OUR BELOVED CUSTOMER

Nak Receive Update Dr Kami, Isi Email Uols Kat Bawah Ye..

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

NAK ORDER?? ISI FORM NI YE

Name(Receiver):
Email Address: (Please check your inbox within 24hour)
Phone No :
Delivery Address :
List Of Order :
Payment :
Please reply my order via : Email (Will Check My Email Frequently)
SMS/Whats App
Payment will be made :
Additional Message :

This online form was provided by Freedback.

Kindly Check Your Spam Box or BoxBe,If You Not Received Any Feedback From Us Within 24hours.

ANDA SERIOUS UNTUK BERNIAGA TAPI TIADA MODAL ?

JOM JADI RAKANNIAGA DROPSHIP KAMI

~ TIADA MODAL DIPERLUKAN

~ TIDAK PERLU SIMPAN STOK

~ TIDAK PERLU PACKING DAN POS BARANG

~ MAMPU MENDAPAT UNTUNG BERSIH SEHINGGA 10-30% UNTUK SETIAP PRODUK

~ SEMUA PRODUK ADALAH DIJAMIN ORIGINAL

~ ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN RM200 - RM5000 SEBULAN

JOM SERTAI " PERMATA BEAUTYMALL DROPSHIP"

~ LAYANAN TIP TOP

~ SERVIS PENGHANTARAN TERBAIK

~ HARGA DROPSHIP TERMURAH

YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI : http://on.fb.me/1geG5VI

TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP

~ NAMA ANDA :

~ ALAMAT ANDA :

~ NO TELEPHONE :

Tuesday, November 25, 2014

PERMATA SOFEA YEAR END SALE

SALE BESAR - BESARAN BUAT JULUNG KALINYA.. 

SALE BERAKHIR 3/12/2014
KOS PENGHANTARAN PERCUMA SELURUH SEMENANJUNG

BAGI MEMUDAHKAN CARIAN PRODUK DALAM LIST NI, JUST TEKAN (CTRL F) SERENTAK.DAN MASUKKAN NAMA PRODUK YANG DI CARI. 

HARGA YANG BUAT MATA ANDA TERKEDIP-KEDIP..CONPEM MENANGIS 
SKINCARE
✿ BABIES BLINK 5 IN 1 ✿ RM65
✿ AURAWHITE SET EKSKLUSIF 4 IN 1 SKIN SPA ✿ RM135
✿ AURAWHITE / MEN FACESOAP ✿ RM55
✿ BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB ✿  RM55
✿ AURAWHITE WHITENING BODY SPA LOTION ✿ RM55 

✿ BVR LOLLY PINK ✿ RM60
✿ VGS SKINCARE ✿ RM100
✿ AMYERA FLAWLESS ✿ RM70 
✿ SELFIE SKINCARE by PERLA ✿ RM65
✿ IBU PUTIH OXYGEN WHITE SKINCARE ✿ RM85 

✿ IBU PUTIH NINA SKINCARE 20G ✿ RM42 
✿ MAGIC SCAR CREAM by NINA SKINCARE ✿ RM40 
✿ ANTI-ACNE CREAM by NINA SKINCARE ✿ RM40
✿ NINA SKINCARE : OXYGEN CREAM ✿ RM70 
✿ NINA SKINCARE : EGF SERUM 30 BJ ✿ RM70 

✿ MY SLIMMING HERBAL NINA SKINCARE (30 BIJI) ✿ RM65
✿ MZ SECRET SOAP ✿RM43 
✿ MZ BOTOX ✿ RM100 

✿ NOUR AIN SKINCARE (complete set) ✿ RM90 
✿ NOUR AIN SKINCARE (basic set) ✿ RM49 
✿ NOUR AIN EXCLUSIVE SET ✿ RM105

✿ SABUN AL - RAZI (2PC / BOX) ✿ RM45 
✿ AL RAZI GLUTA STEMSEL SERUM (30ML) ✿ RM125 
✿ BELLA SINUS CURE ✿ RM40
✿ COLLAGEN PLUS VIT E ✿ RM24 
✿ SYMA BEAUTY ✿ RM65

