OUR BELOVED CUSTOMER

Nak Receive Update Dr Kami, Isi Email Uols Kat Bawah Ye..

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

NAK ORDER?? ISI FORM NI YE

Name(Receiver):
Email Address: (Please check your inbox within 24hour)
Phone No :
Delivery Address :
List Of Order :
Payment :
Please reply my order via : Email (Will Check My Email Frequently)
SMS/Whats App
Payment will be made :
Additional Message :

This online form was provided by Freedback.

Kindly Check Your Spam Box or BoxBe,If You Not Received Any Feedback From Us Within 24hours.

ANDA SERIOUS UNTUK BERNIAGA TAPI TIADA MODAL ?

JOM JADI RAKANNIAGA DROPSHIP KAMI

~ TIADA MODAL DIPERLUKAN

~ TIDAK PERLU SIMPAN STOK

~ TIDAK PERLU PACKING DAN POS BARANG

~ MAMPU MENDAPAT UNTUNG BERSIH SEHINGGA 10-30% UNTUK SETIAP PRODUK

~ SEMUA PRODUK ADALAH DIJAMIN ORIGINAL

~ ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN RM200 - RM5000 SEBULAN

JOM SERTAI " PERMATA BEAUTYMALL DROPSHIP"

~ LAYANAN TIP TOP

~ SERVIS PENGHANTARAN TERBAIK

~ HARGA DROPSHIP TERMURAH

YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI : http://on.fb.me/1geG5VI

TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP

~ NAMA ANDA :

~ ALAMAT ANDA :

~ NO TELEPHONE :

Friday, October 5, 2018

MEERACLE GEMSTONE CLEANSER & SERUM

MEERACLE GEMSTONE CLEANSER & SERUM

PRODUK FORMULA GEMSTONE PERTAMA DI ASIA

WHITENING.FIRMING.GLOWING



Meeracle Gemstone merupakan jenama pertama di Malaysia yang mengeluarkan produk menggunakan batuan ekslusif (Diamond / Pearl / Ruby / Malachite Stone) sebagai bahan asas setiap produknya. 

Hanya dengan 2 item (Cleanser & Serum) rutin harian penjagaan kulit anda menjadi amat mudah tapi memberikan impak menakjubkan!



Dengan Meeracle Gemstone anda tidak perlu lagi :

♥ tak perlu krim siang.

♥ tak perlu krim malam.

♥ tak perlu moisturiser (pelembap).

♥ serum sapu terus meresap ke dalam kulit.

♥ serum boleh dijadikan make up base. Wow!


Apa Meeracle Gemstone Serum ni?

✔ serum "Gemstone" Pertama di Malaysia
✔ serum yg menggunakan bahan TERMAHAL di dunia ( BERLIAN RUBY PEARL )
✔ serum yg mengandungi RASTEM & ARBUTIN
✔ serum Pertama bertekstur " Lotion ", pantas serap & tidak melekit
✔ serum Buatan Malaysia yang setanding Produk International
✔ serum yg diiktiraf KKM & HALAL




 MEERACLE CLEANSER 50ml 

HARGA : RM49 

POSTAGE RM8 (SM) RM11(SS)


Cleanser yg dirumus menggunakan formula penguraian " Gemstone ", mampu untuk mengembalikan seri wajah dgn hanya sekali cucian sahaja!

Tekstur dalam Meeracle gemstone cleanser new look ini pun warnanya dah berubah dari warna hijau ke putih. Baunya pun dah wangi dan sangat best bila pakai. 

Perbezaan ketara akan dirasai hanya dgn sekali cucian shj, ini kerana gabungan bahan2 di dalamnya diperkuatkan lagi dgn ekstrak " malachite stone "..



Ini antara kelebihan " malachite stone " yg ada di dlm Meeracle™ Gemstone Cleanser.

