OUR BELOVED CUSTOMER

Nak Receive Update Dr Kami, Isi Email Uols Kat Bawah Ye..

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

NAK ORDER?? ISI FORM NI YE

I'm one of the follower Yes
No
Status of buyer Customer
Dropshipper

Name:
Email Address: (Please check your inbox within 24hour)
Contact :
Mailing Address :
List Of Order :
Delivery :
Payment :
Please reply my order via : Email (Will Check My Email Frequently)
SMS/Whats App
Payment will be made :

This form powered by Freedback
Kindly Check Your Spam Box or BoxBe, If You Not Received Any Feedback From Us Within 24hours.



FIND ME ON FB :

FB : https://www.facebook.com/pages/Permata-Sofea/111692082213724?sk=messages_inbox



WAKTU URUSNIAGA

9 Pagi - 3 ptg (WAKTU ACTIVE REPLY ALL ORDERS/ PM)

3ptg - 7mlm (WAKTU PACKING)

Malam - OFFLINE & FAMILY TIME


Cash On Delivery

Wakaf che Yeh, Kota Bharu, Kelantan

Pn Ruzyana : 017-9198346

Cash On Delivery

TTDI JAYA, Shah Alam

Pn Ain : 014-8438299

Friday, April 18, 2014

KWHITE 38 : WHITENING ● SATIN SKIN ● BREAST UP ● BODY RESHAPING

KWHITE 38 : WHITENING ● SATIN SKIN ● BREAST UP ● BODY RESHAPING
KWHITE 38 (SATU COMPANY DGN KCOLLY)
NEW KOREAN NANO REVOLUTIONARY SKIN AND BREAST ENHANCEMENT
UTK PEREMPUAN SAJA,LELAKI JGN DOK GATAI PI MAKAN PLAK..::-))

Menggabungkan O5 pengekstrakan teknologi terkini, cepat diserap.Keputusan cepat SEAWAL 60 SAAT (Dengan IzinNYA )

MINUMAN AJAIB KHAS UNTUK ANAK DARA DAN WANITA !!!
★ KULIT SEMAKIN PUTIH
★ PAYUDARA SEMAKIN KERAS ,
★ AKAN KEMBALI DARA SEAWAL 60 SAAT TERASA KESAN SERTA MERTA
★ ANAK DARA AKAN SEMAKIN BERSERI DAN PUTIH
★ WANITA YANG SUDAH BERUMAH TANGGA KEMBALI DARA

(SEGALANYA DENGAN IZIN "NYA") --Kita Hanya Bertawakal Dan Berusaha--
✔ 100% HALAL

>TERBUKTI BERKESAN <

KWHITE38 "RASANYA SEPERTI KOPI"

PRODUK PERTAMA BERASASKAN HABBATUSSAUDA DAN DARK CHOC
✦ "Tetaplah Kamu Dengan Al-Habbah Al-Sawda' Ini Kerana Sesungguhnya Ia Mengandungi Penawar Bagi Segala Penyakit Kecuali mati" -(HR : Al-Bukhari/Muslim)

✦ Kenapa Dark Choc?? ( RASA NYA SEPERTI KOPI TAPI SEDAP)
✔ Meningkatkan kadar kolesterol baik HDL dari LDL
✔ Mengurangkan risiko penyakit jantung
✔ Dark chocolate dibuat daripada tumbuh-tumbuhan di mana ia mengandungi khasiat daripada sayur-sayuran.Khasiat ini adalah dari flavonoid yang bertindak sebagai antioksidan

 Kebaikan KWHITE38 :
• Khas untuk menganjalkan payudara
• Membantu menganjalkan juga tubuh badan yang lembik
• Membantu menyekatakan tona2 gelap agar semakin cerah Dan sekata
• Memberikan tenaga
• Mengurangkan stress harian
• Khas untuk menjaga kewanitaan agar Persis Anak Dara
• Membantu membentuk tubuh badan menjadi terbentuk Dan cantik
• Membantu Kulit semakin Kenyal Dan Gebu

°K-White38 : Ibu mengandung dilarang mengambil KWHITE 38 kerana ia berfungsi ketatkan faraj'
Cara makan :K-White Before Breakfast (SBB ia ada fungsi menahan rasa lapar )

K-white lebih kepada UP maksudnye lebih kepada montok,anjal, Dan jika anak dara ia mencantikkn bentuk shape payudara Dan jika yang sudah berkahwin ada masalah payudara kendur/lembik ia akan besarkan seterusnya proses menganjal. Maksud besar sesuai dgn ketinggian tubuh kita.

