OUR BELOVED CUSTOMER

Nak Receive Update Dr Kami, Isi Email Uols Kat Bawah Ye..

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

NAK ORDER?? ISI FORM NI YE

Name(Receiver):
Email Address: (Please check your inbox within 24hour)
Phone No :
Delivery Address :
List Of Order :
Payment :
Please reply my order via : Email (Will Check My Email Frequently)
SMS/Whats App
Payment will be made :
Additional Message :

This online form was provided by Freedback.
Kindly Check Your Spam Box or BoxBe, If You Not Received Any Feedback From Us Within 24hours.

FIND ME ON FB :

FB : PERMATA SOFEA FULL

http://on.fb.me/1geG5VI


Cash On Delivery :

MAYANG SAKEENAH, TMN TTDI JAYA,

SHAH ALAM

Friday, August 15, 2014

ZOFEA BEAUTY SECRET : PAYUDARA MENAWAN SEAWAL 7 HARI


********************************************************
ZOFEA BEAUTY SECRET : 
PAYUDARA MENAWAN SEAWAL 7 HARI
ZOFEA BEAUTY SECRET bust up & skin white kawaii collagen ialah FORMULA RAHSIA difomulasikan untuk anda yang mementingkan Payudara Montok, Bentuk Badan Menawan & Kulit Cantik.

Harga Promosi Kami : (Tempoh Terhad)
1BOX : RM130 (SM) / RM140 (SS)
2 BOX : RM250 (SM) / RM265 (SS)
5 BOX : RM500 (SM) / RM550 (SS) 
FREE PILL 60 BIJI

Memang wowww !!! rugi tak cuba

7 x stem cell
4 x anti-cancer
9 x anti-oxidant

RAHSIA KECANTIKAN "ASET" TASHA SHILA
Dah cuba pelbagai produk payudara tapi tak berkesan?? Kesan yg dicanang-canang tak seperti yg dijanjikan??

Jangan risau kerana sudah ada produk yg dapat menandingi semua produk lain yg ada di pasaran.

FORMULA RAHSIA difomulasikan utk anda yg mementingkan payudara montok, bentuk badan menawan & kulit cantik.

FORMULA RAHSIA difomulasikan utk anda yg mementingkan payudara montok, bentuk badan menawan & kulit cantik.

KEISTIMEWAAN ZOFEA BEAUTY SECRET :
✔ Menaikkan, menegang, menganjal dan memadatkan semula payudara yang kendur dan jatuh
✔ Mengatasi masalah payudara besar sebelah agar dua2 jadi seimbang
✔ Mencantikkan payudara leper supaya lebih kencang dan montok
✔ Membesarkan saiz payudara yang kecil, dari CUP A ke CUP D
✔ Menaikkan punggung yang jatuh dan leper
✔ Mengetatkan otot MISS V dan menghapuskan masalah keputihan
✔ Menghilangkan bau badan juga bau yang tidak menyenangkan pada MISS V
✔ Menghasilkan pelincir untuk mengurangkan kesakitan semasa "bersama"
✔ Meningkatkan keinginan seksual dan nafsu isteri untuk bersama suami
✔ Mengatasi masalah dalaman dan menstabilkan hormon wanita
✔ Mencegah kanser, jantung, kencing manis dan darah tinggi
✔ Melawan radikal bebas dan melambatkan proses penuaan
✔ Menambah tenaga untuk kehidupan aktif seharian
✔ Mencegah keletihan serta menyegarkan badan
✔ Merawat masalah rahim
✔ Mengurangkan selera makan dan membantu mendapatkan berat badan ideal
✔ Melawaskan sistem pencernaan dan mengelakkan sembelit
✔ Membentuk lekuk badan dan pinggul menawan dan melangsingkan badan
✔ Menurunkan paras kolestrol
✔ Mengatasi rambut gugur
✔ Menguatkan sendi tulang
✔ Menggalakkan pengeluaran susu ibu



