OUR BELOVED CUSTOMER

Nak Receive Update Dr Kami, Isi Email Uols Kat Bawah Ye..

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

NAK ORDER?? ISI FORM NI YE

Name(Receiver):
Email Address: (Please check your inbox within 24hour)
Phone No :
Delivery Address :
List Of Order :
Payment :
Please reply my order via : Email (Will Check My Email Frequently)
SMS/Whats App
Payment will be made :
Additional Message :

This online form was provided by Freedback.

Kindly Check Your Spam Box or BoxBe,If You Not Received Any Feedback From Us Within 24hours.

ANDA SERIOUS UNTUK BERNIAGA TAPI TIADA MODAL ?

JOM JADI RAKANNIAGA DROPSHIP KAMI

~ TIADA MODAL DIPERLUKAN

~ TIDAK PERLU SIMPAN STOK

~ TIDAK PERLU PACKING DAN POS BARANG

~ MAMPU MENDAPAT UNTUNG BERSIH SEHINGGA 10-30% UNTUK SETIAP PRODUK

~ SEMUA PRODUK ADALAH DIJAMIN ORIGINAL

~ ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN RM200 - RM5000 SEBULAN

JOM SERTAI " PERMATA BEAUTYMALL DROPSHIP"

~ LAYANAN TIP TOP

~ SERVIS PENGHANTARAN TERBAIK

~ HARGA DROPSHIP TERMURAH

YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI : http://on.fb.me/1geG5VI

TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP

~ NAMA ANDA :

~ ALAMAT ANDA :

~ NO TELEPHONE :

Friday, May 3, 2013

Natural Bamboo Charcoal Murah Di pasaran



Tubuh badan anda kelihatan lebih langsing. Ia juga akan membantu untuk memperbaiki postur anda dengan segera. Anda akan melihat perbezaannya segera! NBC tidak mempunyai apa-apa strap, zip, atau kancing memberikan siluet yang benar-benar licin. Ia juga mempunyai pembukaan di bawah (berlubang di bawah) untuk memudahkan proses pembuangan ketika dalam tandas. Gunakan NBC setiap hari sebelum anda memakai pakaian pilihan anda, jeans, pakaian pejabat, pakaian koktel, pakaian pengantin atau apa saja pakaian.

Anda akan kelihatan hebat!!!! :D

MANFAT UNTUK KESIHATAN:-
Arang buluh mempunyai 3 ciri utama:
1) Kuasa penyerapan yang tinggi : Ia menghilangkan bau dan memberi kesegaran
2) Penapisan : Ia membunuh bakteria, menyingkirkan bahan toksik, bahan asing dan kelembapan.
3) Ia mengandungi lebih 300 unsur surih mineral yang diperlukan oleh badan manusia, seterusnya memberi manfaat yang menyeluruh kepada kesihatan manusia.

Fungsi benang arang buluh adalah seperti berikut:
1) Menghilangkan Bau
Benang arang buluh menghilangkan bau dengan menyerap dan membubarkan bau yang tidak menyenangkan seperti bau badan dan peluh. Ia menghapuskan 88-95% daripada bau dan juga boleh menyerap bahan kimia toksik seperti sulfida, nitrida, metanol, benzena, fenol.

2.Nyah-Peluh, Memastikan Kulit kering dan selesa
Arang buluh adalah bahan yang sangat baik untuk menghapuskan kelembapan. Pakaian yang diperbuat daripada benang arang buluh membantu menyah peluh bagi memastikan tubuh sentiasa kering, supaya anda tidak terdedah kepada ketidakselesaan apabila pakai dalam tempoh yang lama.

3) Pelarasan Kelembapan
Apabila kelembapan di dalam ruang menjadi tinggi, arang buluh menyerap molekul air; Sebaliknya, ia membebaskan molekul air apabila ia terlalu kering. Ia menyesuaikan kelembapan mengikut keadaan luaran.

4) Mengekalkan Kehangatan
Eksperimen menunjukkan selepas terdedah kepada 500 watt lampu halogen selama 10 minit, suhu arang buluh mengait (knitting) adalah setinggi 8,89 â “ƒ, yang 6,79 â” ƒ lebih tinggi daripada mengait PET (knitting).

