OUR BELOVED CUSTOMER

Nak Receive Update Dr Kami, Isi Email Uols Kat Bawah Ye..

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

NAK ORDER?? ISI FORM NI YE

Name(Receiver):
Email Address: (Please check your inbox within 24hour)
Phone No :
Delivery Address :
List Of Order :
Payment :
Please reply my order via : Email (Will Check My Email Frequently)
SMS/Whats App
Payment will be made :
Additional Message :

This online form was provided by Freedback.

Kindly Check Your Spam Box or BoxBe,If You Not Received Any Feedback From Us Within 24hours.

ANDA SERIOUS UNTUK BERNIAGA TAPI TIADA MODAL ?

JOM JADI RAKANNIAGA DROPSHIP KAMI

~ TIADA MODAL DIPERLUKAN

~ TIDAK PERLU SIMPAN STOK

~ TIDAK PERLU PACKING DAN POS BARANG

~ MAMPU MENDAPAT UNTUNG BERSIH SEHINGGA 10-30% UNTUK SETIAP PRODUK

~ SEMUA PRODUK ADALAH DIJAMIN ORIGINAL

~ ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN RM200 - RM5000 SEBULAN

JOM SERTAI " PERMATA BEAUTYMALL DROPSHIP"

~ LAYANAN TIP TOP

~ SERVIS PENGHANTARAN TERBAIK

~ HARGA DROPSHIP TERMURAH

YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI : http://on.fb.me/1geG5VI

TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP

~ NAMA ANDA :

~ ALAMAT ANDA :

~ NO TELEPHONE :

Thursday, November 20, 2014

SYMA BEAUTY SKINCARE (SBS)

SYMA BEAUTY SKINCARE (SBS)



Masalah kulit berjerawat dan kusam? 
Berminyak dan tak berseri? 

Nak jadi cantik tapi tak mampu keluarkan modal 
mahal untuk membeli alatan kosmetik?

INGIN KETAHUI RAHSIA UNTUK SERLAHKAN KESERIAN KULIT WAJAH ANDA? 
JOM ALAMINYA BERSAMA SYMA BEAUTY SKINCARE HARI INI! 
Ingin hilangkan masalah kulit berjerawat & kusam?
Nak kulit lebih putih, halus & gebu?
Jom kami kongsi rahsianya! Sila baca ya! 

'Inilah Syma, pengasas Syma Beauty Skincare. Cantikkan dia? Sebelum ini Syma juga mengalami masalah kulit yang serius, jerawat dan parut serta kulit yang terlalu sensitif. Alhamdulillah, selepas 5 bulan Syma apply Syma Beauty Skincare, kulit Syma jadi cantik sangat! Makin putih & halus & gebu!

Bagi sesiapa yang nak jadi cantik macam Syma atau ada masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak, tona kulit tak sekata dan parut, jom sama-sama gunakan Syma Beauty Skincare hari ini! Memang tak menyesal punya! Jom lihat testimoni di bawah!'

[INGIN TAU KELEBIHAN SET SYMA BEAUTY SKINCARE?]


1) Syma Beauty Soap (Facial Cleanser) - 50g [KKM : NOT40905187K]
[] Menghilangkan jerawat & jeragat pada wajah
[
] Menjadikan kulit berseri-seri & tidak kusam
[
] Menghilangkan parut & masalah kulit berminyak
[
] Menjadikan wajah kelihatan segar & bermaya
[
] Menjadikan kulit gebu, awet muda & bercahaya 

2) Syma Day Cream With SPF 35 - 5g [KKM : NOT40905187K]
[
] Membantu mengimbangi minyak berlebihan pada kulit
[
] Membekalkan nutrien yang diperlukan pada kulit
[
] Menghindarkan kulit dari terdedah kepada sinaran matahari yang berlebihan 
[
] Membantu menghilangkan masalah kulit wajah

3) Syma Night Cream - 5g [KKM : NOT40905188K]
[
] Mengatasi masalah serius akibat penggunaan produk lain berasaskan merkuri
[
] Memelihara kulit wajah agar kelihatan awet muda
[
] Menjadikan kulit gebu & mengembalikan seri wajah 

Syma Beauty Skincare telah pun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi! 