SIAPAKAH YG SESUAI MENGAMBIL ZOFEA? :
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Sangat sesuai untuk wanita usia 13 tahun hingga 90 tahun
• Sesuai diambil oleh orang tua yang sakit kronik

Dulu body TASHA SHILLA berisi tapi aset beliau tetap CUP A.
SEKARANG tukar CUP D, badan kekal maintain kurus

KEISTIMEWAAN ZOFEA BEAUTY SECRET :
✔ Menaikkan, menegang, menganjal dan memadatkan semula payudara yang kendur dan jatuh
✔ Mengatasi masalah payudara besar sebelah agar dua2 jadi seimbang
✔ Mencantikkan payudara leper supaya lebih kencang dan montok
✔ Membesarkan saiz payudara yang kecil, dari CUP A ke CUP D
✔ Menaikkan punggung yang jatuh dan leper
✔ Mengetatkan otot MISS V dan menghapuskan masalah keputihan
✔ Menghilangkan bau badan juga bau yang tidak menyenangkan pada MISS V
✔ Menghasilkan pelincir untuk mengurangkan kesakitan semasa "bersama"
✔ Meningkatkan keinginan seksual dan nafsu isteri untuk bersama suami
✔ Mengatasi masalah dalaman dan menstabilkan hormon wanita
✔ Mencegah kanser, jantung, kencing manis dan darah tinggi
✔ Melawan radikal bebas dan melambatkan proses penuaan
✔ Menambah tenaga untuk kehidupan aktif seharian
✔ Mencegah keletihan serta menyegarkan badan
✔ Merawat masalah rahim
✔ Mengurangkan selera makan dan membantu mendapatkan berat badan ideal
✔ Melawaskan sistem pencernaan dan mengelakkan sembelit
✔ Membentuk lekuk badan dan pinggul menawan dan melangsingkan badan
✔ Menurunkan paras kolestrol
✔ Mengatasi rambut gugur
✔ Menguatkan sendi tulang
✔ Menggalakkan pengeluaran susu ibu

MANFAAT LAIN KHUSUS UNTUK KULIT :
✔ Mempercepatkan pembaharuan sel2 kulit
✔ Mencantik, menghalus, serta meremajakan kulit (awet muda)
✔ Mencerah serta memutihkan kulit muka dan badan secara keseluruhan
✔ Menghilang jerawat dan parut jerawat
✔ Menghilangkan pigmentasi serta jeragat
✔ Menghilangkan stretchmark dan selulit
✔ Menghapuskan kedutan halus
✔ Melembab dan menganjalkan kulit
✔ Menjadikan kulit lebih anjal
✔ Mengatasi penyakit kulit dan masalah kulit rosak
✔ Mengatasi bibir gelupas/pecah2

• Sesuai untuk ibu menyusu dan sewaktu datang haid
• Sangat sesuai untuk usia 13 tahun hingga 90 tahun
• Sesuai diambil oleh orang tua yang menghidapi sakit kronik
** Wanita hamil DILARANG mengambil produk ini.

KANDUNGAN BAHAN ZOFEA BEAUTY SECRET :
Pueraria Mirifica, Pueraria Lobata, Kayu serapat, Habbatus Sauda, Collagen, Pure L-glutathione, Trehalose, Apricot Seed Extract, Blueberry, Strawberry, Raspberry, Snow lotus, Perilla seed extract, Pitera Extract

CARA PENGAMBILAN DISARANKAN :
** Minum 2 sachet setiap pagi SELEPAS sarapan (minggu pertama sahaja)
** Hari-hari seterusnya memadai 1 sachet sehari selepas sarapan. Bancuh dengan airsejuk/masak biasa sahaja.
** Anda digalakkan minum 3 cawan SUSU setiap hari bagi membantu pembentukan lemak dan tisu payudara yang sihat, segar dan menawan.
** Kurangi minuman berkafein/berkarbonat.
** Kesan tidak sama setiap individu. Amalan konsisten diperlukan untuk mendapatkan hasil yang baik dan berkekalan.

