dan bersih


Gambar before and after..sebelom kulit gelap.kusam.gmbr tak bermekap...ada parut skit.. selepas 1bulan lbeh muka bersih.. kulit sekata gmbr selepas dian baru lepas cuci muka..so fresh n tkde mekap lgsg..








"nak share testimoni selepas 3 minggu sy ambil dian'z vitamin yg sgt2 best!
1.jerawat makin surut
2.liang roma makin kecil
3.parut kat muka makin pudar
4.kulit sy yg kusam makin glowing.huhu.
5.kulit makin cerah n x burn dh!
Sgt ok dian.mula2 mkn,4 hari naik jrwt kt muka.tp teruskan gk.mgu kedua jrwt makin surut n sampai skrg sgt ok :-)"

"Bju biru hitam pic b4 take vitamin dian'z.. Kulit kusam eyebag jerawat merah2 mke bminyak..
Ni bju oren pic after take vitamin dian'Z 4weeks.. Alhamdulillah smua ok.. Suke sgt3... Mmg superbbb laa.. Tq soo much dian.. InsyaAllah akn stil mainten dgn vitamin u.. ;)"
"Assalammualaikum.. sebelum ambil DIAN’Z vit c & e + whitening collagen ni banyak jgak masalah kesihatan dan kulit.. antaranya :-

Sebelum pengambilan
1. Selsema dan kerap bersin pagi2 ( resdung)
2. Kulit kusam & berminyak
3. Liang pori terbuka luas..huhu
4. Parut jerawat & jerawat halus
5. Eyebag yg agak ketara

Selepas sebulan pengambilan
1. Jarang sgt kene selsema skrg n bersin da kurang
2. Kulit da x berminyak cam dulu2.. nampak flawless gitu & semakin cerah.. lembut je ble sentuh (ske sgat2!! ) ♥
3. Liang pori da x bpe nak nmpak
4. Ni part y paling suke --> parut jerawat da hilang n jerawat halus da x muncul smpai skrg ♥
5. Eyebag pon da berkurang..

"mmg muke akk teruk jd mcm 2 coz akk ambik injection perancang terus teruk..skrg alhamdulilah ngh mntain ngn vitamin dian ye sblum mkn vit dian..nie ler muke sy jd mcm nie after 5bulan lahirkan my second baby..hanya Allah sja yang tahu perasaan sy mmg keyakinan diri down sgt2..smpai suami tegur ktenyer sy mkn mcm2...

nk kluar umah kne tempek2 bedak tebal2 nk ttupkan parut2 kesan jerawat yg bnyak..parut dah ler hitam2..sy nie pattern ske memicit geram jer tgk mke nie...
lepas try produk vit dian'z alhamdulilah after sebulan dah makin licin kulit muke...liang roma mengecil...jerawat mengecut yang paling best parut makin pudar..skrg ngh mantain mkn vit dian'z mmg best nk msuk botol ke 2..thnks dian..AMAT BERBALOI!!!!"

"hai dear dian..nk share dg u sblm & slps mkn u pny produk.. sgt2 berbaloi, berkesan and paling pnting senang di bwa kmane sje..dah sebulan mkn.. x sbr nk repeat oder dr my friend.!!
sblm ni my skin sgt teruk, bile pndg cermin rse nk mrh & sedih.. u blh tgk sndiri lah kan mcm mna?? huhu.. mule nye teruk sbb slh gne produk.. gatal sgt elok gne set safi hijau tu g tukaw ke n*****a.. haa amekkaww tros rosak muke.. sejak dr tu, kerap tumbuh jerawat bile tanda merah.. mkn seapud cept je gatal bkn tu jer my skin sensitip bile kne panas siket skin gatal2 and merah2.. DULU>> klo nk cover muke msty i tepek BB cream & tepek bedak compek setebal2 nye.. but NOW>>, sejak mkn vitamin u so far alhamdulillah ok.. x pyh nk buat tu smua just pkai toner plembab & krim (set safi hijau) kcuali nk g mne2 o wedd bru tacap siket bedak.! klau tak i x thu, ni pon mber yg pomote kan.. mule2 ragu jgk nk try, lama2 mkin suke.. nmpk kan kt situ, hasil keberkesanannya.. super glow n klo bwh chaya mthari nmpk bseri tegang.!!!! my mom & my sister jeolous sgt.. hehe.. skrg tiap2 mse asyk tgk cermin sbb mcm x pcaye dgn mkn produk u.. sbb bru skrg i thu, klau nk cantik dr DALAMAN itu pnting.. itu prinsip yg i pegang skrg.. tq dian hope makin maju & hasilkn lebih byk produk kesihatan dalaman yg bagus.. Aminn.. TQVM ye dian..

