OUR BELOVED CUSTOMER

Nak Receive Update Dr Kami, Isi Email Uols Kat Bawah Ye..

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

NAK ORDER?? ISI FORM NI YE

Name(Receiver):
Email Address: (Please check your inbox within 24hour)
Phone No :
Delivery Address :
List Of Order :
Payment :
Please reply my order via : Email (Will Check My Email Frequently)
SMS/Whats App
Payment will be made :
Additional Message :

This online form was provided by Freedback.

Kindly Check Your Spam Box or BoxBe,If You Not Received Any Feedback From Us Within 24hours.

ANDA SERIOUS UNTUK BERNIAGA TAPI TIADA MODAL ?

JOM JADI RAKANNIAGA DROPSHIP KAMI

~ TIADA MODAL DIPERLUKAN

~ TIDAK PERLU SIMPAN STOK

~ TIDAK PERLU PACKING DAN POS BARANG

~ MAMPU MENDAPAT UNTUNG BERSIH SEHINGGA 10-30% UNTUK SETIAP PRODUK

~ SEMUA PRODUK ADALAH DIJAMIN ORIGINAL

~ ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN RM200 - RM5000 SEBULAN

JOM SERTAI " PERMATA BEAUTYMALL DROPSHIP"

~ LAYANAN TIP TOP

~ SERVIS PENGHANTARAN TERBAIK

~ HARGA DROPSHIP TERMURAH

YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI : http://on.fb.me/1geG5VI

TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP

~ NAMA ANDA :

~ ALAMAT ANDA :

~ NO TELEPHONE :

Wednesday, September 18, 2013

POMEGRANATE WHITENING CLEANSER & LOTION

~POMEGRANATE WHITENING CLEANSER & LOTION
~GOLD POME L-GLUTATHIONE GOLD POWDER SCRUB BODY WHITENING EXFOLIATING GEL

TIPS SEBELUM BELI, MENGIKUT JENIS KULIT & FUNGSI
RED POMEGRANATE LOTION
SPF50++, Memutihkan

ORANGE POMEGRANATE LOTION
SPF60PA+++, Memutihkan kulit normal dan tambahan vitamin C

PINK POMEGRANATE LOTION
SPF 50PA+++, Untuk kulit normal dan lebih memutihkan

BLACK POMEGRANATE LOTION

SPF50+++, waterproof, untuk kulit kering dan memutihkan, terlihat shimmering.

BLUE POMEGRANATE LOTION
SPF 70+++, Aman untuk kulit sensitif, Lebih memutihkan, sensasi dingin segar saat pemakaian


HARGA : 
1 TUBE : RM30
2 TUBE : RM45
3 TUBE : RM65
4 TUBE : RM80
10 TUBE : RM120
FREE POS SEMENANJUNG 
(BOLEH MIX MANA2 TUBE)

SET SPA KULIT NORMAL WITH SPF 50PA+++

SET SPA KULIT NORMAL WITH SPF 50++

LOTION POMEGRANATE WITH VIT C

MARVEL BODY EXFOLIATIONG GEL
MILK BODY EXFOLIATING SCRUB 

**Gunakan Red pomegranate cleanser sebagai pembersih yang mampu membersihkan sampai ke dalam pori-pori.
**Gunakan Red Pomegranate Lotion,mengandung SPF50/PA++ sebagai lotion sekaligus sunblock kerana mengandung UVA dan UVB Protector melindungi kulit dari sengatan sinar matahari.
Lotion Red Pomegranate mengandung Vit C dan E,lidah buaya,Green tea dan Ginko Biloba sesuai digunakan untuk mereka yang berkulit hitam yang mana inginkan kulit putih cerah. Ramai artis korea memuji produk ini kerana dapat menjadikan kulit mereka lebih halus dan cerah dalam masa singkat dengan pemakaian yang konsisten
Keunggulan Lotion ini, selain di tubuh dapat digunakan pada wajah, fungsinya untuk menutupi pori-pori yang besar,memutihkan kulit wajah maupun tubuh dengan bau harum buah Delima.
Cara Pakai:
Mandi dengan menggunakan Red Pomogranate Cleanser basahkan seluruh badan dan oleskan cleanser, diamkan selama 3-5 minit sambil digosok-gosok dan bilas sebersihnya.Cleanser ini adalah sebagai gantian shower soap harian kita.
Selepas mandi, oleskan secara ke seluruh tubuh dan wajah tanpa perlu dibilas dengan whitening lotion.Dengan pemakaian teratur selama 40 hari maka kulit putih bukanlah impian lagi.
Product ingredients: Melatonin, Melaleuca quinquenervia, dissolved hydrolyze peal, Nutritious Vita-Mineral, skin whitening molecule, LOP molecule, SO molecule, vitamin C, itamin E.