TESTIMONI ZOFEA BEAUTY SECRET








TESTIMONI PENGGUNA:
Terbukti sgt berkesan!! kenapa masih tak percaya??
KESAN PADA BREAST:
BEFORE: saiz 32A
AFTER one month: saiz 34C

KESAN PADA KULIT:
BEFORE: kulit gelap
AFTER: kulit putih gebu

SURAT PENGKELASAN ZOFEA BEAUTY SECRET

Perbezaan Zofea Beauty Secret & Secret Bust Up
Kedua duanya mempunyai fungsi yang sama, perbezaan hanya pada kesan.
Zofea terlihat hanya dalam 8 hari


Secret Bust Up Pula Kesan dalam 10 hari



















































*************************************************************
BERMINAT MENCUBA?
JOM ORDER SEKARANG..
Harga Pasaran Zofea Beauty Secret :
1 box RM250

Harga Promosi Kami : (Tempoh Terhad)
1BOX : RM130 (SM) / RM140 (SS)
2 BOX : RM250 (SM) / RM265 (SS)
5 BOX :  RM500 (SM) / RM550 (SS)
FREE PILL 60 BIJI


* free pos

30 Sachet / box 
************************************************************************

STATUS PRODUK :

READY STOCK. BOLEH TERUS ORDER..

**************************************************************

Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp ke 
012-9616228 
✉ PM / Inbox kami di http://on.fb.me/1geG5VI


Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

Wednesday, August 13, 2014

KEDAI BARU KAMI

Dengan Lafaz Bismillahirrahmanirrahim,
Kami mempromosikan cawangan sulung kami yang baru bertatih ini.
Lokasi kedai comel kami bersebelahan :
MC Donald,Wakaf Che Yeh,Kota Bharu,Kelantan.
Waktu operasi kami 9pagi - 6petang (Ahad - Khamis)

Kami akan cuba menambah produk2 terlaris di pasaran online & offline utk memudahkan semua customer dapatkan produk2 hebat ini di kedai ini dari masa ke semasa.

Jemput berkunjung,Insha Allah harga terbaik & layanan istimewa utk customer PSR & PBM semua..

Contact Person : 017-9198346 (Puan Gee)



mai..mai orghe kelate kito..
mai gebu2 dgn produk2 yang kami jual..
Harga kito kiro hok thorbaik.. 

Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

Tuesday, August 12, 2014

Twilight Turtle Night Light


Twilight Turtle Night Light..function untuk bagi tidur anak2 ataupun boleh buat bantal peluk..nak bagi orang tersayang pun boleh

Specification:
• Full night sky projection on ceiling and walls.
• 8 actual star constellations.
• Star Guide to help identify constellations.
• Shell illuminates for a calming nightlight effect.
• Battery Requirements: Requires 3 x batteries (Included)
• Turtle approximately: 30cm (L) x 19cm (W) x5cm (H).
- Light color available (Blue, Green, Yellow, Pink)

Auto shut-off - 60 minute sleep timer.

Built-in switches: The first is on/off switch, second is 4 color auto switch, third is 4 color manual switch and the last is music switch ( for music turtle only )

Material: Woolen plastic electronic components

Weight: 0.5kg




HARGA : RM45 (SM) / RM50 (SS)

PENCARIAN AGEN/ DROPSHIP 
✉ PM / Inbox kami di http://on.fb.me/1geG5VI

CONTACT US NOW!!!
 012-9616228 / 012-3528090 / 014-8438299
SMS & WASSUP ONLY

~EVERYDAY DELIVERY BY POSLAJU/SKYNET~


Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLICK "OLDEST POST ------------>>>>>>>" FOR MORE READY STOCK ITEM

JOM EXCHANGE BANNER

*Copy And Paste it into your blog ok