KEPUTUSAN DI TANGAN UOLS UNTUK KULIT PUTIH,PAYUDARA KERAS MONTOK SERTA MAMPU MENAHAN SELERA MAKAN. WOW!! TAK CUBA TAK CINTA
Scientifically Researched & Proven Height Formula :
✔ CUBA K-WHITE™ KAMI 100% BERKESAN TANPA RISIKO DAN TANPA SIDE EFEK
NUTRISI SEMULAJADI , BERKESAN , SELAMAT & 100% HALAL
 TAK RUGI,BERBALOI BALOI



HARGA 1 BOX:
20 sachet
Harga Pasaran
RM120.90 (sm) / RM130.90 (ss)

Harga Promosi !!!!
RM89 (sm) / RM95 (ss)
FREE POSTAGE

ORDER NOW!!
SMS/WHATSPP 012-9616228

Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

Thursday, April 17, 2014

VENE SLIMMING LOTION

VENE SLIMMING LOTION

VENE SLIMMING LOTION
1 TIUB RM68 (SM) / RM73 (SS)
FREE POS


Vene Lotion mengandungi pati rumpai laut yang dirumus khas dengan bahan-bahan
terpilih untuk merangsang proses lipolisis iaitu proses pemecahan sel-sel lemak dan selulit.

KELEBIHAN Vene yang konsisten akan membantu :
• memecahkan lemak
• menghilangkan selulit
• menurunkan berat badan
• melangsing dan mencantikkan bentuk badan
• melembut dan menyegarkan kulit
• membuang lebihan angin dalam badan
• mengurangkan rasa sakit senggugut/ sakit sendi

CARA PENGGUNAAN Vene Slimming Lotion
☞ Sapu secukup losyen dan urut pada bahagian-bahagian yang ingin dikurangkan lemak seperti pada abdomen (perut dan badan), punggung, paha dan lengan. Urut perlahan-lahan dari bawah ke atas dalam masa 1-3minit. Sebaik-baiknya sapukan losyen dua kali sehariselepas mandi.
☞ Vene Losyen juga boleh digunakan untuk mengurangkan lemak pada bahagian dagu dan leher.
☞ Sapuan yang nipis dengan urutan ringan dari bawah ke atas untuk mendapatkan bentuk yang diingini.
☞ Tindak balas losyen akan lebih berkesan apabila liang-liang roma badan terbuka iaitu semasa kita berpeluh atau selepas mandi air hangat. Pada ketika ini, rasa hangatlosyen akan lebih dirasai.
☞ Untuk pengguna yang pertama kali menggunakan Vene Losyen adalah dinasihati supaya
menggunakannya sedikit dahulu untuk membiasakan kulit sebelum sapuan yang lebih banyak.

☞ Vene Losyen boleh digunakan bersama-sama dengan korset, girdle atau alat-alat bantuan
senaman (seperti slimming belt).

☞ Sapu Vene Losyen untuk membantu melegakan senggugut dan sakit sendi yang ringan.

Ciri-ciri Vene Slimming Lotion:
• kesan serta merta
• Bebas Paraben (kimia pengawet)
• tidak melekit
• tidak terlalu panas
• berbau wangi
• boleh diguna bila-bila masa
• mudah digunakan
• menggunakan bahan yang halal

Nak kurus? Hanya perlu sapu dua kali sehari InsyaAllah berkesan. Bahan semulajadi 
pati rumpai laut dapat memecahkan selulit dan lemak di bawah kulit.

Masalah Selulit / Lemak dapat di atasi dengan penggunaan losyen pelangsingan Vene 2
kali sehari.

Rumpai laut (Phyllacantha Fibrosa) merupakan ramuan utama dalam losyen pelangsingan
Vene yang diuji secara klinikal dan terbukti berkesan dalam mengurangkan masalah
selulit / lemak di kalangan wanita terutama wanita berumur.







VENE SLIMMING LOTION
1 TIUB RM68 (SM) / RM73 (SS)
FREE POS

ORDER NOW!!
SMS/WHATSPP 012-9616228

Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

KAYLENA BEAUTE BY LEUNIEY NATASHA

KAYLENA BEAUTE BY LEUNIEY NATASHA

Kaylena Beaute By Leuniey Natasha

KAYLENA BEAUTE' 5 IN 1 SET,Ini dirumus khas dengan ekstrak ROSE HIP OIL,ROSE HIP
OIL telah membantu berjuta-juta orang mengatasi masalah kulit mereka.