 Mengecutkan jerawat kronik

 Pudarkan parut jerawat

 Pudarkan jeragat dipermukaan kulit

Melembutkan tekstur kulit wajah

 Menghapuskan kulit kusam

 Mencerahkan kulit

 Hapus kulit berminyak

 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru

 Memperbaiki kulit yang rosak

 Melambatkan proses penuaan kulit


 Melembapkan kulit sepanjang hari


1 set JIMAT UNTUK 2 BULAN PENGGUNAAN TAU 



Manakala Meeracle Serum pula pilihan terbaik bagi mereka yang mementingkan kecantikan kulit tapi mahu meminimakan penggunaaan produk kerana kesibukan masa, tidak dapat bersiap berlama-lama di depan cermin. 

Diperkaya dengan ekstrak mewah Diamond, Ruby dan Pearl. Kini anda tidak perlukan lagi krim siang, sunblock, makeup primer juga moisturiser kerana Meeracle Serum ada segalanya dalam 1 botol!




 MEERACLE GEMSTONE SERUM 30ml 

HARGA : RM79 

POSTAGE RM8 (SM) RM11 (SS)

Tak nak ke anda dapat wajah yg cantik, cantik dari segi tekstur kulit, bersih tanpa jerawat, tanpa parut, tanpa jeragat , putih mulus, dan berseri dalam masa 3 hari shj!

Serum yg berasaskan GEMSTONE ( berlian, ruby dan mutiara ) adalah serum wajah yg dapat membuatkan mimpi menjadi kenyataan!


FUNGSI & KELEBIHAN MEERACLE GEMSTONE SERUM :

✅ Tiada bahan terlarang (merkuri) tidak menggelupas.

✅ Menggunakan bahan-bahan semula jadi.

✅ Kadar keberkesanan seawal 24 jam selepas pemakaian.

✅ Mencerahkan dan memutihkan wajah dengan pantas.

✅ Muka menjadi flawless dan glowing

✅ Kulit menjadi lembab, tona sekata dan tak berminyak

✅ Sentiasa nampak berseri, muda, anjal dan segar

✅ Tak perlu lagi makeup tebal

✅ Makin ramai yang bertanya kecantikan anda

✅ Menghalang pembentukan jerawat dan mengecutkan jerawat.

✅ Mengecilkan liang pori.

✅Menyelesaikan masalah jeragat, membentuk muka kepada bentuk V.



Sedikit info tentang " Gemstone "

DIAMOND - Berfungsi sebagai agen pemutihan dan dapat mengurangkan white head dan stretchmark dan juga sebagai agen pelembab kulit.

PEARL - Membantu dalam menyuburkan kulit dan menjadikan kulit lebih licin halus dan anjal secara semula jadi serta mencerah dan memutihkan kulit.

RUBY - Membantu untuk merawat jangkitan kulit dan meningkatkan peredaran darah.




Salah satu bahan tambahan adalah dari bunga "Verbascum Thapsus". 
Bunganya sangat cantik warna kuning.

Fungsi bunga ni untuk kulit kita adalah :

 melindungi kulit dari sinaran ultra yg belum ada dalam mana2 produk lain lagi. Contoh sinaran UV seperti lampu, tv, handphone, laptop dll.

 Membuatkan kulit lebih kelihatan awet muda, shining dan lebih sihat.

 Meningkatkan penyembuhan kulit


Bahan lagi satu ialah "Pichia ferment lysate filtrate"

Fungsi2nya adalah:

 Memberikan kulit dengan pelbagai nutrien, vitamin dan asid amino

 Meningkatkan keanjalan kulit

 Merangsang kulit muka menjadi tegang. 

Wahhh bestkan? 
Bahan2nya semua dari alam semulajadi tau.

Yang penting sekali ðŸ’¯ organik



Kelebihan MEERACLE SERUM :

Mencerahkan kulit
Merawat kulit wajah dari dalam
Mengurangkan kedutan & garis halus
Memulihkan kulit kering
Melembutkan kulit wajah
Menghilangkan jerawat dan jeragat
Meruncingkan wajah
Memulihkan luka, ruam dan parut (merawat)
Mengatasi kulit berminyak
Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
Bertindak sbg pelembap
Melindung kulit dari sinaran UV
Primer make-up(make-up tahan lama) .


