OUR BELOVED CUSTOMER

Nak Receive Update Dr Kami, Isi Email Uols Kat Bawah Ye..

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

NAK ORDER?? ISI FORM NI YE

Name(Receiver):
Email Address: (Please check your inbox within 24hour)
Phone No :
Delivery Address :
List Of Order :
Payment :
Please reply my order via : Email (Will Check My Email Frequently)
SMS/Whats App
Payment will be made :
Additional Message :

This online form was provided by Freedback.

Kindly Check Your Spam Box or BoxBe,If You Not Received Any Feedback From Us Within 24hours.

ANDA SERIOUS UNTUK BERNIAGA TAPI TIADA MODAL ?

JOM JADI RAKANNIAGA DROPSHIP KAMI

~ TIADA MODAL DIPERLUKAN

~ TIDAK PERLU SIMPAN STOK

~ TIDAK PERLU PACKING DAN POS BARANG

~ MAMPU MENDAPAT UNTUNG BERSIH SEHINGGA 10-30% UNTUK SETIAP PRODUK

~ SEMUA PRODUK ADALAH DIJAMIN ORIGINAL

~ ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN RM200 - RM5000 SEBULAN

JOM SERTAI " PERMATA BEAUTYMALL DROPSHIP"

~ LAYANAN TIP TOP

~ SERVIS PENGHANTARAN TERBAIK

~ HARGA DROPSHIP TERMURAH

YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI : http://on.fb.me/1geG5VI

TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP

~ NAMA ANDA :

~ ALAMAT ANDA :

~ NO TELEPHONE :

Friday, March 13, 2015

BLACKHEAD REMOVER (MASK VIETNAM)

BLACKHEAD REMOVER (MASK VIETNAM)
==================================

Krim jerawat resipi Vietnam 20 g. 
Krim jerawat aloe vera dari Vietnam amat berkesan untuk menghilangkan whitehead dan blackhead .
------------------------------------------------------------

 Menghilangkan white head dan black head
 Anda boleh membuat sendiri
 Murah dan boleh digunakan untuk masa yang lama
Tiada bahan berbahaya
 Satu campuran aloe vera.
 Satu botol adalah lebih daripada 20 kali
 Boleh dilakukan 1-2 kali seminggu

1 set mengandungi : 
1 botol Vietnam jerawat krim.
 Kertas 
----------------------------------------------------------------
Cara Penggunaan :
Gunakan kapas yang dibasahkan dengan air suam untuk lap bagi membuka liang dan kulit.
 Sapukan krim pada kawasan muka yang anda mahu menghilangkan jerawat,white head dan black head.
 Gunakan kertas yang disediakan, tampal pada bahagian yang disapu krim dan tekan sekejap.
 Tunggu selama 5 minit atau hingga kering
 Tarik kertas
 Basuh muka anda.

CONTACT US NOW!!!!!!

=========================
RETAIL / DROPSHIP / BORONG 
=========================

BERMINAT UNTUK ORDER ?
▧ INBOX US :https://www.facebook.com/messages/permatabeautymall




Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

Monday, March 9, 2015

MEMOREEN PLUS JUICE MURAH ORIGINAL

MEMOREEN PLUS JUICE  MURAH ORIGINAL



Memoreen Plus Juice - MERANGSANG POTENSI MINDA


Makanan Untuk Meningkat kan Memori Otak
Khasiat Penyubur Minda - RM 49.00

90% Pengguna Jus Memoreen Plus Akui Keberkesanan Rawat Sinus, Resdung & Asma.

Adakah anda atau anak anda melalui pengalaman berikut:
1) Kerap bersin
2) Hidung sering tersumbat
3) Pernafasan tersekat
4) Sakit kepala
5) Gatal hidung dan bahagian muka
6) Hidung dan mata berair


MENGAPA PERLU MEMILIH MEMOREEN PLUS JUICE ? 
 Ianya adalah gabungan perubatan Islam, Ayurveda dan cina, yg telah terbukti keberkesanannya
 Ia terdiri daripada bahan2 yg terkandung dalam AL-Quran iaitu : Madu, Buah Delima, Rozelle, Habatussauda, Anggur
 100% Bumiputra produk
 Dikilangkan di kilang yg bertarap GMP
 Halal