SUPPLEMENT
✿ 7 DAYS WHITENING LYANAZ BEAUTY ✿ RM85 
✿ AURAWHITE BUBBLLY (500 gram) ✿ RM75
✿ AURAWHITE STEM CELL ✿ RM163 
✿ AURAMEN ✿ RM135 
✿ AURAWHITE CHOCLATE ✿ RM120 

✿ AURAWHITE 900,000 MG ✿ RM120 
✿ AURASLIM SHAKE ✿ RM120 
✿ AURASLIM ICYCOOL✿ RM60 
✿ AURA SHINE 60 TABLET✿ RM73 
✿ AURAWHITE SMART KIDDIES ✿ RM62 

✿ DIANZ VIT C ✿ RM70
✿ BVR COLLAGEN (40 GM) ✿ RM60 
✿ CHOCO GLOW AMYERA BEAUTY ✿ RM75 
✿ PERLA CHOCOLATE MILK ✿ RM48
✿ PERLA COFFEE ✿ RM48 

✿ PERLA DUST ✿ RM48
✿ PERLA JUICE ✿ RM45
✿ PERLA EKSKLUSIF ✿ RM120
✿ B VITE / SECRET LAXING / WIRA MALAM / HARUM MALAM
✿ 1 BOTOL RM33 / 3 BOTOL RM85 

✿ COMBO HARUM MALAM + WIRA MALAM ✿ RM60 
✿ AURA BABIES SAKURA ✿ RM39
✿ SNOW WHITE COLLAGEN ✿ RM88 FREE SHAKER + 3D MASK RM100 
✿ IBU PUTIH COLLAGEN DRINK (IPCD) ✿ RM60 
✿ COMBO IPCD + IPMJ ✿ RM150 

✿ PUTEH COLLAGEN ✿ RM60 
✿ BLINKQ BEAUTY DRINK ✿ RM115 
✿ PEARL WHITE JAMU JELITA ✿ RM40 
✿ D-COLLAGEN ✿ RM110 
✿ FERWHITE 1 KG + FREE SHAKER ✿ RM110 

✿ FEREENA MAMAGOJES ✿ RM60 
✿ JUS AURA SEBATI (BELLA FORMULA) ✿ RM45 
✿ EPHYRA (BIG) ✿ RM150 
✿ SPARKLING DIVA ✿ RM80

✿ BELLEZA by SOFIEYA  ✿ RM100
✿ SECRET SKIN WHITE KAWAI COLLAGEN (JAR) ✿ RM125 
✿ K-COLLY KOREAN COLLAGEN (KOLLY) ✿ RM110
✿ DEWY ✿ RM50
✿ DEWY GOGEN ✿ RM50 

✿ BELLEZZA ESSENTIAL (30 sachet) ✿ RM140 
✿ RADIANCE SIGNATURE ✿ RM158 
✿ IBU PUTIH MIRACLE JUS ✿RM120
✿ SATIN SKINZ PREMIUM ✿ RM140

✿ VIT C 1000mg (PHG PHARMA) 100 biji ✿ RM55
✿ COCOA COLLAGEN POWER PLUS ✿ RM50
✿ HEIGHT UP ✿ RM145
✿ KAPSUL HORMON PERFECT LADY 30 BiJI ✿ RM65 
✿ EMILAY WHITENING, EMILAY COLLAGEN, RM30 

✿ NIKKO PLACENTA ✿ RM90
✿ ZOFEA SECRET BEAUTY + FREE PILL BREAST ✿ RM120 
✿ SECRET BUST UP ✿ RM105
✿ LADY SECRET BUST UP ✿ RM90 
✿ THANYAPORN ✿ RM43