[INGIN TAU HARGA SYMA BEAUTY SKINCARE?]

Harga Syma Beauty Skincare jauh lebih murah dari skincare yang lain dan memang berbaloi kerana ianya sememangnya berkesan! Ok ini harga gempak punya untuk semua! 

1 Set Syma Beauty Skincare Cuma..
RM66 (SM) RM72 (SS) Sahaja!

Wow, murah kan? Memang murah sangat!


Jom jadi cantik dengan syma beauty.


Lihatlah hasilnya, muka berbintik, akibat jerawat, jeragat dan sbgainya semua kami padam dan gantikan anda dengan kulit wajah putih glowing hanya dengan Rm66 sm dan Rm72 ss.

Murah dan mudahnya? Tak percaya? Jom sertai kami hari ini dan jadilah wanita jelita yang bijak memilih syma beauty skincare. Sekarang semua wanita mampu jadi cantik.

Jawapannya senang... Syma Beauty Skincare (SBS)

Pengasas syma beauty
Haa, kat atas ni pengasas Syma Beauty Skincare. MasyaAllah, cantiknya dia. Muda lagi dah mampu buat produk sendiri. hihi 

 
Cantik kan packaging SBS ni termasuk dengan pengasasnya pun cantik. kalau anda rasa macam nak jadi cantik,putih,gebu flawless macam syima ni, haa. apa tunggu lagi kena la cuba produk SBS ni. Anda pasti takkan menyesal punya. hehe


Ni secara jelas packaging SBS ye semua. So adorable. Kaler pink gitu. ^_^

Perkara lazim lah. Apakah kebaikan SBS ni kan.. Jom kita baca sikit dekat bawah ni ye.

Syma Beauty Skincare (SBS) telah diformulasi daripada bahan-bahan semulajadi untuk penjagaan kulit yang efektif dan selamat. Set SBS ni terdiri daripada Syma Beauty Soap, Syma Day Cream & Syma Night Cream.

Apa yang ada dalam set skincare ni???

| Syma Beauty Soap |

Syma Beauty Soap dirumus khas dengan pati buah-buahan dan perfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit wajah secara semulajadi. Ia bertindak dengan meneutralkan ph kulit anda, mengatasi masalah kulit berminyak, memberi anda kesegaran kulit wajah serta menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut, pori dan lain-lain. Ianya juga turut membantu anda mendapatkan kulit wajah yang segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya(glowing). Sabun ini juga akan sentiasa melembapkan kulit dan tidak akan menghakis permukaan kulit anda. Kulit juga akan kekal berseri dan tidak menampakkan kesan sunburnt.

| Syma Day Cream & Night Cream|
I Syma Day Cream I
Syma Day Cream mengandungi ramuan kecantikan natural seperti minyak argan, serbuk mutiara dan lain-lain yang mampu menghilangkan kekusaman muka, mencerah dengan sekata, melicinkan permukaan kulit, bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV. Ia diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan. Ia juga bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata.

Cara penggunaan : 

Sapukan pada keseluruhan wajah dengan sekata. Hanya sedikit penggunaan mampu menyamarkan noda-noda pada kulit wajah. Gunakan krim ini selepas mencuci muka. Amalkan setiap hari untuk hasil yang memuaskan.

| Syma Night Cream |
Syma Night Cream ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia aktif berbahaya seperti merkuri yang akan menyebabkan radang kulit, pengelupasan serius dan seterusnya boleh menyebabkan kanser kulit. Syma Night Cream dirumus dari bahan-bahan natural seperti pati aloevera, pati mulberry, bahan-bahan mineral dan lain-lain yang akan membantu mencerahkan kulit secara total dan beransur-ansur. Ia bertindak sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka, menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat. Kulit akan kelihatan berseri, anjal, sihat dan putih tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cahaya matahari atau cuaca panas. Kulit anda akan tampil lebih cantik walau tanpa solekan.