Memoreen Plus Juice boleh digunakan untuk membantu menyelesaikan masalah seperti berikut :
1) Meningkatkan Daya kepintaran berfikir
2) Meningkatkan Kekuatan mental,emosi menangani cabaran hidup
3) Mempertingkatkan tahap daya ingatan
4) Menambah kecerdasan dan kecergasan
5) Mengatasi masalah gagap, gugup dan darah gemuruh
6) Melancarkan peredaran darah keseluruh anggota
7) Mengurangkan stress dan tekanan
8) Meningkatkan daya tumpuan dan mengatasi masalah lembab
9) Membantu mengatasi penyakit mudah lupa dikalangan orang dewasa
10) Mengatasi masalah ADHD pada Kanak-kanak. (kanak-kanak yang hiperaktif dan kurang daya tumpuan.

Selain membantu perkembangan minda, MEMOREEN PLUS JUICE ini juga membantu meningkatkan imunisasi tubuh badan supaya kekal sihat, cergas dan bertenaga. .

PAKAR KANAK-KANAK & ORANG DEWASA MERAWAT MASALAH RESDUNG, SINUS,ASMA,LAMBAT BERCAKAP,LEMBAB...... 

ADAKAH anda sering mengalami bersin, selesema, mata gatal dan hidung tersumbat secara berterusan melebihi tempoh sebulan? 

Adakah anda atau anak anda melalui pengalaman berikut: 
1) Sakit kepala
 2) Hidung sering tersumbat 
3) Pernafasan tersekat 
4) Kerap bersin 
5) Gatal hidung dan bahagian muka 
6) Hidung dan mata berair Gabungan

7 herba di dalam MEMOREEN JUICE dapat 
❥ mencergaskan dan mengaktifkan sel sel otak 
❥ merangsang penghantaran isyarat saraf
❥ memperbaiki neuron yang rosak serta menjana aktiviti sinaps
❥ meningkatkan aliran darah ke seluruh anggota termasuk bahagian otak 
❥ mencergaskan tubuh dan meningkatkan produktiviti tubuh badan
❥ kuatkan daya ketahanan secara menyeluruh 
❥ menguatkan daya ingatan 
❥ membantu proses pembelajaran

Memoreen Plus Juice memberikan kesan perubahan dan peningkatan secara SERTA MERTA dengan merangsang kemahiran kognitif. 

Adakah anda mengalami masalah seperti di bawah?
 Sembelit atau sukar buang air 
 Hidung sering tersumbat 
 Sinus
 Mudah selsema
 Letih, lesu dan sering tak bermaya 
 Sukar memberi tumpuan 

Jika ya, kemungkinan anda mengalami masalah toksin yg. berlebihan dalam tubuh. Toksin berlebihan boleh menjejaskan keupayaan mental dan kecergasan tubuh sekiranya tidak disingkirkan dengan segera. 

Toksin boleh terhasil dari pelbagai sumber. 
Antaranya : 
 asap rokok 
 pewarna/ penambah makanan (additive) 
 kafein berlebihan 
 tekanan 
 kecederaan otak 

Memoreen Plus Juice boleh digunakan untuk membantu menyelesaikan masalah seperti berikut :
 Membantu meningkatkan Daya kepintaran berfikir
❥ Membantu meningkatkan Kekuatan mental,emosi menangani cabaran hidup
❥ Membantu mempertingkatkan tahap daya ingatan
❥ Membantu menambah kecerdasan dan kecergasan
❥ Membantu mengatasi masalah gagap, gugup dan darah gemuruh
❥ Membantu melancarkan peredaran darah keseluruh anggota
❥ Membantu mengurangkan stress dan tekanan
❥ Membantu meningkatkan daya tumpuan dan mengatasi masalah lembab
❥ Membantu mengatasi penyakit mudah lupa dikalangan orang dewasa
❥ Membantu mengatasi masalah ADHD pada Kanak-kanak. (kanak-kanak yang hiperaktif dan kurang daya tumpuan

Selain membantu perkembangan minda, MEMOREEN PLUS JUICE ini juga membantu meningkatkan imunisasi tubuh badan supaya kekal sihat, cergas dan bertenaga.