✿ THANYAPON +BIOANNE CREAM + SOAP ✿ RM70 
✿ K WHITE 38 ✿ RM82 
✿ SURE KENCANG ✿ RM65 
✿ BUST UP EXPRESS ✿ RM115 

✿ CURCUMA MANGGA CURE (CMC FELINNA)
✿ BOTOL BESAR 60 BIJI RM68 / BOTOL KECIL 30 BIJI RM45
✿ JAMU SEDAP MALAM (XTRA RAPAT) ✿ RM30 
✿ MEKAR DARA ✿ 3BOTOL RM90

MAKE UP
✿ FEELVOGUE SUPER COVER FOUNDATION ✿ RM58 
✿ BLV PINKY FOUNDATION ✿ RM45 
✿ KRYOLAN SUPRA FOUNDATION 7g ✿ RM25 
✿ CHRISZEN FOUNDATION ✿ RM53
✿ MEIKO NATURACTOR FOUNDATION ✿ RM40 

✿ BB MOLLY DOLL FOUNDATION ✿ RM38 
✿ MOLLY BARBIE SKIN SERUM ✿ RM48
✿ BROW CLASS ✿RM5 (TAK MASUK POS) 
✿ RIVERGIRL SPONGE PUFF ✿ RM13 
✿ OBUSE LIP TINT 1 BOX (12PCS) ✿ RM40 

✿ OBUSE LIP TINT 1 PC ✿ RM5 (TAK MASUK POS) 
✿ NAKED1,2,3 URBAN DECAY EYE SHADOW ✿ RM30
✿ BEDAK ARAB KOKURYU (25g) ✿ RM30

SLIMMING / LOTION
✿ BVR HOTTEST SHAPE ✿ RM65
✿ MIRACLE SLIMMING COFFEE ✿ RM65
✿ MZ FAT2FIT ✿ RM50
✿ VENE SLIMMING LOTION ✿ RM60
✿ VENE RENOUVEL CREAM ✿ RM75 

✿ OPA SNOW KOPI ✿ RM50
✿ OPA SNOW CLASSIC ✿ RM30
✿ 6INCH BODY SERUM IZEARA ✿ RM65 
✿ LAROME ✿ RM120 
✿ INAYAH ✿ RM135

✿ SECRET ME ✿ 1BOX : RM98 / 3 BOX : RM200 
✿ ROYAL DETOX PLATINUM FREE SHAKER +FREE SERUM ✿ RM98 
✿ ROYAL SLIM LISHOU MAGIC ✿ RM78 
✿ BEST SLIM (40 BIJI) ✿ RM35 
✿ FIGURE UP ✿ RM38 
✿ BELVYA ✿ RM70 

✿ GARCINIA BURNER ✿ RM95
✿ DTRIM ✿ RM40
✿ CATWALK ✿ RM85
✿ OVISPA (✿ 1BOX RM60 / 2BOX RM100 / 3BOX RM120) 

ACCESORRIES
✿ PATI IBU EMAS & APRICGOLD ✿ RM15
✿ DIANZ FLORAL MASK (50ML) ✿ RM37 
✿ CLEAN AND SMOOTH ✿ RM33
✿ ROSSY GOLD PERFUME SHOWER GEL ✿ RM70
✿ ROSE HAIR PERFUME - 25g/bottle ✿ RM28 

✿ ALPHA ARBUTIN SOAP ✿ RM7 / PC ( TAK MASUK POS)  
✿ SABUN GLUTAKOJIC 3 LAYER ✿ RM25 
✿ SABUN KOJIC WBP 150G ✿ RM38

✿ SABUN BERAS KOLAGEN 1 DOZEN ✿ RM26
✿ NANO SOAP ✿ RM34
✿ TWILIGHT TURTLE NIGHT LIGHT ✿ RM28 
✿ SHAKE N TAKE GEN 3( 2 BLENDER) ✿ RM75
✿ DELUXE NATURAL BAMBOO SLIMMING SUIT ✿ RM35 