Rimas lihat tangan, leher, dan kaki berbeza warna? Kulit gelap gara-gara sering berjemur? Sudah cuba segala macam produk tapi tidak putih-putih juga? Suka lihat kulit putih mulus berseri para artis Korea? Inginkan kulit putih lembut seperti mereka?


HARGA (300 g) : RM 30 / TUBE
FREE POSTAGE

RED POMEGRANATE Whitening Cleanser (Face & Body) adalah sabun pembersih tubuh dan boleh dipakai di wajah. Dengan kandungan bahan-bahan alami dan ekstrak buah red pomegranate mampu MEMUTIHKAN dan menghaluskan kulit tubuh secara kekal dalam pemakaian beberapa minggu. Dapatkan tubuh putih mulus seperti artis Korea. Dipakai dan saranan oleh Artis Korea Song He Gyo.


RED POMEGRANATE CLEANSER; sejak dulu sudah jadi rahsia para artis Korea untuk memutihkan dan melembutkan kulit mereka, sehingga boleh tampil putih, mulus, lembut dan berseri.Dipakai ketika mandi menggantikan sabun biasa, gosok dengan lembut dan biarkan selama 3-5minit sebelum dibilas! Kulit putih mulus berseri ala Song Hye Kyo sudah bukan mimpi lagi

RED POMEGRANATE CLEANSER sudah teruji dan terbukti membuat kulit jadi lebih putih, lembut, mulus, berseri & wangi. Ini adalah benar-benar rahsia KULIT PUTIH, MULUS, BERSERI ala artis-artis Korea nih! Seminggu pakai saja sudah kelihatan bezanya! 

KEHEBATAN RED POMEGRANATE WHITENING CLEANSER :
-Mampu membersihkan sampai ke dalam pori-pori 
-Dapat digunakan pada tubuh dan wajah
-MEMUTIHKAN dengan sempurna 
-Mengencangkan 
-Menghilangkan pori-pori yang besar 
-Mengurangkan jerawat

TERDAPAT 3 PILIHAN :
RED POMEGRANTE (PINK or RED) : Normal / More Whitening Effects
L-GLUTATHIONE (HITAM) : Moisturizing/Whitening
L-GLUTATHIONE (GOLD) : Anti-bacterial (Free-acne)/Whitening

CARA PENGGUNAAN :
* Ketika mandi, basahkan tubuh. Kemudian, oleskan whitening cleanser ke seluruh tubuh. Biarkan 3 - 8 minit (Jangan kena air dulu, gosok sesekali). Selepas itu, baru bilas dgn air.
* Dipakai sebagai pengganti sabun mandi biasa.
* Pakai seminggu sekali sahaja sudah mampu menampkan bezanya. Kulit akan jadi lebih PUTIH, LEMBUT, MULUS, GEBU & BERSERI.

SESUAI DIGUNAKAN :
* Wajah dan badan
* Lelaki dan wanita
-------------------------------------------------------------------------------------------------

RED POMEGRANATE 
WHITENING LOTION SPF 50-70

HARGA (300 g) : RM 30 / TUBE
FREE POSTAGE



PINK POMEGRANATE LOTION
SPF 50PA+++, Untuk kulit normal dan lebih memutihkan

BLUE POMEGRANATE LOTION
SPF 70+++, Aman untuk kulit sensitif, Lebih memutihkan, sensasi dingin segar saat pemakaian



ORANGE POMEGRANATE LOTION
SPF60PA+++, Memutihkan kulit normal dan tambahan vitamin C


RED POMEGRANATE Whitening Lotion highly recommended by : Song Hye Kyo (Artis Korea)
Red Pomegranate Whitening Lotion adalah Lotion dengan kandungan SPF50 dan dapat memutihkan kulit muka dan wajah sekaLigus mempunyai fungsi sebagai sunlock kerana mempunyai SPF50/PA + + yang mampu melindungi kulit dari sinar matahari.