KANDUNGAN HERBA
❥ Bacopa Monniera – Herba yang diamalkan dalam sistem perubatan Ayurveda sejak berabad lamanya sebagai tonik untuk mencergaskan serta mengaktifkan sel sel otak. Mengandungi alkaloid, saponin dan sterol serta Bacosida A & B yang merangsang penghantaran isyarat saraf, memperbaiki neuron yang rosak serta menjana aktivit sinaps.

❥ Gingko Biloba – Herba yang digunakan dalam perubatan Cina. Ia berkesan menghalang pengumpalan darah serta bertindak melebarkan pembuluh dan meningkatkan aliran darah ke seluruh anggota termasuk bahagian otak. Ini menambah penyerapan oksigen dan glukosa ke sel-sel otak seterusnya merangsang aktiviti neuron.

❥ Madu – Makanan sunnah yang disebut di dalam Al-Quran :Surah An-Nahl (68-69). Ia mengandungi gula ringkas seperti glukosa dan fruktosa serta mineral lain seperti magnesium, potassium, sodium, besi dan fosfat. Juga kaya dengan Vitamin B1, B2, B3, B5 dan B6. Mencegah keletihan dan kelesuan sel-sel otak.

❥ Buah delima – Makanan sunnah yang disebut di dalam Al Quran: Surah Ar Rahman (66-68) sebagai buah syurga. Kaya dengan sodium dan nutrient lain seperti riboflavin, tiamin, niacin, vitamin C, kalium dan fosforus. Mengandungi anti oksidan polyphenol yang menghalang radikal bebas dari merosakkan sel-sel otak.


❥ Rozelle – Buah mengandungi Vitamin C yang tinggi, 3 kali ganda berbanding anggur. Ia juga mengandungi vitamin-vitamin lain seperti B1, B2 dan D. Terdapat banyak kalsium dan magnesium serta kaya dengan beta-karotene dan anthocyanin. Kandungan Omega-3 merangsang pertumbuhan DHA bagi tumbesaran minda kanak-kanak.

❥ Habbatussauda – Dikenali juga dengan nama Nigella Sativa yang banyak terdapat di tanah Arab. Ia disebut di dalam hadis Nabi sebagai ubat segala penyakit (HR Bukhari, Muslim). Mengandungi lebih daripada 67 jenis bahan aktif serta minyak-minyak asas seperti sterol, thymohydroquinone, carvone, limonine dan cymene juga alkaloids, saponin dan Asid Amino.

❥ Anggur – Anggur mengandungi serat dan vitamin C yang tinggi. Ia kaya dengan flavonoids bersifat anti oksida yang dapat meneutralkan radikal bebas. Ia juga mengandungi resveratrol,iaitu sejenis polyphenol yang dapat menurunkan beta amyloid untuk pesakit Alzheimer.

Cara Pemakanan :
 Kanak-kanak bawah 7 tahun : 1 sudu besar, 1 kali sehari
❥ Kanak-kanak 7-12 tahun : 2 sudu besar, 1 kali sehari
❥ 13 tahun ke atas dan dewasa : 2 sudu besar, 2 kali sehari

Antara testimoni-testimoni yang diterima:
1) Dulu GAGAP, Kini PETAH Berbicara
2) Dulu PEMALU, Kini Jadi PEMIDATO Di Sekolah 
3) Dulu PASIF, Kini AKTIF Dalam Sukan 
4) Dulu LEMBAP, Kini PICK-UP. Ajar Sekali Terus INGAT 
5) Dulu TAK SELERA MAKAN, Kini SEMUA PUN OK. 



Alhamdulillah dengan izin allah
Memoreen Plus Juice membantu anak2 yg ada asthma
==================================
** BACA JIKA ANDA IBU YANG PRIHATIN**
==================================
Malu sering di Ejek kawan2 , Jiran2, saudara mara - anak anda nakal, hyper lah.. duduk tak diam la...
------------------------------------------------------------------------------
NAK BIARKAN BERTERUSAN??

Jika tidak ??


10 HARI SAHAJA !!
--------------------------
Anak Berdengkur macam nak pecah telinga..
Buatkan tido malam anda terganggu...

KINI TAK LAGI SETELAH AMALKN 10 HARI SAHAJA!!