✿ WAIST TRIMMER (BENGKUNG MODEN) ✿ RM28
✿ MOONSOAP ✿ RM55
✿ IBU PUTIH JANNA LAWWA ✿ RM70
✿ DAY / NIGHT CREAM JANNA LAWWA ✿ RM70 
✿ ICE CREAM SOAP JANNA LAWWA ✿ RM70 

✿ SERUM ALPHA ARBUTIN ✿ RM25
✿ CHANEL PERFUME ✿ RM50
✿ BLACKHEAD REMOVER SERUM ✿ RM25 
✿ TANAKA 40G ROSE AND LIME ✿ RM6/PCS (NOT INCLUDE POS) 
✿ MAGIC COMB ✿ RM15

HARGA TERMASUK KOS POS KE SEMENANJUNG

CARA - BUAT ORDER 
FILL UP THE FORM, NYATAKAN PRODUK YANG HENDAK DIBELI BESERTA KUANTITI.

WHATAPPS : 0129616228 :

MENTION : "ORDER FROM PSR PROMO" DIIKUTI PESANAN ORDER ANDA BESERTA KUANTITI BARU LAYAK MENDAPAT HARGA PROMOSI INI.

PEMBAYARAN SEBELUM 4PETANG, KAMI AKAN POSKAN HARI YANG SAMA, 
PLG CEPAT NEXT DAY DAH DPT PARCEL

FAST PAYMENT, FAST DELIVERY 

Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

SYMA BEAUTY SKINCARE (SBS)

SYMA BEAUTY SKINCARE (SBS)


Masalah kulit berjerawat dan kusam? 
Berminyak dan tak berseri? 

Nak jadi cantik tapi tak mampu keluarkan modal 
mahal untuk membeli alatan kosmetik?

INGIN KETAHUI RAHSIA UNTUK SERLAHKAN KESERIAN KULIT WAJAH ANDA? 
JOM ALAMINYA BERSAMA SYMA BEAUTY SKINCARE HARI INI! 
Ingin hilangkan masalah kulit berjerawat & kusam?
Nak kulit lebih putih, halus & gebu?
Jom kami kongsi rahsianya! Sila baca ya! 

'Inilah Syma, pengasas Syma Beauty Skincare. Cantikkan dia? Sebelum ini Syma juga mengalami masalah kulit yang serius, jerawat dan parut serta kulit yang terlalu sensitif. Alhamdulillah, selepas 5 bulan Syma apply Syma Beauty Skincare, kulit Syma jadi cantik sangat! Makin putih & halus & gebu!

Bagi sesiapa yang nak jadi cantik macam Syma atau ada masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak, tona kulit tak sekata dan parut, jom sama-sama gunakan Syma Beauty Skincare hari ini! Memang tak menyesal punya! Jom lihat testimoni di bawah!'

[INGIN TAU KELEBIHAN SET SYMA BEAUTY SKINCARE?]


1) Syma Beauty Soap (Facial Cleanser) - 50g [KKM : NOT40905187K]
[] Menghilangkan jerawat & jeragat pada wajah
[
] Menjadikan kulit berseri-seri & tidak kusam
[
] Menghilangkan parut & masalah kulit berminyak
[
] Menjadikan wajah kelihatan segar & bermaya
[
] Menjadikan kulit gebu, awet muda & bercahaya 

2) Syma Day Cream With SPF 35 - 5g [KKM : NOT40905187K]
[
] Membantu mengimbangi minyak berlebihan pada kulit
[
] Membekalkan nutrien yang diperlukan pada kulit
[
] Menghindarkan kulit dari terdedah kepada sinaran matahari yang berlebihan 
[
] Membantu menghilangkan masalah kulit wajah

3) Syma Night Cream - 5g [KKM : NOT40905188K]
[
] Mengatasi masalah serius akibat penggunaan produk lain berasaskan merkuri
[
] Memelihara kulit wajah agar kelihatan awet muda
[
] Menjadikan kulit gebu & mengembalikan seri wajah 

Syma Beauty Skincare telah pun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi! 

[INGIN TAU HARGA SYMA BEAUTY SKINCARE?]