Jadi, macam mana? Adakah berminat untuk menjadi cantik jugak seperti pengasasnya???


Kalau nak tau syima (pengasas SBS) ni dia pakai dulu produk yang dia nak pasarkan ni. Bila betul-betul dah menjadi baru dia pasarkan okay. Apa?? Tak percaya. Kejap kita kasi awak bukti..
Haa,pengakuan sendiri oleh syima ok. ^_^ itu adalah official insta beliau. Tak caya jugak, g la tanya dia sendiri. hehe

Maka dengan itu terbuktilah produk SBS ni berkesan dan murah. Jimat. Yeay. ^_^

Cuma perlukan 3 benda ni sahaja okay untuk nampak cantik.. ^_^

Syma Beauty Miracle Toner :
Membantu menghilangkan sisa kotoran, mengecilkan liang-liang roma, mengimbangi lebihan minyak,menyegarkan kulit wajajh dan menjadikan kulit sihat dan berseri. Gunakan setiap hari kulit kekal lembut,cerah dan berseri.
Sesuai utk semua jenis kulit

Loose Item : 
Beauty Miracle Toner (60ml) : RM25
Syma Night Cream (10g) : RM25
Syma Day Cream (10g) : RM25
Syma Beauty Soap (50g) : RM25

Last sekali kita tunjuk bukti SBS ni ada kelulusan KKM ye..



Seperti tertera pada gambar di atas, Syma Beauty Skincare telahpun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi dan segala proses pembuatan Syma Beauty Skincare dipantau ketat dan di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan.

Bagi sesiapa yang masih ragu-ragu boleh semak sendiri di :-
http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/

Then, pilih : Product Type ; Cosmetic Only

Lepas tu, pilih : Registration Holder/Notification Holder. 
Key in kan nama syarikat SYIMA GLOBAL ENTERPRISE

Result yang akan keluar adalah seperti :-
Syma Beauty Facial Cleanser : NOT140905186K
Syma Day Cream : NOT149095187K
Syma Night Cream : NOT140905188K


So, apa lagi nak ragu-ragu kan. Jom beli sekarang dan jadi cantik.

Kita belanja awak semua testimoni dulu ye...




cantik sangat2 kan kulit pengasas syma beauty ni..orang kelantan mek syima..
umur baru 20 tahun tapi dah ada bisnes sendiri..hebat2 orang kelantan ni..haha puji negeri sendiri.. :P...semua orang dok tanya2 apa rahsia kecantikan syima..nah sekali dia keluarkan terus produk sendiri bg uols pakai..

JOM LAYAN LAGI TESTIMONI DEBOOM .....




























Kami adalah stokis sah berdaftar dengan Syima ye. 

Jadi semestinya original. Jangan ada sebarang keraguan.



Harga : 

RM66 (semenanjung) 

RM72 (sabah&sarawak)

* free pos


NOW KAMI BUKA UTK SYMA BORONG


25 SET : RM1125
50 SET : RM2000
100 SET : RM3900
200 SET : RM7600

 
READY STOCK....!!!
100%ORIGINAL

PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 

012-9616228 / 012-3528090 014-8438299
@
 ✉ PM / Inbox kami di facebook : http://on.fb.me/1geG5VI

CASH ON DELIVERY :
TTDI JAYA , SHAH ALAM 012-9616228 / 012-3528090 / 014-8438299
WAKAF CHE YEH, KOTA BHARU  017-9198346

(Dropship diperlukan)
borong di alu-alukan


Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

ROYAL EXPERT WHITE

ROYAL EXPERT WHITE 


Masalah JERAWAT,JERAGAT,KULIT KUSAM,PARUT JERAWAT,BLACKHEAD DAN KULIT GELAP?????

----------------------JANGAN STRESS!!!!!!------------------------

KAMI akan lenyapkan stress anda itu sehingga perkataan MASALAH KULIT tidak akan terlintas lagi di fikiran anda, selamanya!

-->>ROYAL EXPERT WHITE dapat selesaikan masalah anda!!