MEMOREEN PLUS JUICE 350ML
HARGA KAMI : 
❥ 1 BOTOL RM 49 (sm) / RM54 (ss)
❥ 2 BOTOL RM 90 (sm) / RM95 (ss)
❥ 6 BOTOL RM 250 (sm) / RM260 (ss)
* free pos



PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp
012-9616228

SELF COLLECT :
TTDI JAYA , SHAH ALAM 012-9616228
WAKAF CHE YEH, KOTA BHARU 017-9098082

Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

Saturday, February 28, 2015

BABIES BLINK COFFEE BY LYANAZ BEAUTY CARE - GEBU, PUTIH & BERTENAGA

BABIES BLINK COFFEE BY LYANAZ BEAUTY CARE - 
GEBU, PUTIH & BERTENAGA

Inginkan Kulit yang Lembut, Selembut Baby ?
Inginkan Kulit yang lebih Cerah ?
Inginkan Tona Kulit yang Lebih Sekata ?
Ingin Sihat Secara Dalaman ?
Jom amalkan BABIES BLINK COFFEE BY LYANAZ BEAUTY CARE
Semestinya produk terhangat 2015!!

KANDUNGAN DALAM BABIES BLINK COFFEE
✔ Serbuk Mutiara L-Cysteine Hydrochcloride Monohydrote
✔ Calcium
✔ Ekstrak Habbatussauda
✔ Ekstrak Betik
✔ Ekstrak Anggur
✔ Avocado
✔ Tomato
✔ Vitamin C
✔ Marine Collagen
✔ Kopi Arabik
✔ Krimer Bukan Tenusu
✔ Gula


KEISTIMEWAAN BABIES BLINK COFFEE
✔ Mencerahkan kulit dalam masa 5 hari
✔ Melembutkan dan mencerahkan kulit secara menyeluruh dengan sekata
✔ Membaiki tekstur kuliy agar nampak bersinar, cerah dan gebu dalam masa yang singkat
✔ Memulih kulit berparut, berjerawat serta kering
✔ Menganjalkan kulit agar sentiasa lembap
✔ Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di bawah kelompok mata
✔ Mengecilkan liang pori kulit
✔ Menguatkan sistem imunisasi badan agar kekal aktif bertenaga
✔ Menghilangkan rasa mengantuk


CARA PENGAMBILAN BABIES BLINK COFFEE
✔ Amalkan 2 Kali sehari & amalkan ketika perut kosong
✔ Ambil 1 sachet sebelom sarapan & sebelom tidur
✔ Pastikan banyak minum air masak untuk mempercepatkan tindak balas



TESTIMONI

BERMINAT??

JOM ORDER.

HARGA KAMI!!
RM 35.00 SM/RM 40.00 SS
(1 JAR)

RM 100.00 SM/RM 110.00 SS
(3 JAR)

FREE POSTAGE

CONFIRM ORIGINAL ....!!! 
READY STOCK....!!! 

PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
PENGHANTARAN PADA HARI YG SAMA BG PEMBAYARAN SEBELUM JAM 4 PTG.

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp ke 
012-9616228

CASH ON DELIVERY :
TTDI JAYA , SHAH ALAM 012-9616228 
WAKAF CHE YEH, KOTA BHARU 017-9198346 

(Dropship diperlukan) 

YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI : https://www.facebook.com/messages/permatabeautymall

TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP 

~ NAMA ANDA : 
~ ALAMAT ANDA : 
~ NO TELEPHONE :

Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

INAYAH BEAUTY BOOSTER : KURUS SECARA SIHAT, KULIT CANTIK CERAH SEMPURNA

INAYAH ADVANCE BEAUTY BOOSTER

INAYAH ADVANCE BEAUTY BOOSTER MURAH ORIGINAL
INAYAH ADVANCE BEAUTY BOOSTER
SUPPLIMENT 3 IN ONE 
CANTIK, SIHAT & LANSING 

Inayah kini berwajah baru !!!

Inayah Advanced dengan formulasi tambahan..

Inayah Advanced ialah improvised dr inayah BB iaitu add on ramuan baru dan dos ramuan lama ditingkatkan. Lebih power! Kesan berganda double cepat!

Suplement Ini Lengkap 3 Dalam 1 Untuk Cantik, Sihat Dan Kurus.

Add on ramuan baru mentha (mint), avokado, apple stemcell, grape stemcell.