Baru atau lama,parut ,lekuk dan lain-lain kecacatan pada kulit dapat disembuhkan
dengan segera oleh minyak yang membaik pulih yang semula jadi ini. Produk kami ini
dirumuskan khas dengan pati2 buahan dan ekstrak2 essential oil dari bahan alami yang
dapat membantu membaiki sel2 kulit anda dari dalam.

Ramuan utama didalam Kaylena Beaute' By Leuniey Natasha ialah rosehip oil antara fungsi
rosehip oil ialah:
1) merawat parut, termasuk parut jerwat dan kesan parut lama
ekzema.
2) menghidrasi kulit yang kekeringan agar kulit kelihatan moist
3) membaiki sel kulit yang rosak(merawat dari dalam secara semulajad)i.
4)mengurangkan kedut
5) merawat kulit matang dan penuan dan juga merawat
kesan kulit terbakar, dan kesan kulit terkena selaran matahari (sunburn).

Produk kami ini sesuai untuk;
SEMUA JENIS KULIT SEMUA JENIS MASALAH KULIT SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT
UMUR (remaja-berumur)
TANPA PENGGELUPASAN & BERKESAN DALAM MASA 2-3MINGGU
(*tergantung jenis kulit&hormon anda)

Produk kami ini terutamanya dapat membantu kulit dari segi.
- MASALAH TONA TIDAK SEKATA
- MENGATASI &MENYEBUHKAN MASALAH JERAWAT
- MEMUDARKAN PIGMENTASI -MENGATASI MASALAH PENUAAN KULIT
- MEMBANTU MENGHIDRATKAN SEMULA KULIT ANDA DARI DALAM
-MENGURANGKAN KESAN TANDA REKAHAN & PORI TERBUKA -DAN ETC

KAYLENA BEAUTE' 5 IN 1 SET (1set blh tahan 1-2bulan)
-2 IN 1 GEL CLEANSER 30ML
-ACTIVATING TONER 30ML
-TREATMENT MOISTURISER 15GM
-NIGHT CREAM 15GM
-DAY CREAM spf30++ 15GM

CARA GUNA KAYLENA BEAUTE' 5 IN 1 SET


KANDUNGAN KAYLENA BEAUTE' 5 IN 1 SET








Kaylena adalah natural skin care 100% organic..


ALHAMDULILLAH TANPA RAGU2 WAS2 LAGI UNTUK PARA PENGGUNA KAYLENA
BEAUTE' DISINI KAMI BUKTIKAN NO2 NOT DARI KEMENTERIAN KESIHATAN
MALAYSIA. PRODUK KAMI LULUS
by leuniey natasha:Sebelum menggunakan Kaylena Beaute' leuniey skin leuniey
mmg dah okay,tapi bila preggy hormon tak stabil, kulit jadi kering,kusam,pimples
kecik2 kat dahi ,tapi leuniey tak pakai apa2 pun skincare disebabkan atas nasihat
yg pakar pada awal preggy tak elok pakai skincare ,alhamdulillah takde lah
terok sgt perubahan hormon tu,selepas 5bulan preggy leuniey try sample
skincare dari production memandangkan dah lama nak buat beauty product sendiri ,
so leuniey cuba tanya kepada yg pakar adalah elok atau boleh pakai skincare pada
kandungan 5bulan, dah boleh pakai tapi secara nipis2, so leuniey try pakai lah ,
alhamdulillah dengan izinNYA kulit leuniey lebih elok dari sebelum ni. Now dah
ramai yg telah mencuba dan ramai testimoni kami telah membuktikan yang Kaylena
Beaute' salah satu skincare yg boleh menyelesaikan semua masalah kulit muka .Alhamdulillah.

By @frhnfafa Hyeee korang!!! Okay cop2, nak mintak korang bace jap jeee kita nak cerita ni. Hehe.
Ni testimoni kita, kita sendiri pun pakai tau produk Kaylena Beaute' ni. Yg gmbar before tu dah start pakai
dlm 3-4 hari mcmtu. Yg after tu gmbar harini, which is tak smpai dlm masa 2 minggu pun kita pakai.
Seriously nampak kan improvement? Ni takda edit2 gmbar pun tau, camera360 pun tak. Heee.
Before this kita mmg takda pakai apa2 skin care product pun. Tu yg mula2 pakai naik sikit laaa,
tp kejap jeee lepastu skrg getting better dah pun. And seriously produk ni best sgt!!! Gmbar after
tu mmg takda tepek apa2 pun, foundation ke compact powder ke bedak semua takkk. Best kan?
Takpayah susah2, cuma pakai day cream from Kaylena Beaute' sahaja. So korang apa tunggu lagi,
jom try Kaylena Beaute' Natural Skin Care by @leunieynatasha. Dia sendiri pun pakai produk ni tauuu.