Lotion ini multifungsi, dpt memutihkan tidak hanya wajah namun juga dpt digunakan ditubuh juga mencegah kuLit kering.

Selain dari berfungsi sebagai pencerah & membuat kulit putih bersih, lotion ini juga mengandungi SPF/ sunblock utk melindungi kulit dari sinar matahari.

RED POMEGRANATE memberikan perlindungan, merawat & menjadi solusi untuk mereka yg mendambakan kulit putih mulus.


CARA PENGGUNAAN :

Setelah mandi / keluar rumah, pakai dengan oles lotion di wajah dan tubuh secara rata, tanpa perlu bilas.

KANDUNGAN :
Cocoa polyphenols, red pomegranate essence, rose essence, melatonin, 5 pulse Melaleuca, hydrolyzed pearl, South Korea and the SO-date repair ertian body sculpting factor whitening arbutin and other factors.

KANDUNGAN UTAMA : RED POMEGRANATE
L-GLUTATHIONE GOLD MILK SCRUB/SKRUB SUSU
Body Exfoliating Cream

Wanita Korea mempunyai kulit yang lebih cerah, halus bersesuaian dengan keadaan iklim sejuk sederhana negara Korea. Kulit berwarna disebabkan kandungan melanin untuk melindungi dari selaran matahari.

Makin tinggi melanin, semakin gelap warna kulit seseorang dan semakin tinggi daya tahan cahaya matahari. Contohnya kulit warga Afrika sesuai dengan sinaran cahaya kuat matahari di benua itu.

L-GLUTATHIONE Whitening Milk Scrub adalah skrub pemutih instant dengan kandungan SPF50 dan dapat memutihkan kulit. Mempunyai fungsi sebagai sunlock kerana mempunyai SPF50/PA + + yang mampu melindungi kulit dari sinar matahari. Milk Scrub ini multifungsi, dpt memutihkan kulit juga mencegah kulit kering.

L-GLUTATHIONE Whitening Milk Scrub khusus untuk wanita tropika dengan kandungan L-Gluthathione 5 kali lebih tinggi khusus untuk mencerahkan dan melindungi kulit dan dapat menjadikan kulit lebih lembut & licin...

Kandungan Utama WHITE POME SCRUB:
Milk/Susu
★ Melembapkan kulit sekaligus melindungi kulit dgn menghaluskan dan melembutkan kulit

L-Glutathione
★ 5x lebih tinggi khusus untuk mencerahkan dan melindungi kulit supaya kulit lbh lembut & licin

Scrub Particle
★ Berfungsi membersihkan kotoran dan membuang sel-sel mati.

Kelebihan:
★ Menyembunyikan Jeragat & Lingkaran Gelap yg tak sekata...
★ Kesan pencerahan dpt dilihan dlm masa yg sangat singkat sbb kandungan L-Glutathione pekatan tinggi dan mudah diserap.
★ 100% original ekstrak red pomegranate.
★ Didatangkan dengan haruman/wangian yg menyegarkan (strong scent/long lasting).
★ Skrub pemutih instant yang amat berkesan selepas 3-5 kali pemakaian sahaja sudah ternampak kesan, menjadikan kulit lebih cerah & glowing.
★ Pek tiub 350g tahan sehingga 2-3 bulan pemakaian.
★ Boleh digunakan di seluruh bahagian badan.
★ Boleh digunakan dalam 2 keadaan semasa kulit basah & kering.