Utk boost kurus dan utk boost lg cepat bg kulit cantik

APA KELEBIHAN INAYAH BEAUTY BOOSTER??

BAGAIMANA INAYAH BERTINDAK?
Anda bakal cantik ,sihat dan lansing kerana kami menggunakan ramuan ajaib seperti dibawah;



















CARA MAKAN

1 botol mengandungi 30 biji. Sehari hanya perlu makan 1 biji sahaja.
Waktu yang paling terbaik ialah waktu selepas bangun dari tidur.

p/s : untuk yg ada gastric dan darah tinggi boleh makan selepas breakfast
special : inayah tiada pantang larang, tiada cirit birit, minum air 2 liter sahaja

JAMINAN INAYAH ADVANCE BEAUTY BOOSTER 
Alhamdulillah, setakat ini ramai pengguna berpuas hati dan memberi kesan yang baik kepada mereka. Boleh cuba untuk lihat kesesuaian dengan badan, lagi pun untuk guna produk kena percaya dan positif. Lagi pula kami menggunakan ramuan berkualiti tinggi yang difomulasikan oleh pakar bertauliah sebab tu produk ni berfungsi untuk cantik, sihat dan langsing. Kami juga yg pertama menggunakan pure shark collagen di malaysia. Apa2 pun kita usaha, allah swt yang menentukan. Kami di HQ cuma mahu berkongsi produk yang bagus.

Dottie dah cuba inayah tau selama 2 bulan: 

Betul ke inayah advanced ni betul-betul berkesan? 
 

JOM TENGOK TESTIMONI YG MELETOP NI!! 

Mari kita lihat testimoni pelanggan yang telah berpuas hati dengan produk inayah. 
apa kata dotie, kalau nak kurus..kene commit betul-betul. 
Mental kene kuat walaupun dihidangkan sepinggan nasi kandar depan mata. 
"Loss weight with inayah advanced.

Today nak share gambar before consume inayah and gambar latest. Hehe.

Sangat recommended for those yang nak lose weight because inayah ini dapat control nafsu makan kita, bagi kenyang and burn fat jugak

Kalau dulu dot tak boleh tak mkn nasi tapi sekarang dah boleh. Tak kisah pon tak makan nasik. Even dihasut pon tak de rasa nak.

So senang la nk control makan, diet kan. Nak cpt exercise la sekali.

Walaupun gambar yang latest tu tak de lah kurus tapi bagi dott kira okay la sebab dah nampak susut. Sangat susah ye sebab dot ni GEMUK DAGING. So bila dah susut sikit, sangat happy. Tapi ni pun kena rajin usaha lagi."- DOTTIE
"Sebab kan ramai tanya betol ke berkesan inayah ni? Betul laaaa. Dot tak pernah makan any suplement taw, ni my first suplement and memang serasi dengan dot. One of reason kenapa dot setuju nak try sebab cara consume dia senang jek.
1 hari makan 1 biji before breakfast

Effect yang dottie rasa lepas tu :
1. Kenyang so makan sikit2 dah penuh perut dah.
2. Dapat control makan, kalau tak mulut ni asyik nak mengunyah jek
3. Energy, biasanya cepat letih sebab selalu shooting tak tentu masa but bila consume ni rasa macam bertenaga, tak cepat letih maybe sebab ade function detox jugak.
4. Kulit tak oily, ni paling best. Boleh keluar rumah without mekap dah. Jimat masa. Hehe

Ok ni nak tempek gambar before after sepanjang dah consume 2 bulan ni.
Gambar ATAS tu BEFORE n yang gmbr BAWAH tu AFTER ye

ok..kalau korang baca betul-betul.. dotie bukan makan inayah je boleh kurus tau, tapi die diet sekali. Sebelum ni die diet jugak, tapi tak menjadi. so.. dengan bantuan inayah..memang senang nak diet. "- DOTIE






*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu 
*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu 


*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu 

*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu 
*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu 

*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu 

*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu 

*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu 

 
*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu

feedback inayah dari model zawara 

*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu 


*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu 
*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu 

*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu 
*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu 

TIPS..Boleh follow diet INAYAH di bawah 
kalau nak kurus, boleh follow cara akak ni




























JAWAPAN BG STATUS HALAL DAN JAKIM
Untuk Halal Produk Kami Dikilangkan Di Gmp Muslim Yang Mendapat Pengiktiraan Halal, 100% Muslim Product.

KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA :
INAYAH BEAUTY BOOSTER KKM NO : MAL06021286T


BOLEH CAMPUR SUPLEMENT

Boleh kerana inayah tidak mengandungi herba, jadi tidak berlawanan antara satu sama lain. Tetapi pastikan dijarakkan pemakanan di antara supplement, sekiranya tidak berkesan atau effect yang tidak sepatutnya sila refer kami semula yer.

SAYA AKAN CIRIT BIRIT KE?
Tak sebab inayah tiada sebarang herba panas yang boleh sebabkan cirit birit, system pembuangan akan lancar sahaja iaitu sehari 1 atau 2 kali

SAYA KENE PANTANG KE?
Tak perlu pantang apa apa sebab Inayah merupakan kandungan supplement yang berkualiti tinggi di Malaysia. Namun, mengikut pakar nutrisi, bagi mendapat kadar penyerapan terbaik dan kesan maximum, jangan makan supplement dengan air bersusu atau kafein, elakkan juga minum air berkafien terlalu banyak kerana ia dapat menyekat supplement tersebut. Kita mahukan kesan terbaik apabila mencuba dan mengamalkan sesuatu produk supplement/ubat-ubatan.

PERIOD BOLEH MAKAN KE?
Boleh bagus untuk melancarkan perjalanan period dan mengurangkan senggugut

AIR BERAPA LITER
Hanya perlukan 2 liter sahaja sudah mencukupi

IBU MENYUSUKAN BAYI BOLEH CUBA INAYAH?
Semestinya boleh, membantu dalam membanyakkan susu ibu dan elak bengkak susu. Bayi tidak akan cirit birit mahupun sembelit.



SESIAPA BOLEH MENCUBA INAYAH?
~ wanita
~ lelaki
~ pesakit yang menghadapi masalah sakit sendi, darah tinggi, hati dan jantung
~ pesakit Gastrik
~ Ibu mengandung & Ibu menyusu juga digalakkan mencuba Inayah kerana Inayah mengandungi supplement yang menyokong wanita mengandung & ibu menyusu.

~ wanita berpantang, Inayah bukan sahaja mencantikkan tubuh badan tetapi, sihat dan ramping. Kami pasti ramai yang menginginkan bentuk badan yang cantik dan sihat terutama selepas mengandung.

~ Wanita yang semakin meningkat umur akan mengalami banyak permasalahan, terutama dari segi pertukaran hormon dalam badan. Maka, Inayah insyaallah dapat membantu menyelesaikan masalah-masalah anda semua.

KENAPA DAPATKAN DARIPADA KAMI??

- Kami merupakan Stokis SAH untuk Inayah Beauty Booster
- Barang DIJAMIN ORIGINAL
- FREE POSLAJU
P.s: 
* FAST ACTION, FAST RESULT! 
* Hari-hari ada Poslaju 
* Bertindak hari ini atau ketinggalan selamanya! 
* ANDA mungkin TESTIMONI kami seterusnya! 

HARGA PASARAN : 
1 BOTOL RM180 (sm) / RM185 (ss)
2 BOTOL RM300 (SM) / RM305 (SS)
KUANTITI : 30 KAPSUL / BOTTLE
FREE POSLAJU

HARGA PROMOSI KAMI: 
1 BOTOL RM150 (sm) / RM155 (ss)
2 BOTOL RM290 (SM) / RM300 (SS)
KUANTITI : 30 KAPSUL / BOTTLE
FREE POSLAJU

READY STOCK....!!! 

PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
PENGHANTARAN PADA HARI YG SAMA BG PEMBAYARAN SEBELUM JAM 4 PTG.

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp
012-9616228

CASH ON DELIVERY :
TTDI JAYA , SHAH ALAM 012-9616228 
WAKAF CHE YEH, KOTA BHARU 017-9198346 

(Dropship diperlukan) 

YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI :https://www.facebook.com/messages/permatabeautymall

TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP 
~ NAMA ANDA : 
~ ALAMAT ANDA : 
~ NO TELEPHONE :


Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLICK "OLDEST POST ------------>>>>>>>" FOR MORE READY STOCK ITEM

JOM EXCHANGE BANNER

*Copy And Paste it into your blog ok