Magic!!!! Kaylena Beaute' TERNYATA BERKESAN UNTUK MASALAH JERAWAT!
insyaallah dengan kesabaran dan semangat akak cantik ni Alhamdulillah beliau berjaya
mendapat kulit yg cantik dan sembuh dari masalah jerawat yang degil.

hye.ni ada testimoni dari penguna yang kulit sensitif.ada yang tanya kaylena sesuai x untuk kulit sensitif.
.jwapanya ya..insyallah..kulit pon makin berseri2 lepas guna kaylena..cerah sekata..jom try


by @adynazabidy okay I dah try scroll dlm gallery cari picture yg nmpk ketara
jerawat tapi tak jumpa sebab semua gambar dulu guna filter. biasa lah takda
keyakinan kan. gmbr nk bagi nmpk elok je semua. so I post balik gmbr tudung kuning tu
dgn latest pic. lightning lain sebab tu nmpk gmbr latest pucat sikit. korg jgn assume
yg skrg muka I dah flawless gila sebab takkan dulu muka teruk skrg dah terus baik xde
cela kan. still ada pimples but dlm proses recovery. I got my own opinion abt kaylena
and here I want to share abt thing I like the most about kaylena beaute. →the day
cream really suits my skin. kalau pakai tu xde nmpk tompok sgt, it looks natural. pastu
sgt saving, satu bekas tu boleh pakai more than 1month. →moisturiser nya pulak mmg
selesa pakai. biasa I sapu moisturiser before pakai day cream and ianya membuatkan
kulit nmpk lg smooth. →night cream pulak paling I suka gila! sebab dia rejuvenate
and smoothen skin masa kita tidur. and you can see the effect when you wake up
on the morning. lepas bgun pagi cuci muka kan, korg dpt rasa la bestnya pakai night
cream. kulit lembut sgt pastu nmpk seri nya lah senang ckp. kalau berterusan guna
insyaAllah skin korg akan lebih putih berseri. →skrg I dlm proses testimoni serum so
tak sampai sebulan lagi kot guna. nnt I update psl serum nya pulak okay? tu je laa nk kongsi
pasal kaylena beaute. takda benda yang serta merta pakai terus jadi cantik & elok.
kena laa sabar sebab biasanya product yg effect cepat ni byk guna chemicals. kaylena ni
one of natural organic skin care product so it wont harm your skin. you can trust
on it selamat mencuba!

Testimoni Kaylena Beaute' By Leuniey Natasha Natural Skin Care
(After 2 weeks penggunaan kaylena beaute')
beliau Mengalami masalah jerawat, parut jerawat result after two weeks,
Jerawat semakin surut, parut semakin mengecil dan skin semakin cerah.





HARGA
RM180 (SM) / RM185 (SS)

CARA ORDER:
Isi Form Disediakan @ sms / whatsupp to 012-9616228
Tunggu reply dari kami
penghantaran cepat dari kami 
by poslaju isnin hingga sabtu


Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

MAIXARA C-SENTIAL

Maixara C Sential yg baru telah diformulasikan dengan campuran Silk Peptide yg lebih baik dari Glutathione untuk memberikan anda kulit yg licin mulus.. Ianya juga ditambah dengan Apple fibre yang amat baik untuk melancarkan sistem pencernaan. 

CANTIKKAN DUTA BARU MAIXARA? 
EMMA MAEMBONG


Perbezaan kotak baru & lama

Kebaikan MCS telah menjadi bualan. MCS kekal No 1 sbg Suplemen Kolagen bertablet di Malaysia. MCS yg baru kini dipasaran dgn formula lebih baik dgn diperbahurui Ekstra Vitamin C dan Kolagen. Dapatkan MCS baru ini. Baik utk anda dan keluarga. Yakini Maixara. Suplemen harian anda 100% Halal dan Selamat.

Cantik tak kotak MCS baru... Alhamdulillah.. MCS baru ada KKM dan Rasa Lebih Sedap....
Jom cuba MCS baru ya.. sesuai utk semua tmsk wanita dlm pantang, wanita mengandung dan seisi keluarga. InsyaAllah dgn izinNya mmg Terbaik diantara yang Terbaik.
 