wokey.! ade lg tertinggal i tertinggal tulis.. i ade resdung kerap gatal mata tekak & hidung.. kdg2 smpai bengkak mata i gosok hidung sminggu bru elok.. ehehe but now da xdew hilang semua tu.. tq dian.. nk tny klo i nk jd stokis blh ker? sbb ade yg dh tny kt i & tegur knp tetibe muke elok jer nmpk fresh.. pakai ape.. haha i cume ckp mkn vitamin u jer.. syukur Alhamdulillah x pyh beli yg beratus2 tp x nmpk kesan yg + kan? kan? hehee.."
"Assalamualaikum dian..dulu kn sy ada tnya dian np muka naik bjik2 after consume dianz vit..dian suruh sy stop tp sy truskn jgk mkn...u know what..beberapa hari after consume dianz vit, bjik2 yg tumbuh tu kcut serta merta..happy sgt2...liang2 roma sy yg besar ni pn mkin kcik...baru guna dlm sbulan tp kesan dh superbbb!!! bgun tdo pn muka x berminyak mcm dlu.. dulu pernah cuba supplement F tp dh 2 bulan guna still xda apa2 kesan..mungkin sbb lmbt or susah nk hadam kot...jerawat pasir sy yg bnyk tu pn hilang serta merta..muka mkin glowing..kwn2 pn bnyk yg tgur muka mkin cntik n licin..dulu kulit muka kusam sgt...bila pakai makeup,kna cahaya matahari kulit muka jd mkin gelap n merah2.. sekarang ni kalau kluar dekat2 pn xpayah tempek bedak pn dh ok..keyakinan diri makin tinggi bila nk berhadapan dgn org..gambar before tu,time tgh pkai makeup tp still bole nmpk jerawat pasir yg bnyk n kulit pn hitam dan berminyak..gambar after tu,time x pakai makeup lngsung pn..kulit lbih glowing..bru bgun tdo pg td n after cuci muka trus snap pic...gambar pn dijamin tiada edit2..thx dian..sbb produk dian sgt berkesan kpd sy... ALHAMDULILLAH ^_^"






Ada 10 soalan lazim..meh2
1. Apa istimewa vitamin brand dian'z dgn produk lain ?
:: vitamin C dan E di gabung dalam satu tablet . ia mecantikkan dan memutihkan kulit.. hilangkan parut..jerawat dan jeragat.dlm satu tablet hnya ada 4 bahan utama sahaja.. collagen dari ikan talapia,glutathione,buah maquiberry,dan vitamin c berasaskan oren

2. Ia akan sekata seluruh badan ke ?
: ia pasti.. vitamin akan cair dlm badan dan akan mengalir ke seluruh badan

3. Kalau stop apa lak akan jd ?
Semua dlm dunia ni tkkan kekal.if produk dah baik utk kulit knp perlu berhnti ?

4. Alergik seafood boleh makan tak ?
Yea ! produk ni tak guna collagen marine.tp guna collagen berasaskan tilapia..

5. Ada kelulusan tak :
yea..ada kelulusan serta kilang kami bertaraf GMP..dan halal

6. Sebotol tahan berapa lama ?
sebotol ada 30 biji.. sate tablet =12000mg packing lama( sebiji sehari).dan 60biji packing baru..satu tablet 6000mg ( dua biji sehari) ia sama saja.. sehari anda akan ambil / makan 12000mg. rasa tablet masam2 manis.boleh isap or telan je trus hehe

7. Kesan cpt tak ?
Produk ni takde kimia.. kesan paling cpt 2mggu.bergntung kpd invidividu

Harga: 
* RM80 Semenanjung Malaysia
* RM85 Sabah/ Sarawak

BERMINAT NAK ORDER BOLEH TERUS EMAIL YER
kidsshop82@yahoo.com
ISI ORDER FORM
Or
Wassup 017-4906737 / 012-9616228



Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLICK "OLDEST POST ------------>>>>>>>" FOR MORE READY STOCK ITEM

JOM EXCHANGE BANNER

*Copy And Paste it into your blog ok