OUR BELOVED CUSTOMER

Nak Receive Update Dr Kami, Isi Email Uols Kat Bawah Ye..

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

NAK ORDER?? ISI FORM NI YE

Name(Receiver):
Email Address: (Please check your inbox within 24hour)
Phone No :
Delivery Address :
List Of Order :
Payment :
Please reply my order via : Email (Will Check My Email Frequently)
SMS/Whats App
Payment will be made :
Additional Message :

This online form was provided by Freedback.
Kindly Check Your Spam Box or BoxBe, If You Not Received Any Feedback From Us Within 24hours.

FIND ME ON FB :

FB : PERMATA SOFEA FULL

http://on.fb.me/1geG5VI


Cash On Delivery :

MAYANG SAKEENAH, TMN TTDI JAYA,

SHAH ALAM

Thursday, September 11, 2014

FLORAL MASK BY DIANZ

FLORAL MASK BY DIAN'Z

KEISTIMEWAAN UTAMA PRODUK
Mask ( peel off) yang berwarna 'purple' dengan haruman lavender
Merupakan satu - satunya dalam pasaran Malaysia
99.99% pasaran mask Malaysia harini adalah mask berwarna hitam atau putih dan tidak
mempunyai sebarang bau


FUNGSI PRODUK :

Melindungi kulit dari pencemaranlembut tanpa menipiskan kulit
✿ EFFECTIVE UNTUK MENGHAPUSKAN bintik hitam & kekotoran yang degil

✿ MENGAWAL MASALAH KULIT muka berminyak !
✿ MENYAH TOKSIK PADA WAJAH yg jd punca jerawat
✿ SANGAT DI GALAK KAN UNTUK KULIT muka sensitif & berjerawat

7 BAHAN AKTIF PRODUK :
terdapat 7 bahan aktif yang berfungsi untuk membersihkan serta mencantikkan kulit anda
 Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam

 Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat
 Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan
 HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv
INFO LAIN :
jauhi dari kanak - kanak
 boleh di gunakan oleh lelaki dan wanita seawal 12tahun
halal dan muslim product
1 Tiub bersamaan 100ml, penggunaan seminggu satu @ dua kali.
1 Tiub dapat digunakan sebanyak 7 – 8 kali

CARA PENGGUNAAN PRODUK

Pastikan kulit anda bersih dan kering
Sapukan masker di seluruh muka anda atau pada bahagian yang anda inginkan seperti hidung atau kawasan yang banyak bintik hitam atau putih ( jauhi dari terkena pada kening,bibir dan kawasan mata)
Biarkan selama 20-25 minit sehingga masker benar - benar kering / keras
Tarik masker yang sudah kering / keras secara perlahan dari bawah ke arah atas muka anda & anda akan dapat lihat bintik hitam & putih melekat pada mask
Bersihkan muka dengan air dingin agar pori - pori tertutup dengan sempurna

Note : sapuan menggunakan jari lebih mudah untuk di sapukan supaya lebih rata

di muka



























































FLORAL MASK 

Harga : RM39.00
FREE KOS POSLAJU (SM)

50ml

TAWARAN BELIAN COMBO !!!!!
SUPER JIMAT
Dian'z Vitamin C & E + Whitening Collagen 
+
1 Floral Mask (50ml)
Dian'z vit nie adalah gabungan Vit c, Vit E, Collagen, and gluta untuk cerahkan kulit, pudarkan jerawat, jeragat :)
Floral mask lak untuk hilangkan bintik2 hitam dan putih dan untuk kulit yang berminyak :)

SUPER JIMAT COMBO : RM110 ONLY
FREE POSLAJU

sms NOW utk tempahan ke 
012-9616228

sekarang untuk dapatkan harga promosi..
sms sekarang.

Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

Friday, August 29, 2014

BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY

 Uols. Kami nak share supplement yang best juga ni, Keluaran BUMIPUTRA dan kesan seawal 1-2 minggu. Biasanya dalam 15hari dah nampak perubahan yang jelas. Bagus kan? Ramai yg makan 5 sachets, capture gambar, compare side by side dah nampak putih gebu. Mesti kagum betul 5 sachet dah nampak... Cuba lah try! Tak rugi... Hehe. Tak excited ke nak tengok diri anda versi 'snow white' dlm masa 15 hari? Harus percaya! .Ini adalah salah satu supplement yang effective dengan technology terkini. 