MCS baru mengandungi
5X Lebih Vitamin C dan 5X Lebih Kolagen daripada produk biasa. 
Kulit menjadi lebih mulus, halus dan cerah dalam masa 7 hari.  
MCS kini dengan KKM Status dan 100% tanpa perisa tiruan.

MCS baru Lebih Nilai...
60 Biji utk Kulit Halus, Gebu dan Berseri. Dapatkan MCS terbaru ini. Hanya 
Terbaik dari Maixara.
Pertama seumpama di Malaysia dgn 18 Asid Amino dan Apple Fibre. 
Dijamin berkesan dgn penggunaan konsisten

Tahukah anda apabila sistem pencernaan anda lancar maka toksin dapat dibuang dari tubuh dengan berkesan. Oleh itu, masalah- masalah kulit yg selalunya berpunca dari faktor toksin berlebihan dapat diatasi.

Jom dapatkan MCS yang baru!
 Membantu mencerah, melembut, menganjal, dan melembapkan kulit
 Mengawal pembentukan melanin
 Menjana sel kulit baharu
 Memperbaiki struktur kulit anda dan menghilangkan parut
Kulit Kusam kini bukan masalah. 
Kerana dgn MCS kulit menjadi segar, semakin halus dan berseri. 
Gunakan MCS secara konsisten utk kesan optimum. Yakini MCS.
100% Produk Melayu Bumiputera yg kini mempunyai kilang berstatus GMP.

Kenapa anda harus memilih MCS?
 Ianya diperkaya dengan Apple fibre yang amat baik untuk membantu mengeluarkan toksin dari tubuh serta mengurangkan kadar kolesterol
 Kolagen yang digunakan adalah yang bermutu dan semulajadi
 Campuran Silk Peptide lebih berkesan untuk melicinkan kulit berbanding Gluta
 100% semulajadi tanpa bahan pengawet atau pewarna tiruan
 Rasa ekstrak strawberi sebenar yang enak apabila dikunyah


KEISTIMEWAAN MAIXARA C-SENTIAL
 Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu dan berseri.
 Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.
 Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema.
 Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
 Anti penuaan dan antioksidan yang tinggi.
 Membantu mengurangkan masalah sinus/resdung dan alahan.
 Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi.
 Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain.

Menariknya, ia boleh ditelan atau dikunyah dengan perasa strawberi..:)
Serlahkan keserian dan kecantikan anda dengan cara yang mudah dan menjimatkan..
Maixara C Sential (MCS) baru kini bertindak lebih cepat dengan 
kesan penggunaan seawal 2-7 hari sahaja.
Kini formula baru MCS lebih berkesan untuk menghilangkan masalah seperti
Jerawat
 Jeragat
 Alahan kulit
 Ekzema
 Ruam
 Kulit terlalu kering atau berminyak
 Penuaan kulit
 Parut

Kenapa MCS menjadi Pilihan?
 Formula bertaraf antarabangsa
 Berkualiti Premium
 Baik utk anda seisi keluarga
✔ Ribuan testimoni 100% tanpa edit
✔ Berstatus KKM dan 100% tanpa bahan merbahaya
 Mengandungi 18X Asid Amino & Apple Fibre
SURAT RUJUKAN PENGKELASAN DARI KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

PENGAMBILAN DISARANKAN:
✦ Disyorkan oleh Pakar utk Kulit Cerah, Sekata dan Gebu.
✦ 2 biji sehari selepas makan malam. Lihat perbezaan selama 7 hari*. 
✦ Banyakkan minum air 8 gelas sehari. Kulit menjadi makin halus, lembut dan berseri. 

Ataupun :-
1 tablet selepas makan malam setiap hari (usah ambil terlalu lewat atau selepas pukul 11 malam)
 boleh diambil maksima 2 tablet sehari sahaja
 minum air bersih yang banyak sepanjang hari
*ELAK CAFFEIN, ALKOHOL DAN ROKOK UNTUK KESAN MAKSIMUM


MCS diperakui berkesan oleh ribuan testimoni yang telah mencubanya.













MAIXARA C-SENTIAL
1 Botol : RM95
2 Botol : RM180 
 Free Poslaju Semenanjung

BERMINAT BOLEH TERUS EMAIL OR ISI ORDER FORM
012-9616228

Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLICK "OLDEST POST ------------>>>>>>>" FOR MORE READY STOCK ITEM

JOM EXCHANGE BANNER

*Copy And Paste it into your blog ok