-->>TERBUKTI berkesan dalam masa 7 HARI


~~ TERHANGAT DI PASARAN ~~~

( 3 IN 1 : ROYAL EXPERT FACIAL CLEANSER , ROYAL EXPERT WHITE CREAM, ROYAL EXPERT SKIN WHITENING SOAP )

HARGA PROMOSI : RM 160
HARGA ASAL : RM 190

POS :
PERCUMA SEMENANJUNG
SS RM 5
'Royal Expert White' adalah sejenis produk pencerahan kulit yang diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi, tanpa bahan-bahan kimia yang merbahaya serta bertindak dengan pantas dan berkesan, sesuai untuk semua jenis kulit sama ada untuk wanita mahupun lelaki.

Royal Expert White berupaya : 
# Mencerahkan kulit membuatkan kulit kusam kelihatan putih bersih secara semulajadi

# Menghilangkan parut jerawat
# Merawat jangkitan fungus di kulit
Menghilangkan jerawat dan jeragat
Menghalus dan menegangkan kulit muka serta menghilangkan kedut halus di wajah
Menutup liang roma
Meratakan warna kulit dari bintik-bintik hitam dan jeragat degil
Kesan ‘glowing’ yang semulajadi dapat mengembalikan keanjalan wajah dan keserian wajah
Tiada kesan sampingan dan kulit tidak menggelupas.
Royal Beauty Cream & Products Malaysia 1 SET:-
1. Royal Expert White Cream
2. Royal Expert Face Cleanser
3. Royal Expert Whitening Soap

REW MOISTURISING WHITE CREAM (50ml)
RM120
* tak termasuk kos pos

Kandungan Royal Expert White Cream :
# Aqua
# Petrolatum
# Acetyl Hexapeptide
# Propylparaben
# Zinc Oxide
# Mineral Oil
# Jojoba Oil
# Aloe Barbadensis
# Niacinamide
# Fragrance

KEISTIMEWAAN ROYAL EXPERT WHITE CREAM:
# Menghilangkan & Mengecutkan JERAWAT
# Merawat Masalah Kulit Kusam dan JERAGAT
# Mengurangkan Garid Halus pada Muka
# Mengecilkan Liang-Liang Pori
# Mencerahkan Kulit TANPA Pengelupasan
# Mangatasi Masalah Kulit Wajah Yang Berminyak
# Melembap, Menegang dan Meruncingkan Wajah
# Mengurang Serta Menghilangkan Eye-bag
# Menghalus dan Melembutkan Kulit Wajah
# Membantu untuk Memudarkan Parut
# Melambatkan Proses PENUAAN
# Kulit lebih CERAH,ANJAL dan GEBU
# Memliliki kulit CANTIK DAN BERSERI-SERI
# Mengurangkan Kedutan dipermukaan Wajah

Cara Penggunaan:
Cuci muka dengan Royal Expert White face cleanser
Sapu Royal Expert White Cream pada muka dan leher. 
Urut dengan lembut dengan gerakan bulatan. Sapu pagi dan petang untuk kesan maksimum.

Jom cuba Produk Royal Expert White Cream. 
Terbukti selamat dan berkesan! 
Satu botol adalah untuk penggunaan 2-3 bulan atau mungkin hingga 4 bulan, sangat menjimatkan. 
Amat mudah hanya perlu cuci dan pakai krim sahaja.Orang yang mementingkan kecantikan dan ingin menjaga kecantikan yang dimiliki.
Orang yang mukanya dipenuhi parut jerawat, jerawat batu, jerawat pasir,jeragat, liang roma terbuka dan cela.
Orang yang mempunyai kulit yang agak gelap dan kusam serta tona tidak sekata.
Orang yang ingin tampil sentiasa awet muda
_______________________________________________________________

ROYAL EXPERT™ WHITENING FACE CLEANSER (200 ml)
RM30
* tak termasuk kos pos

Royal Expert Face Cleanser dihasilkan dari ekstrak Aloe Barbadensis dan juga mengandungi Vitamin C dan E. Di formulakan dengan acid buahan alpha-hydroxy yang akan membantu mencantikkan kulit.