FUNGSI & KEBAIKAN MEERACLE SERUM :

✅ pantas meresap ke dalam kulit tanpa kesan melekit
✅ boleh dijadikan sebagai primer base
✅ melembabkan kulit wajah
✅ make up lebih tahan lama
✅ wajah nampak flawless pinkish2 gituuu
✅ make up tak bercapuk
✅ muka tak berminyak
✅ boleh dijadikan sunblock
✅ Bertindak sebagai Moisturiser
✅ SCAR Treatment



CARA GUNA MEERACLE

🌻SEBELUM MAKEUP

❤️ Cuci muka dan kering kan

❤️ Sapu dan urut serum perlahan² ke muka agar ia meresap ke dalam kulit 

TARAAAA.. SIAP DA... Bila korang pakai serum ni, automatically muka korang nampak pinkish. Sebab ada RUBY dlm serum ni ðŸ˜˜





ADA HALAL KE? KKM? APA INGREDIENTS?

Wahh. Ramainya yang tanya soalan2 inspektor ni.

Tapi standart la tu, Sebelum kita beli sesuatu kita kena make sure kita tahu details tentang produk tu, betul tak?😊😊

So sis semua, yang masih lagi curiga dan pening pening pasal MeeracleGemstone. Meh hakak cuba terangkan sikit ye.

KKM...

Sekarang ni dah senang sis, sekarang semua dihujung jari je. Nak tengok produk ada KKM ke tak, boleh search online je kat lawan website NPRA. Sis masukkan No NOT KKM MEERACLE. Nanti keluarlah segala detail.

HALAL...

Yang ni memang pihak Meeracle titik beratkan, memang semua produk dariMEERACLE berstatus HALAL dari Jakim. Pun boleh check dengan Jakim. Tanya sendiri halal ke idok produk MEERACLE ni. Tapi dalam gambar ni sijil untuk serum je.

CLEANSER? 

Cleanser Meeracle dah disahkan HALAL cuma sijil je belum dapat lagi uolls. Biasalah, siapa pernah berurusan berkaitan Sijil Halal ni tahu punya lamanya nak dapat Sijil Halal. kan?

INGREDIENTS...

Sekarang ni MEERACLE memang berpegang pada satu formula je.

FORMULA APA?

Mestilah ”FORMULA GEMSTONE”, ni lah yang buatkan MEERACLEGEMSTONE BEAUTY rare kalau nak dibandingkan dengan produk lain.

PERTAMA DI ASIA yang menggunakan FORMULA GEMSTONE di setiap produk yang dikeluarkan. Senang cerita, tidak ada lagi dalam Malaysia yang macam MEERACLE.

Bahan bahan utama seperti DIOMAND , PEARL & RUBY ni di IMPORT.

Malachite Stone yang dalam Cleanser tu pon di import.

Hah! Dah tahu kan? So amacam? Power tak? Jom try,jgn ragu2 lg ye..


TESTIMONI MEERACLE























Overall

These two products are meant to work together, so to buy them in a duo would be best. I personally enjoyed using them and I think they're a great all-rounder skincare product. They're moisturising and very well-packaged, and the concept of the serum is just so interesting, I am thoroughly fascinated by the look of it. I think they're a fantastic, affordable (both products together only cost RM150) option to have if you're looking for a skincare line that addresses multiple skin concerns. I'm definitely going to be using the serum though, on top of makeup this time, because it's really such a gorgeous looking product!

Do I think the gemstone-infusion is a gimmick? Not at all. I think this product is well-researched, and I do see the benefit in using skincare infused with gemstone extracts. My skin feels moisturised and tighter since using the serum in particular.



MEERACLE CLEANSER 50ml
RM49

MEERACLE SERUM 30ml
RM79

COMBO CLEANSER + SERUM
RM125

POS ADD RM8 SM / RM11 SS


AGENT (SET = CLEANSER + SERUM)

5 SET X RM89.60

25 SET X RM76.80


#SayaMenjadiDenganMeeracle



Dapatkan sekarang sementara stock masih ada...!!!


Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLICK "OLDEST POST ------------>>>>>>>" FOR MORE READY STOCK ITEM

JOM EXCHANGE BANNER

*Copy And Paste it into your blog ok