OUR BELOVED CUSTOMER

Nak Receive Update Dr Kami, Isi Email Uols Kat Bawah Ye..

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

NAK ORDER?? ISI FORM NI YE

Name(Receiver):
Email Address: (Please check your inbox within 24hour)
Phone No :
Delivery Address :
List Of Order :
Payment :
Please reply my order via : Email (Will Check My Email Frequently)
SMS/Whats App
Payment will be made :
Additional Message :

This online form was provided by Freedback.

Kindly Check Your Spam Box or BoxBe,If You Not Received Any Feedback From Us Within 24hours.

ANDA SERIOUS UNTUK BERNIAGA TAPI TIADA MODAL ?

JOM JADI RAKANNIAGA DROPSHIP KAMI

~ TIADA MODAL DIPERLUKAN

~ TIDAK PERLU SIMPAN STOK

~ TIDAK PERLU PACKING DAN POS BARANG

~ MAMPU MENDAPAT UNTUNG BERSIH SEHINGGA 10-30% UNTUK SETIAP PRODUK

~ SEMUA PRODUK ADALAH DIJAMIN ORIGINAL

~ ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN RM200 - RM5000 SEBULAN

JOM SERTAI " PERMATA BEAUTYMALL DROPSHIP"

~ LAYANAN TIP TOP

~ SERVIS PENGHANTARAN TERBAIK

~ HARGA DROPSHIP TERMURAH

YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI : http://on.fb.me/1geG5VI

TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP

~ NAMA ANDA :

~ ALAMAT ANDA :

~ NO TELEPHONE :

Tuesday, July 28, 2015

GLUTACAPS 500MG PLUS MURAH ORIGINAL

GLUTACAPS 500MG PLUS MURAH ORIGINAL
"Putih Dan Kurus"

"kak dah 3 org tegur saya kurus lepas makan glutacaps ni.. sebab memang rasa kenyang je sepanjang hari.. dan yg paling sy suka kulit makin berseri putih satu badan and dia bukan putih pucat tau, dia putih pinkish.. semua kawan tegur..hepy je nk pakai baju cantik-cantik dengan muka baru ni" 




Harga Glutacaps®
promosi : RM 139  (sm) / RM144 (ss)
* free pos
 (Jika berminat dalam masa 24jam boleh buat pembayaran)

GLUTA-CAPS® Tiada kesan smpingan sebab kami ada sijil racun drpd USM. 

KESAN PENGAMBILAN GLUTACAPS 500MG PLUS ....
✅Kulit bertambah putih dan glowing 
✅Pigmentasi hilang
✅Meratakan tona warna kulit
✅Mengecutkan jerawat
✅Memudarkan parut jerawat
✅Menegangkan kulit
✅ANTIOXIDAN 
✅Merawat katarak dan glukoma
✅Membekalkan kadar kandungan air ini menyebabkan kulit tegang
✅Menghilangkan garis garis halus diwajah
✅Mengekalkan kelembapan kulit
✅Mengalakkan SISTESIS kolegen dalam badan


Apa yang boleh anda dapat dari Glutacaps
1) Memutihkan satu badan (tgn,muka,kaki)
2) Melembutkan kulit Badan
3) Memutihkan muka dalam masa 3Hari sahaja
4) Menghilangkan Jerawat
5) Menghilangkan Jeragat
6) Menghilangkan parut degil dan lama
7) Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi
8) Membuat kawan2 anda puji anda semakin putih, gebu dan flawless
9) Membuat anda bangga dengan diri anda
Glutacaps hebat sangat kerana
10) Melembabkan kulit
11) Memudarkan parut jerawat
12) Mengenyangkan perut (boleh Kurus)



Diluluskan KKM (MAL15065008NC)
Ingredient:
1. Glutathione Gred AAA daripada jepun
2. Vitamin C
3. Hyluronic acid
=> Mengunakan gluta 100%
=> mempunyai 500mg setiap kapsul
=> Mengatifkan gluta dalam badan dalam masa 2jam selepas makan
=> Mengunakan bahan aktif gluta original 100%

Cara Makan : 
Disarankan ambil 2 biji pagi dan 2biji malam untuk 7hari pertama.. selepas 7hari makan 1biji pg dan 1 biji malam.. Makan glutacaps sebaiknya 20mnt sblm mkn berat..