Ia sangat sesuai untuk samada kulit berminyak mahupun kulit yang kering lebih-lebih lagi kulit anda yang sensitif.

Kandungan Royal Expert Face Cleanser :
Aqua Disodium Edta
Sodium C14-16 Olefin Sulfonate
Polysorbate 20
Sodium Lauryl Sulfate
Cocomide Dea
Cocamidopropyhl Betaine
Aloe Barbadensis Extract
Ascorbyl Palmitate
Glycerin
Propylene Glycol
Sodium Hydroxide
Benzyl alcohol
Fragrance

Cara Penggunaan:
Gunakan waktu siang dan malam. 
Picit dalam amaun yang sesuai dan urut secara lembut ke muka dengan tangan yang basah dan kemudian cuci dengan air suam dan lap dengan tuala lembut. 
Jika selalu digunakan, wajah anda akan bertambah lembut dan bercahaya.
________________________________________________________________________


Royal Expert™Whitening Soap
RM10
* tak termasuk kos pos

Adalah sabun pemutih yang sangat berkuasa tinggi.
Fungsi anti-oksidannya yang tinggi serta terdapat ejen-ejen pemutih yang asli.
Ia memastikan kulit menjadi bersih, lembut serta cerah dengan tona yang seimbang.

Sabun ini juga mampu memperbaiki kulit yang rosak, mengelak kedutan dan menyihatkan lagi keadaan kulit.

Kandungan Royal Expert™Whitening Soap :
Palm Oil PEG – 8 Esters
Aqua
Coconut Oil
Castor Oil
Polyamino Sugar Condensate
Sodium Lactate
Titanium Dioxide
Fragrance

​Cara Penggunaan
Gunakan pada badan dan muka
Gunakan 2 kali sehari untuk mendapat kesan terbaik.

NI kelulusan dari KKM . Klik untuk besarkan
_________________________________________________________________________
Royal Beauty Cream & Products Malaysia FAQ :
Q:Produk Royal Expert White Cream dari mana?
A:Produk Royal Expert di import dari Pakistan oleh Ortus Expert.

Q: Royal Expert White Cream warna Pink atau Putih?

A: Royal Expert White Cream warna pink.

Q: Apakah kebaikan Royal Expert White Cream?
A: Disamping mencerahkan kulit, Royal Expert White Cream boleh membantu mengurangkan masalah;
- Tone tak sekata
- Kulit kusam
- Pori-pori besar
- Jerawat
- Jeragat

Q: Apa yang ada dalam 1 set?
A: Cream, Cleanser dan Whitening soap.

Q: Macam mana nak mengunakan produk Royal Expert?
A: Waktu pagi cuci muka dengan sabun sebelum sapu cream. Waktu malam sebelum tidur. Cuci muka dengan cleanser sebelum sapu cream.

Q: Boleh saya guna bedak selepas pakai Royal Expert?
A: Boleh tapi untuk dapat kesan yang lebih baik 2 minggu petama pemakaian tak digalakkan memakai alat solek

Q: Apa beza cleanser dengan sabun?
A: Cleanser dan sabun boleh digunakan untuk bersihkan muka.
Kebaikan sabun ada UV proctection, sesuai digunakan pada waktu pagi dan untuk kulit berminyak dan cleanser pulak untuk kulit lebih licin dan lembut.

Q: Sabun boleh digunakan untuk badan juga?
A: Ya. Sememangnya untuk badan tapi boleh digunakan dimuka

Q: Ada pegelupasan tak guna produk Royal Beauty cream ni?

A: Tak ada pengelupasan

Q: Berapa lama Royal Expert Cream boleh tahan?

A: Biasa boleh tahan 3-4 bulan, bergantung kepada cara pengunaan

A GREAT N AWESOME TESTIMONIAL FROM OUR BELOVED CUSTOMER..
" Hi, I'm Lyne from Miri, Sarawak. I'm very glad to be introduced to Royal Expert White Product by my cousin Jenefer Brooke. I was quite sceptical at first when she approaches me with this product, but i just give it a try since i really wanna look good for my wedding this coming October..