Fungsi Utama:
♥♥ Skin Lightening/Whitening ♥♥
♥♥ Skin Moisturizing ♥♥
♥♥ Soften & Smooth Skin ♥♥
♥♥ Skin Revitalizer ♥♥
♥♥ Sunscreen ♥♥

Disarankan pemakaian oleh individu:
-Berwajah & bertubuh/berkulit gelap akibat sinaran cahaya matahari.
-Individu lelaki/wanita yang berkerja diluar/outdoor/sports atau travelling.

Cara Penggunaan Scrub: 
Semasa kulit kering/merekah/kesan sunburn..sapukan sedikit krim Whitening Skrub di muka atau mana-mana bahagian badan yg dikehendaki. 
Perlahan2 gosok dan ratakan krim Skrub ke seluruh bahagian badan, urutkan selama 5-10 minit. Kemudian biarkan krim Scrub di badan sekurang-kurangnya 5 minit. 
Selepas itu basuh dengan air & lap sehingga kering. 
Semasa kulit basah atau semasa mandi, ulangi langkah yg sama langkah 1-3 
Pengunaan scrub sebaik-baiknya 2 hari sekali, semasa mandi atau sewaktu kulit terlalu kering. 
Digalakkan pemakaian bersama-sama Red Pome Whitening Lotion untuk kulit lebih LEMBUT, CERAH & BERSERI 

Gold Pome L-Gluthathione Gold Powder Scrub Body Whitening Exfoliating Gel 
(OUT OF STOCK)


L-GLUTATHIONE Gold Powder Scrub digunakan sebelum badan kena air untuk menanggalkan sel-sel mati, kekotoran serta daki-daki. Selepas itu barulah dicuci dgn air.

Kandungan:
Gold Powder:
★ Memutihkan & mencerahkan, anti aging/wrinkle serta meningkatkan keanjalan & elastisiti kulit.

L-Glutathione:
★ 5x lebih tinggi khusus untuk mencerahkan dan melindungi kulit serta menjadikan kulit lebih lembut & licin. 

Scrub: 
★ Berfungsi membersihkan kotoran dan membuang sel-sel mati. 

Ianya khusus digunakan sebelum mandi....ketika kulit kering..digunakan seluruh badan utk menanggalkan daki dan sel-sel kulit mati 
TESTIMONI RED POMEGRANATE WHITENING CLEANSER & LOTION









Buy couple set (Lotion & Cleanser)
(Cleanser + Lotion : RM75 Only)

HARGA : RM30/ Tube
NOW PROMOTION PRICE RM45/Set / 2 Tube
FREE POSTAGE (SM)


Boleh mix dgn semua kaler .
Jika berminat boleh :
fill up the order form

@
Sms / whatsupp Zura 012-9616228 / 017-4906737
COD hanya Giant Sec 13, Shah Alam


Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

13 comments:

nha said...

Hai. Just nak tanya. Produk ni sesuai tak utk sensitive skin? Thanks

Anonymous said...

sis, i nak tnya ni yang original ke? dengar2 ada yg palsu kan..

ELLA DAMIA said...

ada lagi ke promotion nie????

Anonymous said...

sis, just nak tnye.. produk ni halal ker?

Anonymous said...

Saya: Anonymous 29 Jun 2013

Tepuk dada tanya iman. Kalau ada berani, boleh cuba yang dari China. Kalau tak berani pakai bedak sejuk opah gerenti selamat...

Anonymous said...

Produk jualan kt mesia ni pon byk dr china dan korea..sama jugak simplicity pon mik dr sana je

nur fairuz said...

abes tu nk cari yg ori kat mne je bole dpt?

Bulan Biru said...

kat www.hennaforall.com

Bulan Biru said...

kat www.hennaforall.com

Anonymous said...

Knp i google red pomegranate ni ada yg tlis spf..ada yg xtlis...mna 1 btl ni?apa bezanya?

Anonymous said...

kenapa dekat tiub tulis RED pomegrante? bukannya pomegranate?

Pengedar Nazcon.Sauna (NZS888) said...

borong red pome ade lg tak? utk 10tiub RM100

Anonymous said...

Saya nk beli yg ori....Kat mane ade Jual

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLICK "OLDEST POST ------------>>>>>>>" FOR MORE READY STOCK ITEM

JOM EXCHANGE BANNER

*Copy And Paste it into your blog ok