Pantang Larang :

✔ Tiada pantang cuma banyakkan minum air 3-4liter sehari. Caffein elakkan, susu elakkan, gula kurangkan..
✔ Ibu mengandung tak digalakkan
✔ Menyusu baby boleh ambil
✔ Umur boleh ambil 15tahun keatas
✔ Pesakit Cancer dilarang ambil
✔ Pesakit Buah pingang kencing manis dan sakit jantung yg tidak kritikal boleh ambil.
✔ Kalau ambil dgn ubatan/supplmnt lain mcm mana? jarakkan sahaja pengambilan 20minit

* produk ini adalah persediaan supplement tambahan utk memutihkan kulit dan ianya tdk merbahaya utk smeua lapisan umur, tetapi dilarang ambil bersama yg mengamalkan pil perancang, IUD atupun injection untuk mencegah kehamilan. Ambil selepas 2 jam dibenarkan
Ingridient:
1. Glutathione Gred AAA daripada jepun
2. Vitamin C
3. Hyluronic acid

Info lebih: 
Glutacaps® ni yg pertama paling banyak ingridient dlm malaysia. 500mg 1 kapsul. sbb tu kesan cpt. dlm masa 12 jam bdn kita perlukan lebih 500mg gluta utk pemutihan badan. jadi ngam2 utk sehari.. kalau nk kesan cpt lagi mkn 2 biji.. 

Dgn penggunaan bahan aktif gluta original dr tumbuhan ni akan membantu bukan shj mengurangkan jerawat. dia juga dpt bantu pudarkn jerawat. n slowly bdn juga akan memutih secara automatik. awak mesti dh lali dgn produk2 putih yg lain kan? 

sebab kebanyakkan produk hanya letak bahan putih tu skit je, serbuk yg lain tu tepung jagung je nk nmpk berat dan bnyk. dan sebab tu kita bawak gluta gred A ni.. sebelum kita launch mmg kita uji dlm lab berkali2. dh dpt formula yg betul tally dgn analog graf formula barulah kita masukkan dlm kapsul. sebab tu kita yakin sgt kesan Glutacaps® seawal 3 hari. 

sebab kita import material yg kualiti shj. sebab tu kita tambah dgn material mcm "hyluronic acid" (supaya lebih flawless) dan "Vitamin C original" utk bantu kurangkan jerawat, jeragat dan parut.. bahan aktif ni utk bantu lg proses pemutihan kulit. 

Apa beza putih, cerah dan berseri? 
putih shj muka akan nampak pucat. tp bila awk putih, cerah dan berseri? 

baru la putih tu betul betul naik kan? 
putih kemreh merahan..mcm org baru kahwin.. muka putih berseri.. haa mcm tu la. heh. 

Apa yg u akan dpt dgn Glutacaps® 
✔ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap 
✔ 3 hari untuk lihat jerawat kecut 
✔ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri 
✔ 14 hari tangan leher bdn dan kaki lebih cerah 
✔ 28 hari lahir kulit beby terpancar seluruh bdn.. muka, tgn dan bdn akan lebih putih kemerah-merahan. 

Bertindak sekarang! sebelum harga naik. skrg dh tau kenapa gluta, HA dan Vit C ori bagus kan? tggu apa lagi mana ada produk yg mcm Glutacaps® dkt malaysia ni....gabung 3 sekali gus!

PENCERAHAN SATU BADAN 
GLUTACAPS 500MG PLUS....

Nak putih tapi takut nak ambik suntikkan PENCERAH??

Anda boleh mencuba GLUTACAPS kerana kesannya umpama anda ambik suntikkan...

GLUTA memang digunakan utk pencerahan kulit kalau di negara Thailand boleh dikatakan semua rakyatnya mengamalkan pengambilan secara pemakan dan suntikkan itu sudah menjadi kebiasaan bagi mereka sebab itu kulit mereka lebih putih gebu dan cantik...

GLUTA MEMANG DAH TERBUKTI SELAMAT DAN BERKESAN UTK PENCERAHAN ..
Kadar yg disyorkan utk pencerahan..
1000-2000mg utk proses pemutihan 
500mg utk proses detox

TESTIMONI GLUTACAPS








































Harga Glutacaps®
PROMOSI : RM 139  (sm) / RM144 (ss)
* free pos
 (Jika berminat dalam masa 24jam boleh buat pembayaran)
------------------------------------------------------------
Kami tidak bertanggungjawab atas produk tiruan yg dibeli dengan hg jauh lagi murah..
CONFIRM ORIGINAL : Dapatkan dari PERMATA BEAUTY
------------------------------------------------------------
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp
012-9616228

SELF COLLECT :
TTDI JAYA , SHAH ALAM 012-9616228
WAKAF CHE YEH, KOTA BHARU 017-9198346


tunggu brg sampai depan pintu 
beli tanpa ragu -ragu

PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

(Dropship diperlukan)

YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI :https://www.facebook.com/messages/permatabeautymall

TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP 
~ NAMA ANDA : 
~ ALAMAT ANDA : 
~ NO TELEPHONE :


Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLICK "OLDEST POST ------------>>>>>>>" FOR MORE READY STOCK ITEM

JOM EXCHANGE BANNER

*Copy And Paste it into your blog ok