Harga Syma Beauty Skincare jauh lebih murah dari skincare yang lain dan memang berbaloi kerana ianya sememangnya berkesan! Ok ini harga gempak punya untuk semua! 

1 Set Syma Beauty Skincare Cuma..
RM66 (SM) RM72 (SS) Sahaja!

Wow, murah kan? Memang murah sangat!


Jom jadi cantik dengan syma beauty.


Lihatlah hasilnya, muka berbintik, akibat jerawat, jeragat dan sbgainya semua kami padam dan gantikan anda dengan kulit wajah putih glowing hanya dengan Rm66 sm dan Rm72 ss.

Murah dan mudahnya? Tak percaya? Jom sertai kami hari ini dan jadilah wanita jelita yang bijak memilih syma beauty skincare. Sekarang semua wanita mampu jadi cantik.

Jawapannya senang... Syma Beauty Skincare (SBS)

Pengasas syma beauty
Haa, kat atas ni pengasas Syma Beauty Skincare. MasyaAllah, cantiknya dia. Muda lagi dah mampu buat produk sendiri. hihi 

 
Cantik kan packaging SBS ni termasuk dengan pengasasnya pun cantik. kalau anda rasa macam nak jadi cantik,putih,gebu flawless macam syima ni, haa. apa tunggu lagi kena la cuba produk SBS ni. Anda pasti takkan menyesal punya. hehe


Ni secara jelas packaging SBS ye semua. So adorable. Kaler pink gitu. ^_^

Perkara lazim lah. Apakah kebaikan SBS ni kan.. Jom kita baca sikit dekat bawah ni ye.

Syma Beauty Skincare (SBS) telah diformulasi daripada bahan-bahan semulajadi untuk penjagaan kulit yang efektif dan selamat. Set SBS ni terdiri daripada Syma Beauty Soap, Syma Day Cream & Syma Night Cream.

Apa yang ada dalam set skincare ni???

| Syma Beauty Soap |

Syma Beauty Soap dirumus khas dengan pati buah-buahan dan perfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit wajah secara semulajadi. Ia bertindak dengan meneutralkan ph kulit anda, mengatasi masalah kulit berminyak, memberi anda kesegaran kulit wajah serta menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut, pori dan lain-lain. Ianya juga turut membantu anda mendapatkan kulit wajah yang segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya(glowing). Sabun ini juga akan sentiasa melembapkan kulit dan tidak akan menghakis permukaan kulit anda. Kulit juga akan kekal berseri dan tidak menampakkan kesan sunburnt.

| Syma Day Cream & Night Cream|
I Syma Day Cream I
Syma Day Cream mengandungi ramuan kecantikan natural seperti minyak argan, serbuk mutiara dan lain-lain yang mampu menghilangkan kekusaman muka, mencerah dengan sekata, melicinkan permukaan kulit, bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV. Ia diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan. Ia juga bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata.

Cara penggunaan : 

Sapukan pada keseluruhan wajah dengan sekata. Hanya sedikit penggunaan mampu menyamarkan noda-noda pada kulit wajah. Gunakan krim ini selepas mencuci muka. Amalkan setiap hari untuk hasil yang memuaskan.

| Syma Night Cream |
Syma Night Cream ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia aktif berbahaya seperti merkuri yang akan menyebabkan radang kulit, pengelupasan serius dan seterusnya boleh menyebabkan kanser kulit. Syma Night Cream dirumus dari bahan-bahan natural seperti pati aloevera, pati mulberry, bahan-bahan mineral dan lain-lain yang akan membantu mencerahkan kulit secara total dan beransur-ansur. Ia bertindak sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka, menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat. Kulit akan kelihatan berseri, anjal, sihat dan putih tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cahaya matahari atau cuaca panas. Kulit anda akan tampil lebih cantik walau tanpa solekan.

Jadi, macam mana? Adakah berminat untuk menjadi cantik jugak seperti pengasasnya???