To my surprise, after just 2 weeks of using the sets of cream, cleanser and soap, my dark spot improves a lot and my skin become brighter and clear!!!

Finally, problem solved!! Now i can confidently promote it to my customer in my saloon also..

Thanks Royal Expert White !!"

TESTIMONI YANG AMAT KREATIF DARI PELANGGAN ROYAL EXPERT!!
Hai, nama saya Tengku Hazirah, pada mulanya saya memakai produk kecantikan yang lain, namun ianya menjadikan kulit saya bertambah kusam, berjerawat dan berminyak. Ibu saya ada mencadangkan saya untuk mencuba produk ROYAL EXPERT, tetapi saya tidak menggunakannya, hanya simpan di dalam rak.

Namun, apabila saya pulang kerumah pada cuti semester, saya melihat kulit wajah ibu sangat GLOWING, JERAGAT HILANG.!..saya tanya, mama pakai apa? jawabnya, ROYAL EXPERT, saya terus mencuba ROYAL EXPERT untuk tempoh sebulan dan kesannya AMAT MENAKJUBKAN!, PARUT JERAWAT makin pudar, tiada jerawat baru, dan kulit makin CANTIK, LEMBAB DAN CERAH!..saya menyesal kerana tidak menggunakannya lebih awal, sekarang, satu keluarga memakai produk ini..hihi..jom
rasai sendiri.!

TESTIMONI DARI PENGGUNA ROYAL EXPERT WHITE !!
Its me.. Yumin S. This is the FIRST TIME i ever share a testimony about any cosmetic product. Well, being approach by my colleague about this Royal Expert White Cream, though she sounds convincing, i rejected it at first. I went home and do some study bout this product. Hhhmm.. It was known as the most sought after product in online market..and they claim it works as early as 2 week!! And men can use it too.. . So, the next day, i purchased it.

After constantly using it for a week, it do works its magic!! My dark tone skin turns brighter. I didn't notice it, but my frenz and family did.

Now, I am a loyal user of all its product ranging from cream, cleanser, lotion and soap.

Thanx so much, Royal Expert White!!

TESTIMONI DARI PENGGUNA ROYAL EXPERT WHITE
Assalammualaikum dan selamat sejahtera kpd semua warga fb dan juga pengguna produk REWC..sy maizatul akma.. berasal dr melaka,ingin kongsikan testimoni sy kpd anda semua...sebelum sy menggunakan produk ni,muka sy amat kusam ,parut kemalangan jelas kelihatan dan bila sy guna mekap,tona kulit nampak xsekata...lbih2 lg bila berpeluh...skrg kulit sy licin n sgt flawless walaupun br sebulan guna...

semua org tegur..alhamdulillah..sy mula menggunakan produk ini setelah dperknalkn kakak sy...skrg sy yg akan recommend produk ni kpd kwn2 fb mahupun luar fb..inilah cream yg terakhir akan sy gunakan.untuk hasil lebih cepat,cuci muka menggunakan air suam sebelum dan selepas menggunakan produk ini..

HARGA :
CLEANSER RM30 + POS
SABUN RM10 + POS
CREAM RM120 + POS
CLEANSER + CREAM RM150 (SM) / RM155 (SS)
SABUN + CREAM RM130 (SM) / RM135 (SS)
CLEANSER + SABUN + CREAM RM160 (SM) / RM165 (SS)

100%ORIGINAL

PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 

012-9616228 / 012-3528090 014-8438299
@
 ✉ PM / Inbox kami di facebook : http://on.fb.me/1geG5VI

CASH ON DELIVERY :
TTDI JAYA , SHAH ALAM 012-9616228 / 012-3528090 / 014-8438299
WAKAF CHE YEH, KOTA BHARU  017-9198346

(Dropship diperlukan)
borong di alu-alukan


Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLICK "OLDEST POST ------------>>>>>>>" FOR MORE READY STOCK ITEM

JOM EXCHANGE BANNER

*Copy And Paste it into your blog ok