Kebaikan BELLEZA :

 Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
 Menjadikan kulit glowing secara natural 
 Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
❥ Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
 Mengecilkan liang roma
 Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakan tona kulit
 Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
 Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
 Memantapkan bentuk payudara dan punggung
 Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
 Menghalang jangkitan pada vagina
 Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
 Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
 Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous

CARA PENGAMBILAN

TERLUPA NAK MAKAN SEMALAM?
Best time utk ambil ialah malam sebelum tidur . Masa perut kosong. Makan 1 sachet, minum air segelas & tidur lah rest well

Bangun pagi esok, first thing that we should do. Baca doa bangun, minum air masak then baru shower. Nak Tahu? INASH akan letak 1 bottle mineral water sebelah katil. So,kalau terjaga tu senang la capai minum seteguk dua.

Tapiiiii kalau terlupa makan semalam, boleh je makan sebelum breakfast / masa drive ke kerja.

❥ Produk dijamin selamat dan mempunyai kelulusan daripada KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)

INGREDIENTS BELLEZA
 Vitamin C
❥ Glutathione
❥ Collagen
❥ Astaxanthin
❥ Yoghurt
❥ Pueraria Mirifica
❥ Oligo
❥ Pomegranate (Delima)
❥ Tomato
❥ Carrot (Lobak)
❥ Peach
❥ Mango
❥ Strawberry
❥ Caramel
❥ Vanilla
HIGH GRADE QUALITY
Sebab tu sedap kan? Emm jangan lepaskan kelazatan ni. Sedap ke Belleza By Sofieya Beauty?
Yes, memang rasa Belleza macam candy. Macam LOT100 Fruit Gummy. Masam-masam buah, yogurt, vitamin C dan gluta. Makan sekali pasti nak lagi. Penggunaan dlm 20 hari sebab masa period stop jgn makan.

Semestinya ramai yang perasan Pueraria Mirifica di atas. Mana-mana supplement yang Ada
ingridient Pueraria Mirifica tak perlu stop masa period. Sesuai di ambil masa period. Apa kelebihannya pun mesti ramai yang tahu. Tahukah anda, kebanyakan produk BUST UPsemestinya mengandungi Pueraria Mirifica. Inilah kelebihan Belleza By Sofieya Beauty.

KELEBIHAN PUERARIA MIRIFICA UNTUK PAYUDARA + PUNGGUNG
1. Mengangkat & menganjal kembali payudara + punggung
2. Menegang & menstabil kedudukan payudara
3. Menjadikan payudara + punggung lebih seksi mengancam dgn lurah yg ketara
4. Mencerah puting & menghilangkan kedut di sekitar payudara

Kenapa perlu tunggu lagi kalau nak cantik kan? Cepat-cepat consume Belleza By Sofieya Beauty. Memang effective dengan cepat. Bahan berkualiti dengan harga yang berpatutan. OWH, ramai confius cara makan Kemam. Okay, Kemam ni senang Je, don't get too confius. Just tear the sachet, then letak serbuk atas lid ah, lepas tu hisap la serbuk tadi. Buat macam gula-gula. Mesti pandaikan makan gula-gula. Kemam more effective sebab zat dalam supplement bergabung dengan zat dalam air liur tadi. Kecik-kecik dulu suka sangat ratah MILO. Kemam = ratah2 serbuk macam kita makan serbuk milo plzz .

Let's Consume Belleza for a week. Then see the different. Bye dark skin & dry skin.

TESTIMONI~



























BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY 
Harga Pasaran Sekotak : 
RM 135.00 SM / RM 140.00 SS

❥ Harga Promosi Kami 
RM 120 (SM) / RM125(SS)
**********************************************
PENCARIAN AGEN DROPSHIP
✉ PM / Inbox kami di http://on.fb.me/1geG5VI

CONTACT US NOW!!!
 012-9616228 / 012-3528090 / 014-8438299
SMS & WASSUP ONLY

~EVERYDAY DELIVERY BY POSLAJU/SKYNET~





Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLICK "OLDEST POST ------------>>>>>>>" FOR MORE READY STOCK ITEM

JOM EXCHANGE BANNER

*Copy And Paste it into your blog ok