Kalau nak tau syima (pengasas SBS) ni dia pakai dulu produk yang dia nak pasarkan ni. Bila betul-betul dah menjadi baru dia pasarkan okay. Apa?? Tak percaya. Kejap kita kasi awak bukti..
Haa,pengakuan sendiri oleh syima ok. ^_^ itu adalah official insta beliau. Tak caya jugak, g la tanya dia sendiri. hehe

Maka dengan itu terbuktilah produk SBS ni berkesan dan murah. Jimat. Yeay. ^_^

Cuma perlukan 3 benda ni sahaja okay untuk nampak cantik.. ^_^

Syma Beauty Miracle Toner :
Membantu menghilangkan sisa kotoran, mengecilkan liang-liang roma, mengimbangi lebihan minyak,menyegarkan kulit wajajh dan menjadikan kulit sihat dan berseri. Gunakan setiap hari kulit kekal lembut,cerah dan berseri.
Sesuai utk semua jenis kulit

Loose Item : 
Beauty Miracle Toner (60ml) : RM25
Syma Night Cream (10g) : RM25
Syma Day Cream (10g) : RM25
Syma Beauty Soap (50g) : RM25

Last sekali kita tunjuk bukti SBS ni ada kelulusan KKM ye..



Seperti tertera pada gambar di atas, Syma Beauty Skincare telahpun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi dan segala proses pembuatan Syma Beauty Skincare dipantau ketat dan di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan.

Bagi sesiapa yang masih ragu-ragu boleh semak sendiri di :-
http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/

Then, pilih : Product Type ; Cosmetic Only

Lepas tu, pilih : Registration Holder/Notification Holder. 
Key in kan nama syarikat SYIMA GLOBAL ENTERPRISE

Result yang akan keluar adalah seperti :-
Syma Beauty Facial Cleanser : NOT140905186K
Syma Day Cream : NOT149095187K
Syma Night Cream : NOT140905188K


So, apa lagi nak ragu-ragu kan. Jom beli sekarang dan jadi cantik.

Kami adalah stokis SAH SYMA BEAUTY , 
mencapai rekod jualan 
500 set dalam masa kurang sebulan sahaja

Kami adalah stokis SAH SYMA BEAUTY , 
mencapai rekod jualan 
500 set dalam masa kurang sebulan sahaja

Kita belanja awak semua testimoni dulu ye...




cantik sangat2 kan kulit pengasas syma beauty ni..orang kelantan mek syima..
umur baru 20 tahun tapi dah ada bisnes sendiri..hebat2 orang kelantan ni..haha puji negeri sendiri.. :P...semua orang dok tanya2 apa rahsia kecantikan syima..nah sekali dia keluarkan terus produk sendiri bg uols pakai..

JOM LAYAN LAGI TESTIMONI DEBOOM .....






























Kami adalah stokis sah berdaftar dengan Syima ye. 

Jadi semestinya original. Jangan ada sebarang keraguan.



Harga : 

RM66 (semenanjung) 

RM72 (sabah&sarawak)

* free pos


NOW KAMI BUKA UTK SYMA BORONG

10 SET : RM460
20 SET : RM900
50 SET : RM2000
100 SET : RM3900
200 SET : RM7600

 
READY STOCK....!!!
100%ORIGINAL
Kami adalah stokis SAH SYMA BEAUTY , 
mencapai rekod jualan 
500 set dalam masa kurang sebulan sahaja

PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 

012-9616228 / 012-3528090 014-8438299
@
 ✉ PM / Inbox kami di facebook : http://on.fb.me/1geG5VI

CASH ON DELIVERY :
TTDI JAYA , SHAH ALAM 012-9616228 / 012-3528090 / 014-8438299
WAKAF CHE YEH, KOTA BHARU  017-9198346

(Dropship diperlukan)
borong di alu-alukan


Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLICK "OLDEST POST ------------>>>>>>>" FOR MORE READY STOCK ITEM

JOM EXCHANGE BANNER

*Copy And Paste it into your blog ok