5. Kaya dengan unsur alam.

SURFACE MATERIAL : 
POLYAMIDE FIBER 78% , SPANDEX 22%
INSIDE MATERIAL : 
BAMBOO 88% , SPANDEX 12%

Antara kebaikan sut ini adalah ♥
- Mengecilkan perut dan melangsingkan pinggang
- membakar lemak yang berlebihan
- menaikan dan mengencangkan payudara dan punggung.
- melancarkan peredaran darah dan metabolisme
- mengurangi sakit punggung dan tulang belakang
- mengurang sakit saat menstruasi



* Mempunyai bukaan untuk memudahkan buang air, recommended pakai di siang hari selama 8 jam (sarung seluar dalam di bahagian luar)
* Sila dapatkan ukuran badan anda dahulu dan piih mana-mana antara 2 size S/M atau L/XL

SMALLER THIGH, LIFTING BUTTOCKS, FLATTEN WAIST AND PUSH UP BREAST!!

Sut ini sebaiknya dipakai sejak awal pagi pada setiap hari kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat

 warna: kelabu seperti di dalam gambar
 untuk mencapai hasil yang lebih baik, pakai 8 jam sehari selama 2 bulan

CARA PEMAKAIAN ♥

* MULAKAN DARIPADA BAWAH SARUNG KE BADAN.
* PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK MENDAPATKAN KESAN YG CEPAT.



CARA CUCIAN :
Cucian tangan dengan sedikit sabun tanpa bahan pemutih atau mesin
Perah dengan lembut selepas di cuci dan biarkan kering di tempat sejuk/redup.

SIZE :
S-M: HIP : 84-94CM > WAIST: 62-72CM > WEIGHT: 45-60KG
L-XL: HIP : 98 - 105CM > WAIST: 76-81CM > WEIGHT: 65 - 80KG



SizeS - ML - XL
Hips84cm - 94cm98cm - 105cm
Waistline62cm - 72cm76cm - 81cm
Weight45kg - 60kg65kg - 80kg

New : FOR BIG SIZE
(Weight 90-125kg)
Size Available Black Colour :
SizeXXL /XXXL
Hips

Waistline

Weight90kg - 125kg

Natural Bamboo Charcoal :
RM40(SM)
RM45 (SS)
* free poslaju

TESTIMONI PELANGGAN ♥ 

BEFORE & AFTER.. :)

Pasal Lingerie tu... mmg tip top. Kak Zura mmg biase pakai Lingerie... since after anak pertama. Bagi kak Zura, pemakaian lengerie, bukan shj boleh betulkan posture badan kita malah boleh berikan bentuk terbaik utk badan kita. Dan dlm byk2 brand... kak Zura rase... ini yg terbaik yg pernah kak Zura pakai. Mmg senang dipakai dan teramat selasa. Hopefully, hasilnye pun terbaik... ;)
Udah 4 hari menggunakannya..fabrik, tekstur sedap dipakai.. memang fit melekap.. x panas.. mudah gerak dan yg best lagik type ni dia 1 shot masuk so xde la berlipat -lipat kalau gune jenis yg seluar dan body asing.... so cover sume... bagi kak mel selesa dan best pakai.. and part lubang yg di sediakan untuk ke toilet tu pulak ...so senang dan amat memudahkan.. bagi kak mel sedap, selesa dan mudah di pakai.. .waktu malam pon dh try pakai sekali time bendera jepun.. sedap la plak badan bangun pagi .. hehehe.

NAK ORDER BOLEH TERUS EMAIL ZURA YER
kidsshop82@yahoo.com or isi order form

0129616228 / 0174906737

Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

1 comments:

soyabean gebu said...

kenapa kat side bar bamboo slimming suit rm39 tp dlm explanation rm 50 yer.which 1 harga die sebenarnya..?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLICK "OLDEST POST ------------>>>>>>>" FOR MORE READY STOCK ITEM

JOM EXCHANGE BANNER

*Copy And Paste it into your blog ok